Σιγουρα ανωτερο του christ illusion (σε θεμα συνθεσεων…),θυμιζει medley της χρυσης εποχής τους…Καποιες ψευτοthrash μπαντες μπορουν να παρουν το κουβαδακι τους και να πανε σε αλλη παραλία…οι Σφαγείς εμίλησαν…
#-oΆσε τα (δυστυχώς) και πες τι άκουσες (ευτυχώς):-k
Κυριοι, πιστευω πως η αποψη σχετικα με το νεο κομματι,μπορει να ειναι εγκυρη.
Δηλαδη, πιο υποκειμενικο μου φαινεται να λεμε οτι το Εϊντζελ ειναι αξεπεραστο, καθως συνθετικα,σιγουρα θα μπορουσε να γραφτει κατι εφαμιλλο!Σιγα το θεμα!
Αν ηταν να ακουτε μια μπαντα για την οποια εχετε διαγραψει την οποια περαιτερω συνθετικη προσπαθει, μου ακουγεται λιγο “περιεργο”.
Εγω προσωπικα, δεν τους ακουω γιατι βαρεθηκα πλεον τον Αμαγια και τη γκαριλα του (τα σολο τα βαρεθηκα νωριτερα! )
ΑΛΛΑ σιγουρα μπορει να γραφτει ενα νεο κομματι το οποιο μπορει να ειναι καλυτερο απο το χιτακι.Τωρα, αν δεν προκειται ποτε να αντικατασταθει λογω των συγκινησεων που εχει προσφερει αλλα και της ιστοριας του, αυτο ειναι αλλο πραγμα!
Τελικά από τον δίσκο έχω ξεχωρίσει το “Beauty Through Order”. Όσο ακούω όλο το δίσκο, περιμένω πως και πως να ξαναέρθει αυτό το κομμάτι!
συμφωνω. και τα playing with dolls και human stain ειναι φοβερα…
Δεν με ενθουσιασε το καινουριο album (λογικό)
Το World Painted Blood όμως είναι απλά άρρωστο…
To riff του ομωνυμου πιστευω σκιαζει ολους τους κερασφορους θεους μαζι:p
και φυσικα δεσποζει στο “συγχρονο” θρας κινημα δειχνοντας ποιοι ειναι οι αρχοντες.
Απλα αρρωστο απο τα καλυτερα κομματια που ακυοσα φετο
πολυ σωστος…παιζει repeat στο ανετο. και το main riff εχει απο chemical warfare…τρελο κομμάτι
όντως το ομώνυμο κομμάτι είναι αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις. με τις πρώτες ακροάσεις απλά σου φαίνεται…περίεργο. ίσως να είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι από την εποχή του Stain Of Mind. Το άλμπουμ είναι πολύ καλό τελικά, το ακούω όλο και πιο συχνά.
εμενα παλι τελικα δεν μαρεσει
ναι εχει μερικα πολυ καλα σημεια, αλλα σε γενικες γραμμες δεν…
Και εγώ το ακούω συνέχεια. Με τη διαφορά ότι προσπερνάω τα 3 πρώτα κομμάτια και πηγαίνω κατευθείαν στο 4
Επίσης το Snuff είναι ένα πολύ καλό κομμάτι για πρωινό ξύπνημα! Σήμερα νύσταζα του κερατά, αλλά όταν το άκουσα το ματάκι άνοιξε διάπλατα! True Story
Playing with dolls :!:
Psychopathy red
World painted in Blood
ThE best 8) 8)
Και για μένα το Psycopathy Red είναι κομματάρα, καλά όχι και ύμνος βέβαια. Αντίθετα το Playing With Dolls δεν μου έκανε ποτέ κλικ, θέλεις άρρωστη ατμόσφαιρα από Slayer? Βάλε Hell Awaits…
Βασικά είναι πολύ παραπάνω από απλά ένα μέτριο Slayer άλμπουμ, όπως παρουσιάζεται και περνάει σαν γραμμή. Είναι ένα άλμπουμ το οποίο κυλάει μια χαρά και δεν χάνει ούτε σε παραγωγή, ούτε σε συνθέσεις. Οκ, δεν είναι Seasons In The Abyss, ούτε South Of Heaven, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό άλμπουμ και χωρίς fillers. Κομματάρες σίγουρα το ομώνυμο και το Psychopathy Red, το Not Of This God, Snuff, Playing With Dolls και γενικά σαν σύνολο, πολύ ανώτερο από το Christ Illusion και πολύ κοντά σε αυτό που είναι οι Slayer. Επιδραστικοί και ακόμα ακούγονται σύγχρονοι, ακμαίοι και γαμάτοι.
Εγώ θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν στην μετά-Seasons εποχή.
Ενας τυπάς στο παμε πακετο χθες εσκασε με μπλούζα Slayer…:lol: μεταλλάς τελικά ο χαμενος γιος…
Exactly! Είναι ΠΟΛΥ παραπάνω, το πώς παρουσιάζεται είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο σε μένα, ο καθένας έχει μια γνώμη, εγώ ξέρω ότι η δικιά μου μετράει περισσότερο για μένα.
Οι Slayer δεν θα μάθουν τον κόσμο thrash με αυτόν τον δίσκο, όποιος θέλει ας ακούσει τα προηγούμενα “ευαγγέλια” τους. Με αυτό τον δίσκο κάνουν ένα βήμα παραπέρα και είναι ΠΟΛΥ σημαντικό και ακόμη ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ για ένα γκρούπ όπως οι Slayer με εντελώς αντίθετα χαρακτηριστικά, εκπροσωπούν ένα είδος μουσικής όπως το Thrash και κοντεύουν 50 χρονών και παρόλαυτα ακόμη δημιουργούν αντί απλά να αντιγράφουν.
Και μόνο που βλέπεις άτομα εδώ μέσα που έχουν λιώσει τα αυτιά τους στο thrash και δεν αρκούνται στο να ακούσουν για χιλιοστή φορά (στην κυριολεξία) τα άπαντα των Slayer, Kreator κλπ κλπ και παρόλα αυτά τους κάνει εντύπωση (μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία) το νέο τους άλμπουμ κάτι λέει, το τι θα διαβάσω από τον κάθε αυνάνα “δημοσιογράφο” περιοδικών ή site προσωπικά το έχω γραμμένο στις γνωστές κατσαρές τρίχες που δεν είναι από την μασχάλη μου:p
το άλμπουμ ήταν έκπληξη και για μένα ειδικά το κομμάτι playing with doll’s.
Δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι έγραψαν σε αυτό το αλμπουμ!Ελπίζω να τους δώ live να τα παίζουν τα κομμάτια απο κοντά:!:
O δισκος ειναι πολυ καλος.εχει πολλεσ δυνατες στιγμες ενω επισης μ αρεσουν πολυ τα αργα κομματια, τομεας που ηστερουσε το κραιστ ιλουζιον.νομιζω πως ο δισκος ειναι καλυτερος απο το κραιστ τουλαχιστον στα αυτια μου
Μετά από πάρα πολλές ακροάσεις (υπερβολικά πολλές θα έλεγα ) τον τοποθετώ ως τον καλύτερο δίσκο τους στην μετά-Seasons εποχή!
Ας υπερβάλω και λίγο, αλλά πήραν ξανά με αυτό τον δίσκο τα σκήπτρα των βασιλιάδων του thrash! 8)