Slayer

32 Χρόνια :metal:

8 Likes

13 Likes

Αχαχαχα, ιδίως ο King είναι τέλειος που είναι σαν να φοράει άσπρη φουστίτσα γιατί φαίνεται η κοπέλα από πίσω. :rofl:

1 Like

Γενέθλια χτες 4 Μαρτίου, χρόνια πολλά Paul Bostaph :birthday:

Jeff (Jeffrey John) Hanneman (Slayer, 31 Ιανουαρίου 1964 – 2 Μαΐου 2013)

17 Likes

Τι λες τώρα πότε πέρασαν δέκα χρόνια; :astonished:

Πέρασαν και 10 χρόνια από τότε που ήρθαν Ελλάδα στο Heavy By The Sea. Σκάλιζα κάτι φωτογραφίες πιο πριν και τι σύμπτωση, πέτυχα και φωτό που είχαμε βγάλει σε εκείνο το live. Mε Down και RC για όποιον είχε πάει και θυμάται.

5 Likes

νομίζω είχε επίσης Napalm Death & Kvelertak

ωραίο λαιβ ήταν και ωραίο lineup

3 Likes

Napalm death και Kvelertak αν κατάφερνες να ξεπεράσεις το λιοπυρι ο ήχος ήταν πολύ κακός. Σε φάση που δεν άκουγες τίποτα ώρες ώρες.
Γενικά ήταν καλή φάση πάντως.

7 Likes

Ναι ναι, ανάποδοι σταυροί, ενάντια στην οργανωμένη θρησκεία, στο λογότυπο πρέπει να φαίνεται το edginess, πραγματικά ώρες ώρες νιώθω ότι ο Kerry King απλά θέλει να τραβάει την προσοχή, χωρίς να έχει άλλον τρόπο να κερδίσει το ενδιαφέρον, πραγματικά δεν ξέρω κατά πόσο προκαλούν εντύπωση όλα αυτά πλέον, δεν έχουν το ίδιο shock value και επειδή τα έχει σπαμάρει όλα αυτά τα χρόνια, είναι απλά Τετάρτη με αυτά και με κείνα…

1 Like

Κόντρα με KK’s Priest?

σε άλλα νέα ο Bostaph θα είναι ο ντραμερ , να δούμε ποιοι άλλοι θα πλαισιώνουν.

Μου λείπουν οι Slayer :face_exhaling:

3 Likes

πραγματικα ρε φιλε…
υπνος , απλα.
τον εχω βαρεθει χρονια τωρα.

1 Like
4 Likes

Εξαιρετική επιλογή τραγουδιστή!

3 Likes

Μέχρι να βγει ο δίσκος θα διαβάσουμε πολλά από τον Kerry…

Ναι, σε λίγο θα μας πει ότι τραγουδούσε κιόλας, τα… harmony vocals!

Με αυτά και με αυτά και με δεδομένη την… ιδιοσυγκρασία του King, δεν είναι μακριά η μέρα που θα διαβάσουμε για τίποτε Kerry King’s Slayer ή KK’s Slayer (στο πρότυπο των KK’s Priest!) αν δει ότι με το όνομα του μόνο στην μαρκίζα, δεν “τραβάει” το νέο project!

2 Likes

Ειναι λιγο στεναχωρη πραγματι η προσπαθεια του πλαγιως να οικειοποιηθει μεγαλυτερο τμημα απο την σπουδαια κληρονομια των Slayer απ’ οσο του αναλογει, οταν γνωριζουμε πως στην κλασικη συνθεση τους υπηρχαν και αλλοι 3 τυποι που ειτε ειχαν μεγαλυτερη συνθετικη συνεισφορα απο αυτον ειτε μικροτερη, ειναι εξισου θρυλικοι για το thrash metal. O Tom περα απο τη μικρoτερη συγκριτικα (αλλα σπουδαιοτατη) συνθετικη συνεισφορα του ειναι και το λαρυγγι του thrash metal, o Lombardo ισως ο σπουδαιοτερος drummer του ιδιωματος (χωρις να υποτιμαμε Hoglan και λοιπους τυμπανοβασανιστες) και οσο για το Jeff οτι και να πουμε θα ειναι λιγο.

Τεσπα, σε αναμονη του αλμπουμ, ηταν καλουτσικο και το πρωτο δειγμα, αλλα ρε Kerry κανε λιγο κραττει.

3 Likes