για μενα το ομοτιτλο ειναι thrash υμνος
Γιατί δηλαδή ποιος τα είχε κλέψει τα σκήπτρα ?
σε μια ατυπη παντως συγκριση με το hordes of chaos το wpb χανει για μενα τα αυγα και τα πασχαλια
και το hordes το χω κραξει αρκετα μπορω να πω (βεβαια, δεν ξερω γιατι, ημουν λιγακι προκατειλημμενος, αλλα και παλι δεν το θεωρω κανα τρομερο δισκο)
με λιγα λογια το wpb δεν μαρεσε, εχει μερικα πραγματικα πολυ καλα σημεια αλλα μεχρι εκει…
Όντως των Kreator είναι καλύτερο, πιο ομό και ήταν και η εποχή που ήρθε κι έδεσε:):!:
Καλά κι εμένα το Hordes Of Chaos μου αρέσει πολύ περισσότερο. Ένα μεγάλο μειον στους τελευταίους…πολλούς δίσκους των Slayer είναι για μένα η φωνή του Araya ο οποίος απλά γκαρίζει συν ότι οι φωνητικές τους γραμμές είναι πολύ πιο hardcore παρά thrash.
Όχι. Όχι. ΟΧΙ. :lightsabre:
Οι ερμηνείες του Τομ στο God Hates Us All είναι οι καλύτερες που έκανε ποτέ.
Η καλύτερή του στο καινούριο είναι αυτή που είναι σ’ αυτό το ύφος, δηλαδή στο Psychopathy Red (χωρίς να μπαίνουμε στη βλαμμένη λογική να το συγκρίνουμε ή όχι με το Angel of Death!)
Eπέτρεψε μου να πιστεύω ότι οι καλύτερες, πιο άρρωστες, σάπιες μπλα μπλα ερμηνείες του Tom είναι στο τιτανομεγιστοτεράστιο Hell Awaits.
Στο Psychopathy Red ειναι όντως κάπως καλύτερα τα πραγματα.
Οι καλύτερες στην post-Seasons εποχή σίγουρα.
BUMP ΛΕΜΕ!
Ο δίσκος κονταροχτυπιέται στα ίσα για τη 2η θέση της post-Seasons εποχής (η 1η είναι καπαρωμένη από το God Hates Us All αυτή τη στιγμή) με το Divine Intervention.
Η αλήθεια κρύβεται στα Beauty Through Order και Human Strain.
Aιώνιο respect!
θα διαφωνήσω με τον ανωτέρω διότι ο δίσκος αφήνει πολύ μακριά το divine intervantion. Το κατατάσω όμως στα ίδια επίπεδα με το god hates all, ίσως ένα σκαλί παρακάτω.
Σε κάθε περίπτωση οι Slayer μετά τις δισκάρες των 80ς στέκονται αξιοπρεπέστατα και επιπλέον έχουν καταφέρει ο ήχος τους παντοτε να είναι επίκαιρος. Δεν μπορείς να έχεις και απαίτηση για κατι περισσότερο
Είναι Slayer. Άρα είναι δισκάρα.
world painted blood ε;
τελικά είναι σίγουρα καλύτερο απο το Christ illusion αλλα όχι το καλύτερο μετα απο seasons, ο τίτλος αυτός πάει στο god hate us al. Γενικά με το seasons έχουν πέσει αρκετά αλλα πατατα δεν έχουν βγάλει ποτέ. Χειρότερο για μενα είναι εκεινο το diabolus in musica αλλα ακομα και εκει εβρισκες κάποιες καλές στιγμές.
Pure Fucking Slayer απλα
Ω, όχι.
Ω, ναι.
αν τους συγκρινεις με το st anger τοτε μπραβο slayer εχετε γαμω τις αξιοπρεπειες. αλλα για πες μου, στο christ illusion τα 6-10 σε ποιο σημειο εχουν αξιοπρεπεια? ενα αισχος ειναι…
οσο για το οτι δεν μπορεις να εχεις απαιτηση για κατι παραπανω, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ??? παντα ακουω τη φραση: “σλειερ ειναι” ή “αφου ειναι σλειερ θα ειναι καλο”… ωραια τοτε γιατι να μην απαιτεις? υποτιθεται οτι αυτη η μπαντα εχει μια ιστορια…
Ρε παιδιά, εγώ δεν θέλω μία μπάντα που έχω αγαπήσει να είναι απλά “αξιοπρεπής”…
Είναι δυνατόν οι SLAYER να είναι αξιοπροεπείς; Οι SLAYER??? :? :? :?
contradictio in termini.
Δεν μπορώ να ακούσω τους αξιοπροεπείς SLAYER των τελευταίων 3 άλμπουμ ακριβώς επειδή είναι αξιοπρεπείς. Ουτε καν κακοί όμως! Αξιοπρεπείς.…
(και δεν ξαναμπαίνω στην κουβέντα σας, σόρυ για την παρέμβαση!)
παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα για μενα ο αραγια σε αυτο γαμαει οπως τραγουδαει… γαμαει… ειχε να μ αρεσει τοτο απο το angel of death. ειδικα στο snuff και στο world painted blood ο τυπος τραγουδαει θεικα… προσαρμοσαν αψογα τις κιθαρες στη φωνη του αυτη τη φορα… συμφωνω σ αυτο π λες για το hardcore και εκει ακριβως παει αυτο π λεω για τις κιθαρες.
και εννοειται πως το hordes of chaos ειναι κλασεις ανωτερο. τουλαχιστον το WPB εχει μερικα καλα σημεια που τα τελευταια σλειερ βλεπουμ με το κυαλι…
ειλικρινα μπορει ο παραγωγος να ειναι ιδιος μπορει πολλα να οιαζουν αλλα ειτε αλλα διαφερουν αρκετα ειτε το ολο στυλ των σλειερ παει 1 χζαρα με την παραγωγη. οχι οτι την θεωρω φοβερη αλλα σε σχεση με του ντεθ μαγκνετικ μ φαινεται μια χαρα…
το supremist δεν γαμαει??
εχει απιστευτο παιξιμο απο lombardo
και μια απιστευτα πορωτικη αλλαγη στη μεση του τραγουδιου
το βαζω στα καλυτερα του christ illusion