αφού λέει ότι πρόκειται για τα άλμπουμ που βγήκαν από την American Records/Def Jam… τα δύο πρώτα κυκλοφόρησαν μέσω της Metal Blade.
οκ δεν το ειδα…
οτι λέει ο panagiotis…
σας βλέπω που αγοράζεται μερικοί lp…βλέπω και κάτι τέτοιες εκδόσεις και με περιτριγυρίζει η ιδέα να ασχοληθώ με το άθλημα των βινυλιων…
αλλά είμαι άσχετος όσο δεν πάει…:?
καλη φαση, βεβαια δεν εχω ιδεα γιατι να θελει καποιος να εχει οτιδηποτε μετα το seasons in the abyss σε βινυλιο
Slayer πολύ καλοί στο είδος που παίζουν πιστεύω, αλλά εμένα προσωπικά δε μ’αρέσουν.
Γούστα είναι αυτά στο κάτω κάτω…
και πώς ζεις;
τι εννοείτε?
Δεν υπάρχει δηλαδή ζωή χωρίς τους Slayer?
:roll::roll::roll:
Εννοειται πως δεν υπαρχει ζωη χωρις Slayer!!!
Eπισης, στο τευχος του MEtal Hammer o Lombardo λεει πως οι Slayer ειναι πιο κοντα στο PUNK παρα στο παραδοσιακο μεταλ, και πως στη σκηνη νιωθει τους Slayer σαν ενα PUNK γκρουπ!!
Ρουφατε τσουτσεκια μεταλλαδες!
χαχαχχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχ :D:D:lol:
πάντως μουνάρα η Βανδή εδώ που τα λέμε!!!
Ναι,ξεκίνα να συλλέγεις δίσκους βινυλίου SLAYER ώστε να μπορέσεις να ακούσεις την ζεστασιά και την λεπτότητα που χάνουν όταν ακούγονται από το cd!!!
:lol2::lol2::lol2:
κλαίω.!!
γενικά λέω να το αρχίσω το άθλημα…
και άμα το αρχίσω θα σας πρήζω στις ερωτήσεις…
πούλα κ κανά νεφρό γιατί θα σου χρειαστούν τα λεφτά…
πωπω, καθεστε και ακούτε τους μεγαλυτερους φασιστες.
ΕΠΟΣ…
:lol3::lol3:
Ασχετο, αν και δεν πολυακουω Slayer, ποιον θεωρειτε καλυτερο δισκο απο το Season In The Abyss και μετα?
Άνετα το God hate us all.
Για μένα το God Hate Us All είναι το χειρότερο πράμα των Slayer. Divine Intervention και Diabolus In Musica, δισκάρες και τα δύο.
:|:|:|
+666
Συμφωνώ σε όλα, αυτό ετοιμαζόμουν να ποστάρω! :lol:
Divine Intervention ειδικά! Πολύ “άρρωστος” δίσκος!