Slayer

χαχαχαχ…επρεπε να ειχε πεθανει ηδη…

Αυτην την κιθάρα έχω :-s ( την LTD εκδοση βέβαια , όχι την ΕSP ) … Δεν ήξερα τι φασιστο-εργαλείο είχα στα χέρια μου … :stuck_out_tongue:

στην πυρα και εσυ…

Ψυχραιμιααα:p

Ελπιζω να την εχεις πεταξει ηδη απο το παραθυρο!

με τους αετους στην ταστιερα???
χαχαχαχ
ενταξει. παντως ο τυπας δε χανει ευκαιρια να το δειξει…
εχει και κιθαρα που αντι για τους αετους εχει S S και μια αλλη με Η (Ηeil Hitler :p)
Ok Hanneman τον λενε αλλα αυτος ειναι ο λογος που οι νεο-ναζι γραφουν παντου το νουμερο 88 (το Η ειναι το 8ο γραμμα :wink:)

[I]Time melts away in this living inferno,
Trapped by a cause that I once understood.
Feeling a sickness building inside of me,
Who will I really have to answer to.

March on through the rivers of red.
Souls drift, they fill the air.
Forced to fight, behind,
The crooked cross.

Do only what is expected of me,
With no emotions my feelings suppressed.
Blind obedience carries me through it all.
Conscience a word I learned to forget.

March on through the rivers of red.
Flesh burns, it fills the air. (Souls drift, they fill…)
Forced to fight, behind,
The crooked cross.[/I]

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Εγώ.
,

κοιτα το Hanneman το φασιστα που ειναι 25 χρονια στην ιδια μπαντα με ενα hispano :stuck_out_tongue:

Αν και δεν τους πολυπαω δεν πιστευω οτι ειναι φασιστες, απλα δεν απαντανε ευθεως στις φημες για να υπαρχει σουσουρο γυρω απο το ονομα τους… Ο Kerry King χρονια δεν απανταγε στο αν ειναι σατανιστης ή οχι, για τον ιδιο λογο. Και στην πραγματικοτητα ειναι αθεος, ο δε Araya ειναι γνωστο εδω και καποια χρονια οτι ειναι Χριστιανος. Αλλα ειναι κολπο του marketing να αφηνουν φημες να αιωρουνται…:wink:

Μωρε τι φασιστες, σατανιστες, κανιβαλοι κ μαλακιες οι τυπαδες τα γαμανε ολα κ τους λατρευουμε! 8)

φασίστας τοσα χρόνια με εναν Χιλιανό και ενα Κουβανό στην μπάντα; εστω και αν ο τελευταιος είχε μερικα χρονακια off.

Ναι.

.

oxi :stuck_out_tongue:

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! ΟΧΙ!

+1…και το ποστ του angus7pl λιγο παραπανω… λογικα παντα…

Αμα ειναι φασιστες οι slayer me χιλιανο τραγουδιστη κουβανεζο drummer εβραιο παραγωγο - ολοκληρο δισκο με punk διασκευες αλλα κ punk επιροες των 80’s - συνεργασιες με ice tea k beasties boys(εβραιοι) κ με διαφορα αντιπολεμικα κομματια οπως πχ behind the crooked cross και eyes of the insane τοτε ντακσι.

Ωραίο το αρθρο για τις διασκευές των Slayer. Και τώρα οι γκρίνιες: :stuck_out_tongue:

Βέβαια, θα περίμενα να συμπεριληφθεί και το medley των Slayer στο War/Disorder/UK 82 των Exploited, τρία κομμάτια από το Troops Of Tomorrow. Σε αυτά τα άλμπουμ βρίσκονται οι ρίζες της μουσικής των Slayer και όχι τόσο στους UFO κλπ, όπως ανεφέρεται χαρακτηριστικά

Oσο και αν τους επηρέασαν ονόματα όπως οι Judas Priest, U.F.O. και Deep Purple, η διασκευή κλασικών heavy metal κομματιών είναι μάλλον κλισέ, οπότε έτσι εξηγείται και η προτίμηση που έδειξαν στο punk ιδίωμα.

και ομολογώ πώς το περίεργο θα ήταν άμα οι Slayer διασκευάζαν UFO, κ όχι πανκ. Εδώ το σήμα κατατεθεν της κιθάρας του Hanneman είναι το logo των Dead Kennedys.

:rockon:

Βέβαια να θυμίσω ότι εκείνη την περίοδο οι Slayer έφαγαν κράξιμο από μεγάλη μερίδα οπαδών για την επιλογή τους να κάνουν διασκευές σε punk συγκροτήματα μιας και τότε υπήρχε μια άνθιση του punk ήχου ξανά με μπάντες όπως οι Green Day και Οffspring.

Εγώ δεν θυμάμαι κανέναν θρασά να τους έκραζε (ναι υπήρχαν και αυτοί στα 90΄ς όσο περίεργο κι αν ακούγεται). Τώρα αν τους έκραζε κάποιος που τα πιο “αποκλίνοντα” ακούσματά του ήταν αυτά που υπήρχαν στην στήλη monuments του χάμμερ, τότε οκ μπράβο του.