Ειναι αληθινο το παρακατω?
Not KK’s Slayer
δεν νομιζω, πρεπει να ειναι fake
Tom Araya’s Slayer > KK’ Slayer
Άποψη μου
Πάμε στην ηθικολογία τώρα,το κάνουν για τα λεφτά,το κάνουν γιατί θέλει να ξεκινήσει headbanging ξανά ο αραγια,γιατί ο καθένας τους θα πρέπει να κάνει σόλο καριέρα και δεν γίνεται όλοι να κάνουν slayer tribute μπάντες?
Δεν μας νοιάζει το γιατί,ας κάνουν κάποια shows να γουστάρουμε?
Το κανουν για να παρουν τα δικα μας λεφτα και με 'γεια τους και χαρα τους. Αλλαξανε γνωμη απο τοτε που ελεγαν οτι κανουν τελευταια περιοδεια κλπ, μπραβο τους, παλι με 'γεια τους και χαρα τους. Νομιζω οτι απο τα δικα μου λεφτα δε θα παρουν αλλα .
Ετσι ξεκινησε και των KISS και των Scorpions,των Sabbath,του Ozzy οι αποχαιρετισμοι,με λιγες συναυλιες και μετα ηρθαν τα tour,βασικα ο kerry κλαιγοταν συνεχως τελευταια πως το μετανιωσε,οτι ειχαν και αλλο να δωσουν κοκ.Καποιος αλλος ανοιχτα δεν ελεγε οτι μπορει να γινει μια επανενωση.
Πολύ καλό ε
πενταλφες
ανάποδοι σταυροί
φωτιές
ψαρωτική εισαγωγή
στακάτο riff
Φωνητικά a la Araya
φαλτσαδούρες στο δεύτερο Solo
^ Δεν μπορώ να αποφασίσω αν αυτό το ποστ είναι έπαινος ή λίβελος
το κομμάτι μια χαρά είναι .
Δεν με ενδιαφέρει αν θα το ξανακούσω.
Πιθανότατα να το βάλω σε μια Playlist στο Spotify και όποτε τύχει να το ξεφουρνίσει το shuffle.
Να το ακούσω άρα, δεν θα 'ναι σαν να τρώω κιμά με σαντιγί
Τιμιο μακαρονι με κιμα που ομως εχεις φαει πολυ καλυτερα στο μαγαζι που δουλευε παλια ο μαγειρας θα το ελεγα εγω, ειδικα πριν αποβιωσει ο παλιος συνεργατης του.
Πλάκα πλάκα ποιο είναι άραγε το μουσικό αντίστοιχο του “γλυκού της Ρέιτσελ”;
Sleep Token ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό
Αν και μάλλον θα υπάρχουν καλύτερα παραδείγματα
Σου άρεσαν δηλαδή?
Όχι, they taste like feet
Όσο θα μου άρεσε ένας συνδυασμός τσίζκεϊκ - κρεατόπιτας
Αλλά δεν μου φαίνεται εύστοχο, ξαναλέω
Γιατί το θέμα με το γλυκό της Ρέιτσελ είναι ο άκυρος συνδυασμός κατά τ’ άλλα ωραίων πραγμάτων
Ενώ οι Sleep Token μάλλον είναι περισσότερο συνδυασμός μπάμιες - κουνουπίδι - ζελέ φράουλας ξέρω γω
Λέτε για τους Sleep Token, σε ένα τοπικ για Slayer που σχολιάζουμε τον Kerry King