Slayer

Τπτ δεν εχασες. Φωτιες, ξυλο, πιτ του θανατου, γυρω γυρω ολοι στο ΟΑΚΑ, διαβολια, τριβολια, κλασικουρες, ριφ και τετχοια. Μετα ηρθε ο κοβιντακος. Μην ασχολεισαι.

3 Likes

Δεν θα έμπαινα εκεί μέσα, αλλά ακούγεται πολύ καλό.

1 Like

Ενταξει ναι, περα απο την πλακα, ηταν τρομερα καλο. Και ναι, ξερω οτι δεν θα εμπαινες εκει μεσα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περνουσες φανταστικα στις εξεδρες. Σου ευχομαι να ξαναρθουν.

1 Like

Kerry King Reflects on Slayer Farewell and Return: “We Never Said We Were Done Playing”

“Yeah, at the end of the day, it wasn’t bad blood. Tom [Araya, Slayer bassist/vocalist] was just done. And when Tom told me he was done, I went, ‘Okay, well, I’m not gonna try to talk you into it,’ because if you’re trying to talk somebody into it, their heart’s not in it. So it was over for me. And, of course, a month after we were done, offers come in because people think you’re done. So what we retired from was touring. We never said we were done playing. We said, ‘This is our final tour’, and I don’t think three shows constitute a tour. So if you wanna get technical, I think we’re in the ballpark of being truthful.”

Τελειωσαμε…αλλα δεν τελειωσαμε ακριβως,απο το τουρνινγκ μονο,kerry κοφτες μλκιες και συμμορφωσου.

30 χρονακια θητεια ( με την αδεια ορκωμοσιας στο στρατο ειχα παρει αυτο και το Falling into Infinity )

8 Likes

μεγαλη δισκαρα!

1 Like

38 Χρόνια :metal::metal::metal:

11 Likes

34 Χρόνια :metal::metal::metal:

7 Likes

Νομίζω αν έπρεπε να διαλέξω 2 απόλυτους δίσκους σλέγιερ θα ήταν αυτό και το “Hell Awaits”.

Τεράστιο.

3 Likes

Και το Reign in Blood :metal:

2 Likes

Για τον τίτλο του καλύτερου δίσκου των Slayer, είμαι ανάμεσα σε Seasons και South. Καλό και το Reign αλλά, κατ’ εμέ, αυτοί οι δύο δίσκοι διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου δίσκου τους.

Καλό και το Reign αλλά, λίγες είναι οι στιγμές τους νομίζω οι οποίες αγγίζουν το epicness της σύνθεσης του Seasons, μόνο και μόνο για αυτό το κομμάτι, ο δίσκος κατ’εμέ είναι ανώτερος, ίσως και το επιστέγασμα της καριέρας τους και το τι εστί Slayer, θαρρώ οτι ήταν η πιο “ώριμη” φάση τους καλλιτεχνικά, χωρίς να συζητήσουμε για όλα τα υπόλοιπα κομμάτια που περιέχονται εκεί.

Προσωπικά, πιο πολύ κλικ μου έχουν κάνει ως δίσκοι οι South & Seasons.

1 Like

Fixxxed

Αφού έχει ομώνυμο , war ensemble και dead skin mask μου αρκεί να το χαρακτηρίσω “μνημείο”

4 Likes

Ωραια πασα για να βαλω την ειδηση για το ψηφιακο μουσειο των Slayer, coming soon!

Εδω και 5 μερες υπαρχει κινητικοτητα στο YouTube τους, στο οποιο εβαλαν ολους τους δισκους τους με playlists κτλ. Λογικα το χρημα στην τραπεζα μειωνεται, και πρεπει να το ριξουν σε λιγη διαφημιση :stuck_out_tongue: