Slayer

θα σκίσω τα πτυχία μου. [-X

τέσπα γούστα είναι αυτά

καλά όταν λέω ότι είναι το χειρότερο άλμπουμ των σλάυερ, δεν εννοώ ότι είναι για πέταμα. Για τους Slayer μιλάμε. Αλλά ότι είναι το πιο μέτριο σε σχέση με τα άλλα, για μένα.

Συνέντευξη: Slayer
28/06/2010
Μ.Γ.: Θα ήθελα να μας πεις ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο άλμπουμ καθενός από τους «Big Four», κατά τη γνώμη σου.
K.K:Το άλμπουμ των Slayer που μου αρέσει λιγότερο είναι το “Diabolus In Musica”

κ μενα βεβαια δισκαρα μou φαινεται(νταξ…SLAYER!) αλλα μεχρι κ ο ιδιος που το εφτιαξε το λεει:lol:…
το god τα σπαει :stuck_out_tongue:

Δίκιο έχει ο ΚΚ, μετριότατο το Diabolus.
Όλα τα υπόλοιπα μου αρέσουν το ίδιο.

christ illusion και diabolus in musica…

Χωρις να τα εχω ακουσει τοσο λεπτομερειακα ή να τα εχω λιωσει θεωρω το Diabolus In Musica και το Undisputed Attitude τα πιο αδυναμα…

το undisputed attitude έβαλε πολλά πράγματα στην θέση τους και είναι μία από τις πιο έξυπνες κινήσεις που κάνανε οι Ζλέυερ.

Όσο για το Diabolus, ακου αυτότο κομμάτι ξανά. Δυνατά.

Για να το βουλωσουν οι μεταλλαδες!

Εγώ πάλι θεωρώ το ντιάμπολους από τα καλύτερα άλμπουμ τους ανεξάρτητα με το τί λέει ο κινγκ. Είναι ίσως το πιο ρυθμικό και σκοτεινό άλμπουμ τους, η παραγωγή γαμάει, κύριος συνθέτης ο χάννεμαν και γενικά μου άρεσε η κατεύθυνση που είχαν πάρει και ότι πειραματίστηκαν λίγο με τον ήχο τους.

προσωπικα στο diabolus δεν νομιζω οτι απλα πειραματιστηκαν με τον ηχο τους…
τον πηγαν μπροστα…
βεβαια σε πολλους μπορει να μην αρεσε αλλα δεν νομιζω εκεινη την εποχη να ακουγονταν και αλλοι ετσι…
groovo thrashiles και καποια ελαχιστα στοιχεια nu…(ιεροσυλος?)
σε αυτα βεβαια βοηθησε και ο θεουλης bostaph που ειναι μηχανη ο πουστης και μπορει να παιξει ισως και περισσοτερα πραγματα απο καποιον αλλο αγαπημενο μας (προσκυνω) αλλα δεν εκατσε…
δεν νομιζω βεβαια και οτι η φυγη του χαλασε και πολλους…

Και πέτα τον υπόλοιπο δίσκο. Μακριά. :stuck_out_tongue:

Θυμάμαι ένα σκηνικό που είχε γίνει στο λάηβ τους το 98. Μετά το τέλος του σαππορτ (SOAD), είμασταν αραγμένοι στις κερκίδες του γήπεδου περιστερίου και λέμε να μην πάμε κατευθείαν κάτω, αλλά να περιμένουμε να παίξουν τα πρώτα τραγούδια τους οι Slayer και να κατέβουμε μόλις αρχίσουν τα πιο παλιά. Βγαίνουν λοιπόν, και αρχίζουν να παίζουν την αργή και μαστούρικη εισαγωγή του Bitter Peace με κλειστά τα φωτά παντού σε όλο το γήπεδο. Μόλις τελείωνει η εισαγωγή, ανοίγουν τα φώτα και μπαίνει το γρήγορο ριφφ του Bitter Peace…τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη παρέα μου είχαμε πηδήξει από τα καγκέλα και είχαμε βρεθεί στην αρένα του γηπέδου και κοπανίομαστε χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί τίποτα. \μ/

Mην χαλιέστε και το Diabolus και το God Hates… είναι οι πιο μέτριοι δίσκοι τους. Λίγο παραπάνω προτιμώ το Diabolus.

[SIZE=“4”]Undisputed Attitude / South Of Heaven (2CD)[/SIZE]

EUR 8.49
Free Delivery

Pre-order. | Due for release on 27 September 2010

http://www.play.com/Music/CD/4-/16129229/Undisputed-Attitude-South-Of-Heaven/Product.html

για όποιον δεν τα έχει…καλή ευκαιρία

Πολυ ξενερα αυτες οι διπλες εκδοσεις, δεν μου καθονται καλα…

ανάλογα την συσκευασία και τους τίτλους…άλλες φορές είναι καλά άλλες είναι ψιλομουφα…

εγω απλα το ποσταρα για κάποιον που θέλει να τους έχει και το σκέφτεται…
καλά είναι με EUR 8.49

Προτεινετε/πειτε γνωμες για ΖΛΕΫΕΡ ντιβιντις για να αγορασουμε και κανενα.

War At The Warfield
Live Intrusion
Still Reigning

war at the warfield γαμηστεροτατο - πολυ ενεργεια η μπαντα και τουμπανο σετ λιστ - γουσταριζω8)

still reigning ολο το reign στα καπακια + 6 ακομα songs - γενικα καλο αλλα το war… βγαζει πιο πολυ νευρο και ορεξη…

το live intrusion μου φανηκε ψιλο βαρετο - ειχε καλα σημεια αλλα γενικα θα το αφηνα για το τελος…πιο ντοκιμαντερ φαση…:wink:

παρτα ολα απο το Play…
6.99 το ένα.!!! με 21 ευρό τα έχεις όλα…
και μετά μας λες εσύ ποιο ειναι καλύτερο.:smiley:

http://www.rocking.gr/news/Slayer_feat_Exodus/9021/

Εντάξει μιλάμε για επικά shows, κωλόφαρδοι όσοι βρεθούν σε αυτά