Αχμ. Εγώ δεν είχα ακούσει το God Hates Us All πάντως, και το άκουσα τις τελευταίες μέρες. Γενικά έχει θαφτεί αλλά δε καταλαβαίνω γιατί… το βρήκα καλύτερο απ’ το Diabolus πάντως. Ποια η άποψη σας για το άλμπουμ;
Όσον αφορά το “God Hates Us All”, είναι από τα πολύ αδικημένα άλμπουμ των Slayer και γενικώς, καθώς είναι αξιοπρεπέστατο και σίγουρα το καλύτερο μετά την εποχή του “Divine Intervention” (αν όχι καλύτερο και από αυτό δλδ). Σίγουρα τα 3 κλασσικά έπη δεν τα πλησιάζει, αλλά είναι πολύ αξιόλογο άλμπουμ και ο Bostaph παίζει φοβερά πράγματα. Επίσης, το “Disciple” που ανοίγει το άλμπου, έχει συγκλονιστική riffάρα στην εισαγωγή.Και έχει και το “Payback” που σπέρνει.
Γενικώς, γαμάει με λίγα λόγια :!:
Έτσι!
Εγώ πάντως, μετά τα έπη βάζω το Christ Illusion ε. Δισκάρα.
Γαμησε!
Ο,τι καλυτερο εβγαλαν μετα το Seasons κατ εμε.
Επισης, οσον αφορα στο God Hates Us All, το βρηκα λιγακι ανισο. Ειχε μεσα κομματαρες αλλα και πιο μετριες στιγμες.
Φοβερό γκρουπ! Όλα τα αλμπουμς λίγο πολύ τα σπάνε. Όμως μου έχουν κάνει μια τεράστια ζημιά που δεν θα τους την συγχωρέσω ποτέ…Οποιονδήποτε thrash δίσκο και να ακούσω ποτέ πάντα θα τρώει τη σκόνη του Reign In Blood. Τα πάντα μου φαίνονται εντελώς δεύτερα. Είναι από άλλο πλανήτη αυτός ο δίσκος. Έχω πρόβλημα; Ζημιαααααααααά!!!:? :? :? :? :? :?
αυτό ακριβώς…
Χμμ εγώ πάντως θα τα έβαζα με την εξής σειρά τα άλμπουμς μετά το Seasons:
[SIZE=“5”]Divine Intervention[/SIZE]
[SIZE=“4”]Diabolus In Musica[/SIZE]
[SIZE=“2”]Christ Illusion[/SIZE]
[SIZE=“1”]God Hates Us All[/SIZE]
βασικά ανάμεσα στα Divine και Diabolus μπορεί να αποφάσισα στην τύχη. Είναι και αυτά τα 213 και Stain Of Mind αντίστοιχα που είναι λες και βγήκαν σε άλλη εποχή. Το Christ Illusion είναι λίγα σκαλάκια πιο κάτω, ενώ από την άλλη το God Hates Us All είναι μετριο κατ’ εμέ :dunno: :dunno:
Οσο με εχουν απογοητευσει οι annihilator αλλο τοσο αγαπω τους slayer.
Το God hates us all απλα απιστευτο αλλα το reign in blood ειναι αφταστο. Μετα επισης και το south of heaven και το diabolus in musica. Και το christ illusion μια χαρα το βρηκα.
Lombardo γαμωτο!!!
Kαι ωρα για εξομολογηση: Οταν ειχαν ερθει ειχα μεταφορικο μεσο να παω, να ερθω, λεφτα για εισητηριο, ελευθερη μερα γενικως και παρ’ ολ’ αυτα… “βαριομουν” οπως ισχυρηστηκα. Αξιζω πολυ κραξιμο και ξυλο.
E μα, ό,τι και να λέμε για Sepultura, Kreator, Testament κτλ στην ουσία THRASH=SLAYER
Πολλοι χεβιμετσαλερς παντως εχουν χαρακτηρισει τους Slayer ως “επιμεταλλωμενους πανκηδες”.
αυτο ειναι αληθεια γενικα το θρασ δεν ειναι αληθινο μεταλ
Νομιζα ότι είσαι ανοιχτόμυαλος Βαγγέλη. Ότι ακούς όλα τα είδη του μέταλ.
Πέστα ρε μεγάλε!!!
Για πειτε τωρα…
To Still Reigning DVD λεει? Να τα σκασω?
αχαχαχαχ σε παω. ακουω μονο αυτα τα ειδη που προερχονται απο τους αρχαιους ελληνες και δεν ειναι μπασταρδεμενα.
Απλα παραμενουν slayer 8)
Αυτό που έχει στο encore όλο το Reign In Blood δεν είναι; Δεν το χω δει αλλά πες μου ειλικρινά…πιστεύεις οτι είναι δυνατόν να μη λέει;;;;;
Εννοειται. Εγω πλακα εκανα…
Ε, ως προς το κονσεπτ προφανως θα λεει, αλλα επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου οσον αφορα DVD, θα θελα να ξερω πεντε πραματα παραπανω…
Τα σπάει! Είδα όραμα. Ο Kerry King μου είπε να το πάρω. Και γάμησε ε.
Κρισπ, σαφώς και τα σπάει το DVD.
Όχι μόνο για το encore και την φοβερή εκτέλεση του “Raining Blood”, αλλά εξάλλου είναι Slayer. Ξέρεις δλδ.