Slayer

Στο πρότυπο των S.A. Slayer, πες καλύτερα! Υπήρχαν κι άλλοι μεταλλάδες Slayer, που ιδρύθηκαν την ίδια εποχή με τους γνωστούς, αλλά αλλάξανε το όνομά τους μετά από κυνηγητό. Έβαλαν μπροστά το “S.A.” επειδή ήταν από το San Antonio.

Σε λίγο θα μας πει ότι αυτός έγραψε το μπάσο στο justice…

11 Likes

Ο Kerry King αλλωστε ειχε σφυριξει στο Mustaine ολα τα riff για τα πρωτα 4 Metallica, ειναι γνωστο

Τον πηραμε λιγο στην πλακα, αλλα δεν εχουμε και αδικο με αυτα που λεει κατα καιρους

1 Like

60 χρονών μαλάκας και ακόμα για σατανάδες και βελζεβούληδες γράφει…

Βαρετό και απόλυτα προβλέψιμο το κομμάτι.

2 Likes

Δεν είναι ούτε περίεργο, ούτε πρωτοφανές να έχει γράψει το μπάσο στους δίσκους πάντως. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος. Σίγουρα από τους τρεις, αυτός είναι που έχει το καλύτερο χέρι
(Ο Hannemann φυσικά είχε το καλύτερο μυαλό, συνθετικα μιλώντας), ειδικά εκείνη την εποχή με την ελλειπή τεχνολογική επάρκεια και με τις ταχύτητες που έπαιζε η μπάντα έπρεπε όλα τα όργανα να είναι όσο το δυνατόν πιο σφηχτά, σωστά και ομοιόμορφα ηχογραφημένα. Οι περισσότερες μπάντες το κανουν αυτό, για λόγους που αφορούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τελική μίξη ενός δίσκου.

2 Likes

Το πιο σημαντικο για εμενα απο αυτα που λεει ειναι το ποσο διαφορετικοι ανθρωποι ειναι αυτος και ο araya και οτι εχουν να μιλησουν απο το 2019.

1 Like

Ειναι λιγο πολυ γνωστα αυτα που λεει ο King και θυμάμαι να τα διαβαζω απο δω κ απο κει σε περιοδικά τη δεκαετια του 90.Ο Hanneman μετα την εποχη του Seasons ειχε καποιο προβλημα αρθριτιδας σε συνδυασμό με τον αλκοολισμό και με το οτι μαλλον σαν ατομο δεν παιζει να τη πάλευε να καθεται με τις ωρες στο studiο o King ηχογραφούσε και δικα του parts οποως και του Araya.Σε πολλες μπαντες γινεται αυτο μην πέφτετε απτα σύννεφα,μπορει ο King να μην ηταν το μυαλο στους Slayer καθως αυτο ηταν σιγουρα ο Jeff αλλα ηταν σιγουρα ο πιο δουλευταρας

1 Like

Πρέπει να του πήδηξε τη γυναίκα του kerry ο Lombardo,για να μιλάει με τέτοιο μίσος.:rofl:

Tom Lombardo?

1 Like

Τον παιρνει και αυτον η μπαλα,αντε να πουμε.

Οπα τι εγινε??

2 Likes

Γελάει ο κοζμος

6 Likes

image

Αμα ερθουν καποια στιγμη απο εδω να μην πας γιατι γελαει ο κοζμος

1 Like

Πραγματικά όμως!

Και πάλι τρίτοι και καταϊδρωμένοι έρχονται. Τους έχουν προλάβει Πυξ Λαξ και Scorpions.

1 Like

Ρε τον μαλακα τον αραγια, επρεπε να ρωτησει αν του επιτρεπουν οι σαντοουκινγκεξηνταεννια και μποστονφλες να κανει ξανα συναυλια με τους slayer.

1 Like

Ας κάνει ό,τι θέλει. Δικό τους είναι το συγκρότημα.

Ότι άλλα λένε κι άλλα κάνουν σχολιάζουμε. Ανακοινώνεις παγκόσμια farewell tour και 4,5 χρόνια μετά λες sorry δεν ήταν farewell, συνεχίζουμε :sweat_smile:

Ακριβώς τα ίδια που κοροϊδεύαμε σε Scorpions και Πυξ Λαξ.

Εν τω μεταξύ πριν λίγα λεπτά άλλαξε και η σελίδα στη wiki. Εκεί που έλεγε “Slayer was an american thrash metal band”, τώρα λέει “Slayer is an american thrash metal band”.

Τους ειδα στο “final tour” οποτε δεν θα παω αν δεν εχεις πρόβλημα

1 Like

Δεν θέλω να σας χαλάω την χαρά, ούτε να το παίξω έξυπνος. Δικό τους είναι το συγκρότημα και είναι πολύ καλό που θα υπάρξει ευκαιρία να τους ξαναδείτε (και εγώ πρώτη φορά που θα ήθελα)

Απλά εξηγήσετε μου την λογική που κράζετε τους πυξ λαξ, τους scorpions, τους kiss, τους motley crue κλπ αλλά οι slayer είναι διαφορετική περίπτωση. Υπάρχει κάποιο level true-ιλας που δεν κάνει την επιστροφή μετά από final tour κοροϊδία και ξεφτίλα; Στην τελική γτ ο Κλάους η ο Νίκι Σιξ να σας ρωτήσουν αφού δικό τους είναι το συγκρότημα.

Anyway εγώ είμαι πάντα υπέρ αυτών των κινήσεων και ας είναι για τα λεφτά η ότι άλλο. Ο καλλιτέχνης πεθαίνει στο σανίδι.

Απλά καλό είναι να μην έχουμε double standards και ζαλιζουμε μπάλες αν κάποιος θέλει να δει τους scorpions πχ

9 Likes

Εύχομαι τραγουδι με τίτλο Pix Lax Dax

1 Like