προσκυνώ:bow2:
“Angel Of Death”
Γεράσανε μωρέ πάρτε το χαμπάρι…τι νεύρο να βγάλουν πια?
έλα ρε παιδιά…
Ακουσα το καινουριο…
Ο δυναμισμος τους εχει φυγει και προσπαθουν να το διορθωσουν ανεπιτυχως…
θα μπορουσαν να βγαλουν ωραια ατμοσφαιρικα κομματακια oπως το dead skin mask και το South of heaven
υπαρχουν ανερχομενοι αντικαταστατες:lol::lol:??? εαν κλεισω τα ματια ορκιζομαι οτι ακουω τον Αraya!!!:!::!:…αν μου το φερνανε δε σαν ακυκλοφοριτο απο slayer χωρις εικονα…μπορει και να το πιστευα!!!προκαλω να το ακουσετε χωρις εικονα!!χααχαχ
Εγώ ως αντικαταστάτες θα έλεγα τους Municipal Waste. Οι τύποι κοιμούνται με την δισκογραφία των Slayer στο μαξιλάρι τους!
Πόσο κομματάρα όμως???
Κρίμα που ο μπασίστας μας άφησε νωρίς
Καλα οχι ακριβως…
Δεν εννοώ πως τους αντιγράφουν κι όλας. Αλλά η επιρροή δεν κρύβεται
Bασικά η επιρροή από DRI δεν κρύβεται, αλλά λέμε:!:
Aυτο εννοουσα κ εγω!!! Και η επιρροη των DRI στο reign in blood δεν κρυβεται, καπως ετσι παει:p
Evile ακουσα σε ενα δισκαδικο και νομιζα οτι ειχαν φιλικη συμμετοχη απο τον Araya.
Οι MW ειναι τιγκα DRI φαση παντως.
Τωρα που ανακοινωσαν το λαιβ θυμηθηκα τη συναυλια τς π ειχα δει περυσι.
Οσοι τς εχετε δει τελευταια ποια η αποψη σας.Απο ροκγουειβ και μετα ξερω γω…
Εγω δν ειδα οσα περιμενα…μ φανηκαν πολυ τυπικοι κι ειδικα ο Araya.Δν ειμαι σιγουρος λογω τ πανικου που γινοταν αλλα την κραυγη στο Angel δν την εκανε κι αυτο φαινεται κι απ τα βιντεο που εχω δει.
Περιμενα πολλα και δν ειδα,σχεδον,τπτ!
διαβασα ολα οσα εχουν γραφτει πριν στο συγκεκριμενο thread και αν θυμαμαι καλα δεν ειδα πουθενα να γινεται αναφορα σχετικα με τις φημες περι φασισμου… αποτι ξερω οι ιδιοι δεν εχουν δωσει ποτε καποια απαντηση που να επιβεβαιωνει η οχι το ολο θεμα…απλα το αναφερω για συζητηση και αν ξερει γενικα καποιος κατι παραπανω… ετσι και αλλιως θα συνεχισουμε να τους λατρεβουμε…
Τα πουλιά δεν είναι φασισμός ρε.
χαχααχαχα…θα σημφωνησω…εχω και γω τους κλασσικους αετους…οταν φοραω σχετικα μπλουζακια μπουφαν και λοιπα σκαλωνουν πολλοι αλλα αντε πες τους… αλλα οι φημες δεν νομιζω οτι ξεκινησαν απτα πουλια… (αλλα και αυτα τα γαμημενα σε προδιαθετουν ε…οποιος εχει την μυγα που λεμε…)
Όχι. Τα πουλιά όχι.
Η φάση από όσο ξέρω ξεκίνησε από τα πουλιά και συνεχίστηκε με διασκευή τους σε κομμάτι minor threat όπου άλλαξαν τη λέξη white σε right στο κομμάτι guilty of being white.
Δεν είναι όμως. Εκτός αν είναι ΦΛΩΡΟΙ και δε το παραδέχονται.
ε και το angel of death δεν ειναι λιγο…αγγελος του θανατου ο “γιατρος” στο αουσβιτς στον οποιο αναφερεται και γενικα οι στιχοι του κομματιου… αν και αποτι γνωριζω ο hanneman γενικα εχει κολληματα με την ιστορια και τον παγκοσμιο πολεμο αλλα ειναι και λιγο περιεργο να ειναι ναζιστης οταν ο πατερας του πολεμησε στην αποβαση στην νορμανδια (παιζει να κανω και λαθος το ειχα διαβασει πριν χρονια σε ξενο site) επισης υπαρχουν και αλλα songs οπου αναφερονται τα ss και wermacht και οι ιδιοι φορανε τετοια μπλουζακια (hanneman araya)
ο hanneman γενικα εχει κολληματα
Ισχύει.