Slayer-World Painted Blood

Τωρα το είδα αυτο. Εχεις δικιο αυτό ισχυει αλλα κατα την γνωμη μου όχι τόσο για το world painted blood οσο για το christ illusion που η παραγωγή του ηταν ίδια μην πω και χειρότερη απο του death magnetic. Καλό θα ήταν βασικά ο rick rubin να σταματησει να ασχολειτε με τον metal χωρο και να ασχοληθει με την hip hop η με ότι άλλο ασχολειτε τέλος πάντως περισσότερο τελευταια. Ότι πιάνει τελευταια στα χέρια του μετατρέπετε σε σκατα. (πάντα μιλαω απο άποψη ήχου)

ναι, και το consferacy πχ ειναι συμπαθητικο αλλα γενικοτερα ολα αυτα τα τραγουδια (οχι οτι τα 5 πρωτα σκιζουν) ειναι πολυ σκατα για σλειερ… κ τωρα που ακουω στο supremist στο τελος π το παιζουν αργα πχ δ μ αρεσει…

Ρε βάλτε Human Strain και ΝΙΩΣΤΕ να πούμε!
Και Beauty Through Order

καλο το human strain kai to playing with dolls αλλα δεν ειναι αυτο που θελει ο οπαδος των σλειερ για να “νιωσει”…

Μια χαρά είναι για να νιώσει, εκτός αν είναι τόσο αμύριστος ώστε να θέλει ένα Postmortem 25 χρόνια μετά.

Τα riffs είναι εδώ, η βία είναι εδώ, η σκατοψυχία, ο αντιχριστιανισμός και το φτύσιμο στα μούτρα των καθωσπρέπει είναι εδώ. Ποτέ δεν ζητούσα κάτι παραπάνω από τους Slayer.

μια χαρά ήταν το δισκάκι.psychopathy,playing with…,world,beauty είναι τραγουδάρες.Και αν μπορούν να παίξουν και γράφουν έτσι στην ηλικία τους μια χαρά μπαντάρα είναι

Κι εμενα οπως εχω ξαναγραψει με ικανποιησε πληρως ο δισκος - οπως μια χαρα μου ειχε φανει και το προηγουμενο. Σε οποιον δεν αρεσει νταξει γουστα ειναι αυτα, εγω βλεπω οτι οι Slayer μια χαρα την παλευουν ισως το μονο τεραστιο μεταλ συγκροτημα που το εχει ακομα. Τουλ. στα δικα μου αυτια αν εξαιρεσω το divine intervention ΟΛΑ τα αλλα αλμπουμ τους τα ακουω ευχαριστα

Βασικα και αυτό και τα προηγουμενα μια χαρά είναι αυτό ίσως που μου την δίνει λιγακί είναι η κάποιες υπερβολες που βγαινουν πολλές φορές κυρίως είναι η αλήθεια απο το hammer. Προσωπικά εκτος τους diavolous in musica που το θεωρω κάπως μετριο και την παραγωγη στο christ illusion δεν έχω παράπονο απο αυτους, κάθε φορά που βγάζουν κάτι απασχολει (βασανίζει καλύτερα) το στερεο για αρκετό διαστημα.

Πάντως το world painted blood και god hate us all είναι πολύ καλα άλμπουμ.

τι είχε γράψει το χάμερ;
στο rock hard πάντος είχαν μια μέτρια κριτική πιο πολύ διότι ο δίσκος δεν έχει την δόξα τον παλιών(φυσικό είναι δεν γίνετε μετα απο 20 χρόνια να πιάσουν reign in blood πνεύμα)

Το hammer βασικα τους αποθεωνει συνεχως, εχω την εντυπωση πως και δισκο με κλανιες να βγαλουν οι slayer ενα 9αρι θα το παρουν απο αυτούς. Για το τελευταια το έβαλαν και άλμπουμ του μηνα και 2ο καλύτερο της χρονιας στο τελευταιο τευχος. Δεν λεω καλό χρυσο το αγορασα και το ακουσω αρκετα συχνα αλλα…

καλά ναι εννοείτε πως ειδικά 2ο καλύτερο δίσκο της χρονιάς δεν το βάζεις με τίποτα.:lol:

κακη συνεννοηση. εννοω οτι ο φαν των σλειερ θελει ενα θρας, γρηγορο τραγουδι για να νιωσει… τα 2 π ανεφερες κ αυτο π ανεφερα εγω 1 χαρα ειναι αλλα δεν ειναι για τον μεσο σλειερ φαν (οσο αλλα…)…

Τότε ο φαν των Slayer βγάζει σπυράκια με το South Of Heaven και με το μισό Seasons In The Abyss κάτι που δεν νομίζω να ισχύει.

ειναι αλλο το “ακουστε ενα καλο τραγουδι” κ αλλο το “ο φαν των σλειερ γουσταρει πιο πολυ με τα νταρκ αργα τραγουδια παρα με τα πιο γρηγορα θρας…”

το πηρα πριν 3 μερες βασικα ειχα παρει το καινουριο ramstein δωρο στην αδερφη μου αλλα με προλαβε και το πηρε και αυτη.
πηγα και το αλλαξα και πηρα το world painted blood
ενταξει ακουγεται ο δισκος.
εχει αυτη την παρανοια που ειναι χαρακτηριστικο των slayer
αλλα ποιος δισκος τους δεν εχει παρανοια???
με την καμια δεν ειναι καλυτερος απο το divine intervesion
και το diabolus in musica ουτε και απο το god hate us all
μαλλον συναγονιζεται με το christ illusion για τον πιοος ειναι ο πιο μετριος δισκος τους
βεβαια με περισσοτερες ακροασεις
τα πραγματα να καλυτερεψουν και να παρει ενα 7 για παραπανω χλωμο το βλεπω

Ποσο καιρο ακους αυτον τον δισκο;

Τα ιδια ελεγα κ εγω αλλα μετα απο λιγο καιρο οταν τον ακουσα αλλη μια, πηγα κ το εγραψα στο κωλοτουμπα θρεντ…:wink:

μια απ τα ίδια.είχα πορωθει στην αρχή με το σαϊκοπαθυ ρεντ αλλα μετα ξενερωσα με τ αλλα.βεβαια τωρα το γουσταρω το δίσκο τρελά.το dvd πάντως μεγάλη μάπα.προτιμήστε την απλή έκδοση όσοι πατε να το παρετε.

Σωστός με το dvd την πάτησα κιεγώ:):!:

οταν ακουσα οτι βγαζουν καινουργιο δισκο ημουν σιγουρη οτι επρεπε απλα να περιμενω τα χειροτερα.τελικα βγηκε και ειπα να τον κατεβασω…αλλαξα γνωμη και τον αγορασα…
τον ακουσα και εμεινα…δεν το περιμενα
ειναι απο αρκετα εως παρα πολυ καλος ο δισκος αν ειναι να συγκρινεις με τους τελευταιους δισκους που βγαινουν και συνεχως ειναι χαλια και χαλια( μλαω γενικα) οπως πχ με in flames (απλα ακουγονται τα καινουργια)
για μενα ενα 7 το περνει ο δισκος

Τα εμαθες τα νεα για τις 24 Ιουνιου ε;