μπάντες όπως οι Minor Threat, Verbal Abuse και D.I. δάνεισαν τις δημιουργίες τους
Αν γίνεται να διορθώσει κάποιος το D.I. , γιατί μπορεί να το διαβάζει κάποιος που δεν γνωρίζει κ να ψάξει “D.I.” κ δεν θα βρει τίποτα :)
μπάντες όπως οι Minor Threat, Verbal Abuse και D.I. δάνεισαν τις δημιουργίες τους
Αν γίνεται να διορθώσει κάποιος το D.I. , γιατί μπορεί να το διαβάζει κάποιος που δεν γνωρίζει κ να ψάξει “D.I.” κ δεν θα βρει τίποτα :)
Εγώ θυμάμαι, και μάλιστα θυμάμαι και κράξιμο για το Gemini το οποίο προφανώς και δεν είναι thrash και προκάλεσε μια έκπληξη, όχι ότι είναι κακό βέβαια.
Εγώ θυμάμαι τους έκραζε μόνο το χάμμερ κι εγώ που ήμουνα μικρός τότε τα πίστευα, αλλά όταν άκουσα τον δίσκο έμεινα μαλάκας! Ευτυχώς τον είχε αγοράσει ένας συμμαθητής μου που δεν διάβαζε χάμμερ! Λολ!
Επίσης, κάτι που ακόμα προσπαθώ απεγνωσμένα να καταλάβω είναι γιατί είχε θαφτεί τότε από πολλούς (και από το χάμμερ βέβαια!), αλλά ακόμα και σήμερα συνεχίζει να θεωρείται αδύναμο το Divine Intervention. WTF? Για μένα είναι το τελευταίο καθαρό 10αράκι που κυκλοφόρησαν. Απο εκεί και πέρα απλά καλοί δίσκοι για να διατηρείται ο μύθος. Εντάξει μπορεί και να υπερβάλλω, αλλά σίγουρα δεν είναι απογοητευτικό άλμπουμ ρε γμτ!
εισαι σίγουρος ότι θυμάσαι καλά??? όταν είχε βγει το Divine Intervention είχε τσιμπήσει το 10αράκι του από τον Φλωράκη.
Κατά τα άλλα, ναι, το Divine γαμεί.
@shadowking το Gemini είναι τρελή κομματάρα εννοείται.
Να σου πω την αλήθεια, για αυτό που λες δεν είμαι σίγουρος ότι το θυμάμαι. Είμαι όμως σίγουρος ότι είχε μαζέψει πολύ πράμα σε ένα αφιέρωμα ή κάτι τέτοιο, με τα πιο απογοητευτικά άλμπουμ στην ιστορία του μέταλ. Μαζί με black album (!!!), roots (δεν είμαι σίγουρος, αλλά γενικά και αυτό το θάβανε), masquerade in blood (εντάξει δεν είναι και το απόλυτο σοντομ άλμπουμ αλλά μια χαρά ακούγεται), x-factor και κάμποσα ακόμα κουφά είχε γίνει το όργιο του θαψίματος. Τώρα ντάξει, αυτό είχε γραφτεί κατά ένα μέρος και από αναγνώστες αν θυμάμαι καλά αλλά τελοσπάντων.
χαχα ναι, το divine ειναι μεγαλο επος, ΔΙΣΚΑΡΑ βασικά!!!
νομιζω του ειχε βαλει 8 ο βενερης τοτε, το 94
αλλα σε ενα αφιερωμα με απογοητευσεις και καλα, το ειχανε μεσα, μαζι με black album, roots, load κτλ
κριμα που πια οι slayer δεν παιζουν τιποτα απο αυτο το επος
sex murder art ρε!
Γιατί το Dittohead;;; Μιλάμε για κομμάτι σοκ-πούτσα-ξύλο-πάρτα στη μάπα!!!
Τότε θυμάμαι είχανε φτάσει στο σημείο να το χαρακτηρίσουν ακόμα και χαζο-χιτάκι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα ρεπορτάζ από συναυλία στο εξωτερικό που με ειρωνικό ύφος ο συντάκτης (δεν θυμάμαι ποιος), κορόιδευε και καλά το γεγονός ότι έγινε χαμός όταν το παίξανε, σε φάση “φλώροι μόνο αυτό ξέρετε”. Πωπω εποχές…θυμάμαι και γελάω.
killing fields
και 213 ειναι μεσα στα καλυτερα κοματια
που εχουν γραψει
μαζι βεβαια και τα sex murder art
kai dittohead
και πολυ καλο και το ομωνυμο
και to mind control και τα υπολοιπα
αρκετα καλα ειχε μια ιδιαιτεροτητα
αυτος ο δισκος
και ηταν επιθετικος
και ειχε και
μια οργη παιζαν λες και ηταν τρελαμενοι
εμεις παντως ειχαμε ριξει πολυ headbanging
οταν βγηκε και o drummer σκοτωνε o paul
bostaph αν θυμαμε καλα
Το Divine Intervention είχε εκθειαστεί από χαμεράδες, 2 10άρια από Βενέρη και Lord και δίσκος της χρονιάς με άνεση μεγαλύτερη και από τα Mastodon. Ο ξεπεσμός του Status αυτού του δίσκου σε αυτή την περίπτωση ήταν καθαρά αποτέλεσμα του κοινού και οι χαμεράδες εκ των υστέρων πήγαν με το ρεύμα όπως έχουν κάνει και σε πολλές περιπτώσεις που αποδείχτηκε ότι έκαναν λάθος.
Χμμμ, λες να ήταν έτσι τελικά; Τέσπα, δεν φημίζομαι για την μνήμη μου. Η ουσία είναι ότι είναι δίσκαρος κι όποιος πει το αντίθετο Sex Murder Art στη μάπα!
Μια χαρά δίσκος ήταν απλά είναι κλασσική περίπτωση 6ου δίσκου συγκροτήματος που έχει φτάσει το απόλυτο Peaking του, ξέρεις ο γαμάτος δίσκος ενός συγκροτήματος με βαριά κληρονομιά που από κει και πέρα ψάχνουμε τον επόμενο δίσκο του για τον οποίο θα πέφτει η κλασσική ατάκα “ο καλύτερος τους από την τάδε εποχή”.
χμμ;;
Προφανώς υπάρχει μπάντα D.I., εκτός από D.R.I. Για να είμαι ειλικρινής, το διαπίστωσα όταν είδα το ποστ του ignorant και προβληματίστηκα…
ναι, δεν κατάλαβα αν ήταν χιούμορ ή αν όντως δεν είχε καταλάβει το γουρούνι. γαμάνε οι d.i. ε. και τους δ.ρ.ι και τους σλέιερ :oops:
το ancient artifacts είναι δισκάρα με υπερύμνους σαν τα…
Not bad! Θα κατεβάσω για ενδελεχή μελέτη. Λίγο αστείο εξώφυλλο αυτό το Ancient Artifacts. Σαν κακή ανάμοιξη Ιντιάνα Τζόουνς με Τεν-Τεν:lol::lol::lol:
έλα, μη μου το χαλάς… και μόνο γι’ αυτό θα έπρεπε να το λατρέψεις
Μια καλτίλα την έχει, είν’ η αλήθεια:p
Yπάρχει μπάντα D.I. και είναι διαφορετική από την D.R.I. (Aν εννοείς Ignorant αυτό)
εεεεεελα ρε…γιατι ειναι τοσο αθλιο το βιδεο-κλιπ…
κατι παραπανω απο αθλιο. . .