Slayer

Το θέμα δεν είναι οι Sleep Token αυτοί καθαυτοί, αλλά ποια είναι η μπάντα - γλυκό Ρέιτσελ

Ας πει και κάνας άλλος καμιά ιδέα, όλα από μένα τα περιμένετε

σιγά τα αίματα. :stuck_out_tongue:

το απόσμασμα ήταν εξαιτίας της ατάκας του Joey: “what’s not to like” αν σου αρέσουν οι Slayer απο το 1990 και μετά.

όχι για τη γεύση που σου αφήνει το κομμάτι.

ξαναλέω, τίποτα σπουδαίο, αλλά σίγουρα όχι κακό.

Οι Faith No More πιθανότατα. Για καλό το λέω.

edit: το τραγούδι κακό. Jeff Hanneman RIP - Slayer RIP. Συνεχίζουμε.

1 Like

Μα δεν ψάχνουμε καλό

Remember, “it tastes like feet”

Ναι, καλό δηλαδή.

2 Likes

Α εσύ γουστάρεις ποδαρίλες; :laughing:

ΟΚ, το σέβομαι

Μπωμπωμπω,το 2ο single είναι μπόμπα του king.:drooling_face::rofl:

Σαν σήμερα 2 Μαϊου, του 2013, πέθανε ο Jeff Hanneman - κατά σύμπτωση, Μεγάλη Πέμπτη και τότε.
(τι συνειρμούς πάω και κάνω μεγαλοβδομαδιάτικα στο θέμα των Slayer!)

6 Likes

To ξεχεσμα στον λομπαρντο και το γεγονος οτι συνεχεια αναφερει πως δεν μιλαμε με τον αραγια,δεν ειμαστε και φιλοι ξερω γω,δεν πολυταιριαζουμε,αλλα και μετανιωμενος που σταματησε η μπαντα ενω αλλα ελεγε εξάρχης,αλλα επισης και οτι δεν δειχνει καποιον ενθουσιασμο για το μινι reunion,μαλλον ο κυριος Κerry King βρισκεται σε μια φαση που του φταινει ολοι,ενω αυτος και οι δικες του επιλογες οχι.

Το solo project του δειχνει οκ,αλλα μαλλον εγινε και απο αναγκη για να μεινει μουσικα στα πραγματα.

1 Like

Και μιλώντας για το να μείνει ενεργός στα πράγματα, δυστυχώς όπως ήταν αναμενόμενο, καρικατούρα του πάλαι ποτέ, προφανώς και δεν περίμενα από τον King να εφεύρει και πάλι τον τροχό, κλισεδιές του θανατά, όπως θα περιμέναμε άλλωστε, με τα γνωστά τρικ για διαβόλια, τριβόλια, φωτιές, κόλαση, ανάποδους σταυρούς, ην πρόκληση που επιστρατεύει και ένας έφηβος για να τραβήξει προσοχή, όταν στρέφεται σε τέτοιες μεθόδους κάποιος, πιστεύω ότι προδιαθέτει και ανάλογα για την ποιότητα του υλικού, το περιτύλιγμα μόνο μένει…

2 Likes

Ότι θα έδινε συνέντευξη στον περβανιδη και το tv war,δεν το περίμενα.:rofl:

Γιατι οχι ;

Παντως ο δισκος με λιγες ακροάσεις ειναι οκ γι αυτο που ειναι. Αν γουστάρεις slayer των τελευταιων 20 χρόνων ξερεις τι θα ακούσεις. Αν οχι πας γι αλλα .
Στα συν τα φωνητικά στα αρνητικα το οτι δεν εχει κάτι νεο να προσφέρει.

Εμένα μου άρεσε ο δίσκος, είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες βέβαια, αλλά τις ξεπέρασε πανευκολα.

Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά είναι ένας καλός thrash δίσκος που κυλάει νεράκι.

Φωνητικά ποιος κάνει στο καινούργιο του Kerry? Μην μου πείτε ο ίδιος?

Ο Osegueda

Το παλικάρι από Death Angel

3 Likes

Παλικάρι, τον Mark τον Osegueda θα τον αποκαλούσε κάποιος πριν από 30-35 χρόνια όταν ήταν στα ντουζένια τους οι Death Angel! Τώρα πια στα 55 του, μάλλον σαν μεσήλικας “που δεν το βάζει κάτω” χαρακτηρίζεται!

Σε κάθε περίπτωση, και για να κάνω λίγο χιούμορ, απορώ πως ο συμπαθής Mark καταδέχθηκε να κάνει την… Φιλιππινέζα του Kerry King!

2 Likes

Εγώ όλους παλικάρια τους λέω γέρο μου :sunglasses:

1 Like

-Ποιος μπορεί να μιμηθεί τον Araya?
-Εγώ
-Προσλαμβάνεσαι.

(Το μόνο λάθος για 'μένα στον δίσκο είναι ακριβώς το από πάνω, πρώτον γιατί είναι κρίμα για τη φωνάρα του Οσεγκέντα να μιμείται κάποιον άλλον (ειδικά τον Araya) και δεύτερον γιατί έχω την αίσθηση ότι χωρίς αυτή τη μίμηση (ή απομίμηση, διαλέγετε) ο δίσκος θα ήταν ακόμα καλύτερος.)

1 Like

^^^ Ποιος μπαίνει στη διαδικασία να γράφει λίστες; Τις περισσότερες φορές το τι μας αρέσει ή όχι έχει να κάνει με τη διάθεσή μας, είτε με μία συναισθηματική κατάσταση κ.λπ. Γι’ αυτό τα μουσικά μας γούστα αλλάζουν ανά τα χρόνια.

Έπρεπε να ακούσω το South Of Heaven 5 φορές σερί για να τους εκτιμήσω. Τώρα, μου ακούγονται μελωδικοί και το SOH είναι …εθισμός! Πότε έπαιξαν τελευταία φορά Αθήνα; το '18? Κρίμα που τους έχασα!

Το '19.

1 Like