World Painted Blood θα λέγεται ο νέος δίσκος των βασιλιάδων, τύραννων, μονάρχων, ηγετών του thrash!
Aντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα…
SLAYER’s KERRY KING: ‘I Just Don’t Have Any Respect For DAVE MUSTAINE’,
Tι εχουν παθει και τα βαζουν ολοι με τον mustaine…:lol:
Να κοιταξει να γραψει κανα ριφ της προκοπης και να τον αφησει τον Mustaine…
σχετικα με slayer: και γαμω τα συγκροτηματα και παρεμειναν σχεδον αναλλοιωτοι με την παροδο των χρονων
το god hates us all ειναι πολυ πορωτικο και με αρκετα καλο στιχο
σχετικα με mustaine: κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τυχαιο οτι εχει τσακωθει με ενα σωρο κοσμο του χωρου και επισης λεει πολλα το γεγονος οτι οι megadeth εχουν αλλαξει 100 φορες line up
Βασικα μου κανει εντυπωση οτι ενω θα κανουν μαζι tour slayer-megadeth,αν οντως ειναι οριστικο κατι τετοιο,δεν φαινεται να υπαρχει και πολυ συμπαθεια μεταξυ τους,δλδ οταν βγαινει ο kerry king και λεει δεν σεβομαι καθολου τον mustaine αλλα αν συναντηθουμε και μου φερθει καλα ενταξει θα του πω κ γω ενα “what’s up dude?”. Η που λεει ο araya πως ο mustaine λεει ολο μαλακιες οταν μιλαει.
Ελα η απο κοινου περιοδια να ξεκιναει,και μην ακουσω τον kerry king να λεει κακα λογακια για τον mustaine…:p:p
*O καναδας που πεφτει? Ειναι κοντα ετσι δεν ειναι??:p:p
Οι slayer γιατι ποτε δεν κανανε μεταλ μπαλαντες? Ειμαι περιεργος πως θα ακουγοταν ενα μπαλαντοειδες κομματι απο τους slayer και τον araya που θα εβγαζε και λιγο συναισθημα σε αντιθεση με το συνεχες νταμπαντουμπα.
πλάκα σπας? :?
Γιατι να σπαω πλακα? Που το ειδες το περιεργο.
Aααα καλαααααα
Που ειναι το περιεργο,βγεστε και πεστε.:!:
Αυτοί που έγραψαν το Reign in Blood να γράψουνε μπαλάντες;:roll:
Ε,καλα και οι μεταλλικα γραψανε search and destroy:p
Καλα ε,να δω κινγκ με υφος απογνωσης και τον araya να τραγουδαει με αισθημα κλαιγοντας.!
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣ ΜΑΣ.
Νταξει για να μην γινει και παρεξηγηση εννοω οτι και οι testament για παραδειγμα εχουν γραψει ενα return to serenity,οι metallica εχουν γραψει ενα fade to black/unforgiven ,κατι αντιστοιχο δεν εχουμε δει απο τους slayer και ισως να ηταν καπως ενδιαφερον,δεν λεω να παει ο araya και να μιξοκλαιγεται ουτε να γραψει ακουστικο κομματι.:p:p
Οι Metallica δεν ήταν thrash τότε. Μας είχε τελειώσει με το Kill 'Em All.
Οι Slayer γράφουν και θα γράφουν τραγούδια μόνο για αίμα, βία και σφαγές. Εάν συμβεί κάτι άλλο, θα επέλθει το τέλος του κόσμου. Ναι, πριν το 2012.
Tιμια και κυριως αληθινα λογια.
Οι Ζlayer καλα θα κανουν να βγαλουν κανα δισκο που να δαγκωνει γιατι δεν
θα τα παμε καλα.
Ενα απο τα νεα τραγουδια που ακουσα ηταν ανευρο.
Ελεος δηλαδη !
Δεν βρίσκεις συναίσθημα στο South Of Heaven?