4 διαφορετικες εκδοσεις.Η καθε μια θα εχει ως διφυλλο εξωφυλλο το 1/4 του παγκοσμιου χαρτη.
Τα 4 μαζι μας κανουν τον παγκοσμιο χαρτη.Οι στεριες ειναι ζωγραφισμενες με νεκροκεφαλες και
κοκκαλα.
Καπου διαβασα και για κοκκινη διαφανη θηκη.
4 διαφορετικες εκδοσεις.Η καθε μια θα εχει ως διφυλλο εξωφυλλο το 1/4 του παγκοσμιου χαρτη.
Τα 4 μαζι μας κανουν τον παγκοσμιο χαρτη.Οι στεριες ειναι ζωγραφισμενες με νεκροκεφαλες και
κοκκαλα.
Καπου διαβασα και για κοκκινη διαφανη θηκη.
αντε να ρθει 2 νοεμβριου.fuck yeeeaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh…
Άντε μην ορίσουν καμιά καινούρια ημερομηνία#-o…fuck noooooooooooooooooo:):!:
Πάντως είχαν πει ότι θα το αφήσουν/τελειώσουν το γκρουπ μετά από αυτό το αλμπουμ?:? ΟΚ καλό είναι να αποχωρείς με το κεφάλι ψηλά, αν έτσι αποφάσισαν. Όμως κανείς δεν το θέλει αυτό…8O Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη!
Το εξωφυλλο είναι μπούρδα!
Η φήμη που έχω γράψει πιο πάνω επιβεβαιώνεται και από το Trujillo σήμερα στο Blabbermouth, μάλιστα λέει ότι το δουλεύουν…αυτή η περιοδεία αν τελικά γίνει θα τρελάνει πολύ κόσμο!!!
Και θα ειναι και το καλυτερο αντιο στους Slayer αν γινει.
έβγαλαν και το ομότιτλο στο myspace για streaming
Γιατί ρε γαμώτο γιατί???
εσυ τώρα τι έπαθες, τόσο χάλια είναι το κομμάτι ?
Μια χαρά είναι το κομμάτι, η παραγωγή βέβαια χμμμ…κάτι αρνητικό μου θυμίζει…:-k οι κιθάρες ακούγονται πολύ “λίγες” και η παραμόρφωση αδύναμη…:roll:το μπάσο κρύφτηκε… το κομμάτι έχει φάει τρελή συμπίεση…:(ναι λοιπόν, ο άνθρωπος πίσω από την “υπέροχη” μίξη του death magnetic ο μοναδικός Greg Fidelman επιστρφει! Έυγε! #-o
Ναι ρε γαμώτο απογοητεύτικα, ευτυχώς ακούω το Psycopathy Red που τα σπάει!
Μαύρο χάλι και το World Painted Blood.[-X Ακόμα δεν λέω τα χειρότερα… περιμένω
οντως μετα την απιστευτη πορωση του psychopathy red, τα hate worldwide κ world painted blood με ψιλοξενερωσαν…
διερευσε
link please!
Μολις ξεκινησε.Για να δουμε !
Πρώτη ακρόαση θετική!
Κλασικός slayer δίσκος.
Λογικά θα μου αρέσει περισσότερο από το Christ Illusion.
Στις επόμενες ακροάσεις περισσότερα.
2η ακροαση. Δεν με ενθουσιασε, με εξαιρεση καποια κομματια που ειναι καλουτσικα.
Mετά από δυο ακροάσεις δεν μου έχει μείνει σχεδόν τίποτα, θα δείξει.Δυο απλές παρατηρήσεις, ο ήχος είναι πολύ κοντά στο Death Magnetic, πολύ λογικό και είναι αρκετά πιο γρήγορο σαν σύνολο από το Christ Illusion.
Το ακούω αυτή τη στιγμή.
Καλά περνάμε γενικά. Κλασσικοί Slayer. Αλλά.
Όπως και με το Christ Illusion, δε νιώθω σε καμία περίπτωση εκείνη την κλωτσιά στ’ @@ που ήταν για μένα το God Hates Us All, ο τελευταίος μέχρι σήμερα δίσκος των Σφαγέων που δημιουργούσε αυτή την ένταση-σήμα κατατεθέν τους. Θα μου πείτε “ρε μαλάκα ακόμα δεν πρόλαβες να τ’ ακούσεις καλά καλά”. Ελάτε όμως που με τους Slayer πάντα η πρώτη ακρόαση ήταν για μένα και η καθοριστική.
Και έχω αρχίσει να φοβάμαι -επειδή περνάνε και τα χρόνια- ότι μάλλον εκείνο το συναίσθημα δεν πρόκειται να το ξανανιώσω. Και παρά τη δεδομένη ποιότητα κάθε δίσκου που βγάζουν, είναι κάπως απογοητευτικό. Ειδικά μετά την επιστροφή του Dave τους περίμενα ισχυρότερους και όχι το αντίθετο.
Ας είναι. Υπάρχουν και οι Converge.