Slayer

Ελπιζω να μην ειναι μονο για 2 συναυλιες στην Αμερικη.Μου κανει εντύπωσή οτι κανανε reunion την ιδια εποχή που βγαζει ο Kerry προσωπικο δισκο

Ποτε δεν εκραξα. Ποτε! Δικο τους το συγκροτημα, δικια τους η ζωη. Να κανουν οτι θελουν , αμα δεν συμφωνω δεν παω. Αλλοι κραζουν…

Δεν είχα πρόθεση να να την πω σε κανέναν. Ο καθένας πάει η δεν πάει όπου γουστάρει. Αυτή την άποψη ήθελα να εκφράσω .

2 Likes

Ρε μαγκες πατε καλα για ποιο λογο να κραξει καποιος.Party επρεπε να γινει που κανουν reunion οι Slayer.Το τελευταίο τους λαιβ απέδειξαν οτι το χουνε φουλ στο σανιδι ακομα,με τετοιο υλικο τετοια riff δυσκολα να μην γουσταρεις συναυλια Slayer

Εχουμε και περιεργους στην παρεα. Επρεπε να παρουν αδεια οι slayer πριν αποφασισουν

2 Likes

εντωμεταξυ, πως απο φαση που δεν μιλανε μεταξυ τους, πηγε σε φαση κανουμε live.

3 Likes

:money_mouth_face: :money_mouth_face: :money_mouth_face:

1 Like

Τόσο γρήγορα στέρεψαν οι πηγές ;

1 Like

4 Likes

Sorry , ουτε ως κακό αστείο δεν μπορώ να το πάρω.

9 Likes

Το “αστειο” του Λεπερ για τον Νταημ η’ την “επανενωση” των Σλεηερ;

4 Likes

Το “αστείο” του Λεπερ.

Οσο για τους Slayer … τσάμπα οι ιντριγκαδορικες δηλώσεις του King.

Βεβαία οι slayer έχουν κινηθεί μονο μεσα στα αυστηρα πλαίσια του metal , αρα ο,τι και να κάνουν καλα κάνουν και το κάνουν.

4 Likes

Πιστεύω ότι είναι όμως ειλικρινείς -δε θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλον πιθανότατα.

1 Like

Sabbatical πήραν για ξεκούραση…ο King είχε φαγωθεί ότι δεν έπρεπε να σταματήσουν,ότι είχαν και άλλο να δώσουν πάνω στη σκηνή,ότι εκαναν βλακεία κοκ.Εγινε το θέλημα του λοιπόν.

My bad, νόμιζα ήταν καλό μαύρο χιούμορ -μπορεί να ήταν απλά κακό.

5 Likes

Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικά true-ίλας, αλλά σε εμένα προσωπικά δεν κάθεται καλά αυτή η επιστροφή.

Βρήκα πολύ τίμιο και αντάξιο των Slayer τον τρόπο που χειρίστηκαν την απόσυρσή τους, και αυτό το comeback κάπως φτηναίνει τον μύθο τους.

8 Likes

Μονο ο προουλερεφτα ειναι τρου εδω μεσα

Νομιζω σε αυτη την περιπτωση πραγματικα τρου ειναι ο μποστονφλες, ο σαντοουκινγκεξηνταεννια και ο ανριαλ

OMG, άλλη Sharon μας βρήκε.