Slayer-World Painted Blood

+2

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

Μια χαρά γ@μ@ει το God Hates Us All και να μην ακούω βλακείες!
Και το καινούργιο καλό είναι, απλά λίγο κατώτερο!
Εμένα δεν με τραβάει το Christ Illusion!
Πεταμένα λεφτά! :stuck_out_tongue:

To Christ Illusion είναι με διαφορά ότι χειρότερο έχουν κυκλοφορήσει νομίζω. Το καινούριο παραδόξως μ άρεσε.

Θα συμφωνήσω απολύτως με τον φίλτατο Πηρούνια ως προς την κατάταξη των δίσκων των Slayer στην τρέχουσα δεκαετία.

God Hates Us All >>>>>>>>>> World Painted Blood >>> Christ Illusion

+3

Μεγάλη ήττα το God. Το καινούριο, μετά από δυο ακροάσεις μου φαίνεται συμπαθητικούλη.

ο νεος δισκος ειναι αρκετα καλος. καλυτερος απο τον προηγουμενο. κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα. παιζουν δυνατα και γρηγορα. τα σολιδια και τα τυμπανα ειναι κλασικα λες και ακους ρομποτ…!! :lol:
σαν δισκος εχει και λιγα core στοιχεια. το beauty through order μου θυμιζει λιγο now i’ve got something to die for των lamb of god. ειναι μεσα στα τραγουδια που ξεχωριζουν μαζι με τα human stain και public display μεχρι τωρα για μενα.

επ,τι γινεται εδω?ξαναγυρνα ρε στο τοπικ του γαυρου:p

το δισκιο το αγορασα και θα το ακουσω ισως και σημερα,απο αυριο πιο σωστα…

οι slayer ειναι λατρεια ρε… :smiley:

ευτυχως,καμια σχεση με το christ illusion…επιτελους περιηλθε ευλαβικα στα χερια μου σημερις και μετα απο 2 ακροασεις,μπορω να πω οτι μπορει να μην συγκρινεται με τα μεγαθηρια αλμπουμ τους(καλα…αυτο ηταν το μονο σιγουρο κ αναμενομενο)αλλα μια χαρα τα σπαει,να το βαζεις να παιζει και να γουσταρεις:thumbup:

Διάβαζα την κριτική για τον δίσκο που υπάρχει στην κεντρική, σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αλλά αυτό στο τέλος που λέει ότι είναι ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει από το Seasons In The Abyss τι το ήθελε ο ποιητής?? Και η φωνούλα να φωνάζει God Hates Us All?? Γιατι???
Ο δίσκος είναι καλός, αλλά δεν έχει το σουπερ κομμάτι-ύμνο. Έχει αρκετά καλά κομμάτια και σαν σύνολο κυλάει μια χαρά. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν μιλάει εδώ για την παραγωγή η οποία είναι ίδια με του Death Magnetic, που αυτό σημαίνει ή ότι κανείς δεν το πρόσεξε ή ότι όλοι καταλάβαμε πόσο το παραχέσαμε στον δίσκο των Metallica.

Καλά εμένα μ’ αρέσουν όλα σχεδόν το ίδιο στην μετά-Seasons εποχή, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο που να μπορούμε απερίφραστα να πούμε ότι είναι το καλύτερο.

:wink:

Στο americon ασκούν κριτική στις ΗΠΑ ή μου φαινεται?

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ακόμη ένας πολύ καλός δίσκος των βασιλιάδων.
Καλύτερο δεν είναι από τον προκάτοχο, 1/4 του σκαλοπατιού κάτω θα λεγα (…).
Πιο νοσηρό είναι σίγουρα!
Τα Not of this God & Psychopathy Red τα θεωρώ αδύναμες στιγμές, όλα τα υπόλοιπα είναι από καλά και πάνω.
Δεν έχει νόημα να αναζητούμε που θα χωρούσε το κάθε τραγούδι στην υπόλοιπη δισκογραφία.
Είναι Slayer.

Αυτά.:twisted:

Είναι λίγο καλύτερο από όσο το περίμενα, ειδικά από το 4ο κομμάτι και μετά. Αφού οι Θεοί δεν μπορούν, καλύτερα να σταματήσουν τώρα που έβγαλαν ένα συμπαθητικό άλμπουμ.

Πάω να ξανακούσω το Seasons…

Psychopathy Red, ο νέος THRASH METAL ύμνος μετά το Angel Of Death!!! Και το 7?? από τις πιο ευρηματικές συσκευασίες ever!!! Όσοι έχετε ξέρεται? :slight_smile:

H πρώτη πρόταση είναι κάπως υπερβολική, δεν βρίσκεις?

OXI [-X:wink:

Σαφώς ανώτερος από το christ illusion, divine intervention, diabolus in musica δεν ξέρω εάν είναι καλύτερος από το god hates us all, θα δείξει… Τον περίμενα πολύ χειρότερο από αυτά που διάβαζα στο forum. Ελπίζω να μας έρθουν και με κανένα γαμάτο σαπορτ , έτσι για φύγουνε μερικά κεφάλια :roll:

Δεν έχω προλάβει να ακούσω το δίσκο ακόμα. Αλλά (δυστυχώς) έχω ακούσει το Psycopathy Red κάμποσες φορές και αυτή η πρόταση

Psychopathy Red, ο νέος THRASH METAL ύμνος μετά το Angel Of Death!!!

επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι κάνω καλά και διαβάζω σπάνια τα θρεντ που αφορούν μεηνστρημ μέταλ μπάντες.

Γούστα θα μου πείτε, αλλά εντάξει κάποια πράγματα είναι κάπως αντικειμενικά. Κάπως.

Αν και συνήθως εννοείται, καλού κακού βάλε ένα “Για μένα” μπροστά από την πρόταση σου περί ύμνων γιατί κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός…