Ουτε εμενα με ενθουσιασε.Ετσι κι αλλιως κατι τετοιο εχει να μου συμβει με τους Σφαγεις απο το Seasons.
Μια απο τα ιδια μου ακουστηκε αλλα δεν νομιζω οτι καποιος περιμενε κατι περισσοτερο…
Ντάξει, όλοι το ξέρουμε ότι το Seasons ήτο το τελευταίο γαμηστερό έπος των μεγάλων. Ναι, αυτό είναι γεγονός με βάση τα άλμπουμ που ακολούθησαν, τα οποία με εξαίρεση το God Hates Us All (που σαν σύνολο είναι κορυφαίο) περιέχουν κομματάρες,αλλά δεν τα λες και αριστουργήματα. Και το Christ Illusion είχε τις στιγμές του, και το Divine… και και και, αλλά το καινούριο με μια πρώτη εντύπωση ίσως τελικά βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που διαφημίζουν οι ίδιοι εδώ και καιρό. Δηλαδή το καλύτερο μετα-Seasons άλμπουμ τους. Σίγουρα ανώτερο του προηγούμενου, σαν σύνολο και σαν κομμάτια ξεχωριστά και γενικά στέκεται πολύ καλά στις πρώτες… πολλές ακροάσεις. Ναι, είναι οι Slayer και κάθε δίσκος τους στην αρχή φαίνιεται πιο καλός και πιο SLAYER, μπλαμπλα. Το ομώνυμο έχει ΤΗΝ ριφφάρα πάντως, Και το Playing… αν μη τι άλλο ακούγεται διαφορετικό.
Slayer
Slayeeeeeeeeeeeeeeer !!!
Δν μ λεει πολλα με τις πρωτες ακροασεις.Περιμενα κατι πολυ καλο και με αυτα που ελεγαν πριν “κυκλοφορησει” κι εχω ψιλοξενερωσει.
Aπεχει πολυ απο τα πρωτα τς cd.Ηχητικα παντα…εννοειται δν περιμενα κατι αναλογο ποιοτικα με τα κλασσικα τς.
Παντως,θελει χρονο ακομα…
το κατεβασα και το λιονω!! απο πρωτες ακροασεις μου φενετε μετριο…ξεχωριζουν 2-3 καλα κομματια βεβαια!!αλλα θελει ακροασεις ακομα…
Πόσο μακριά είναι η Δευτέρα;;;;;;;;;;;;;;:):!:
Η επόμενη έτσι!!!
…Mερικές ακροάσεις αργότερα και ο δίσκος μεγαλώνει μέσα μου, εντάξει αν δεν ήταν Slayer δεν θα του έδινα και πολλές ευκαιρίες αλλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Έχουμε και λέμε λοιπόν, το ομώνυμο ωραίο κομμάτι σχετικά μελωδικό, το Unit 731 γρήγορο αλλά όχι και τίποτα τρομερό, To Snuff μπαίνει με κάτι σολιές που σε στέλνουν πολύυυ πίσω, τσακίζει! Βeauty Through Order μετά λίγο πιο μελωδικό με ωραία ριφάκια, το Hate Worldwide το ξέραμε από πριν εντάξει δεν λέει και πολλά, Public Display of Dismemberment και τα μυαλά στα κάγκελα! Αρκετά πιο punk-ish κομμάτι αλλά τα σπάει! Ακολουθεί το Human Strain που είναι mid tempo κομμάτι με αρκετά κολλητικό ρυθμό, θυμίζει τις εποχές Diabolus/GHUA, καλό. Το χαζοτράγουδο του δίσκου είναι το Americon, δεν μου αρέσει όπως καταλαβαίνετε αλλά ευτυχώς ακολουθεί το υπεργρήγορο και υπεργαμάτο Psycopathy Red που το ξέρουμε εδώ και πολλούς μήνες και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Το Playing With Dolls είναι αρκετά διαφορετικό για Slayer αλλά δεν μου λέει και πολλά, αρκετά αργό και ατμοσφαιρικό. Και ο δίσκος κλείνει με ένα γαμηστερό thrash σήμα κατατεθέν Slayer κομμάτι το Not of This God.
Σε γενικές γραμμές είναι καλός δίσκος μάλλον λίγο κατώτερο από το προηγούμενο αλλά αρκετά αξιοπρεπές με τον ήχο να είναι Greg Fidelman…καταλάβατε.
kala to omonimo TSA-KI-ZEI
ti rifara einai afti , daksi den einai palio old school thrash alla leei!!
einai poli heavy!!!popooooooooooo k to telefteo xosimo
porosi k me to
Public Display of Dismemberment
Μου αρέσει γιατί είναι thrash. Δεν είναι δήθεν, δεν το παίζουμε κάπως. Αυτοί είμαστε, αυτό παίζουμε και το παίζουμε καλά. Με απογοήτευσε λίγο γιατί μου φαίνετε λίγο αδιάφορο. Με μία πρώτη γρήγορη ακρόαση δεν ξεχώρισα κάποιο κομμάτι. Να πω… πω, πω κομματάρα! Θα το ξανακούσω μερικές φορές ακόμα όμως και με μεγαλύτερη προσοχή.
αρχισε το κατεβασμα κ για μενα!!!slayerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Το κομμάτι που ξεχώρισα στις πρώτες ακροάσεις ήταν το Snuff… νομίζω ότι είχαν καιρό να γράψουν μια τόσο πορωτική (και πιασάρικη) κομματάρα…
Ρε παιδιά thrash είναι, όχι prog metal…τι να τις κάνεις τις παραπάνω ακροάσεις? αν δεν σε πιάνει με την μία από τα μούτρα το αφήνεις και πας για άλλα…:-k
Afou dierefse ena link na to katevasoume na to akousoume kai emeis 8)
signomh gia ta greeklish alla exei to pc problima :-s
περιοδευουν με haunted στην ευρωπη!
φερτε τους!!!
+10000000000
Δεν γίνονται αυτά ρε… δεν θα το αντέχαμε. Παρεμπιπτόντως, το WPD είναι καλή δουλειά, λιγότερη τσαντίλα δυστυχώς, όπως είναι και φυσικό. Υπάρχουν όμως καλές στιγμές στον δίσκο που θα ήταν ενδιαφέρουσες σε ένα λάιβ (πλαισιωμένες από τα παλιά διαμάντια).
φετος πρεπει να δουμε slayer,τιποτα λιγοτερο!!!
οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. νομίζω ότι θέλει να σου κάτσει λίγο. δεν είναι τοσο ευθύ και άμεσο οσο το christ. να πω την αλήθεια, ακούγοντας το ομώνυμο κομμάτι εξεπλάγην θετικά, δεν περιμένα να βγάλουν δίσκο που να ανοίγει με ένα τοσο “διακριτικό” κομμάτι. Ήρεμη δύναμη θα το έλεγα. Πολύ καλό πάντως. Ώρες - ώρες μου ήρθε στο μυαλό η εξίσωση: South Of Heaven + Diabolus In Musica = War Painted Blood. Δεν ξέρω αν στέκει βέβαια, απλά πρώτες εντυπώσεις καταγράφω. Πάρτε και μερικές εξισώσεις ακόμα:
Human Strain = Death’s Head 2009
Ηate Wordwide riff = Die By The Sword riff
Ψιλοάσχετο με το νέο δίσκο, αλλά πρέπει να αναφερθεί: ο γνωστός από το Trooper DJ Schmolli έβγαλε ένα EP αφιερωμένο εξ’ολοκλήρου στους Slayer. Ακούστε το Ensemble of the Aces και πορωθείτε. Κατεβάζετε από δω:
http://www.mashup-industries.com/index.php?option=com_content&task=view&id=228&Itemid=36
το ακουσα μια φορα και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα.
εκτος απο καποιες περιπτωσεις 0 εμπνευση.
τουλαχιστον να τους δουμε live.
Άντε να τους δούμε…μαύρα μάτια κάναμε:):!:
Τον πήρα χθες το βράδυ από Metal Era, και ήδη μετρά τρεις χορταστικές ακροάσεις:!:
Και εδώ δεν ειπάρχει το τραγούδι δυναμίτης,αλλά κάτι τα ριφς και σόλος, κάτι οι στίχοι(κυρίως του Αράγια),κάτι και τα φωνητικά του, μέχρι στιγμής όλα καλά:!:
Το dvd το είδα στα γρήγορα,αλλά νομίζω ότι υπάρχει, ενα έξτρα τραγούδι!