South of heaven για μενα.
Reign in blood…Ετσι απλά…
Reign in Blood!Είχε τα πάντα αυτος ο δίσκος!Επιίσεις και να μην τα είχε μονο και μόνο για το Raining Blood θα το ψυφιζα.Ετσι γιατι ειναι κομματάρα!
Reign In Blood
δίσκος-σφηνάκι αλλά κάνεις κεφάλι
μιλάμε για έναν από τους 5 καλύτερους thrash δίσκους ever,ε
με τον απόλυτο thrash ύμνο μέσα
με μικρή διαφορά από το Hell Awaits βέβαια
Οι slayer βραβευτηκαν με grammy ε, εδω ο κυριος araya κοστουμαρισμενος, :? http://www.metalsucks.net/?p=4293
Πω πω πω! Και με κουστούμι τα κάνω πάνω μου που τονε γλιέπ βρε παιδίμ! Θυμάμαι πεντακάθαρα ένα βράδυ στο Περιστέρι, που βγήκε σαν θηρίο πάνω στη σκηνή και μετά δεν μπορούσα να κουνήσω το λαιμό μου για μια βδομάδα. Είχαμε δει και support κάποιους System Of A Down (αηντάαα).:lol:
Πειράζει που το αγαπημένο μου είναι το ?Show No Mercy?;:-k
Καλά το ύφος του κοριτσακίου (κόρη του να φανταστώ) είναι ΟΛΑ τα λεφτά!
Οχι βεβαια!
Μιλαμε για ενα απο τα κορυφαια metal ντεμπουτα.
Προσωπικα το προτιμω απο το ντεμπουτο της νο 1 αγαπημενης μπαντας μου, των Metallica…
Χμμμ… “Antichrist” ή “The Four Horsemen”; Εδώ σε θέλω!#-o
Συμφωνω 100% με αυτο ειναι ιστορικη μπαντα εχει δωσει ενα τεραστιο στιγμα στη μουσικη μεχρι σημερα και ειμαι σιγουρος και στο μελλον
Καλα δεν ειδες τη γυναικαρα εχει ο ατιμος! Εδω ειναι και το βιντεο της βραβευσης, http://www.youtube.com/watch?v=vXe17OnTa-w
Μαλλί μούσι και κουστούμι :lol:
Χοχο!
Εισαι ατιμος!
Αλλα θα πω Antichrist.
Πορωση…
Ολα τα λεφτα λεμε…!8)
Είναι γαμηστερός ο Αράγια με το κοστούμι ε
δλδ νταξ, υπερμέγεθος
γαμάει.
Επειδή τυχόν να σας διαφεύγει, το Seasons In The Abyss είναι το καλύτερο άλμπουμ των SLAYER και κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων μέταλ δίσκων έβερ !
[SIZE=“1”]εντιτ: Αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι τα Reign In Blood και South Of Heaven υστερούν κατα πολύ.[/SIZE]
Συμφωνουμε απολυτως…
Συμφωνώ απόλυτα.
Ο αγαπημένος μου δίσκος τους.
Μπορει το R.I.B να ηταν(και να ειναι)ο ορισμος του ακραιου metal αλλά το S.I.T.A ειναι ο πιο ωριμος μουσικα δισκος τους.Ο τελευταιος εριζει μεσα μου με το South of Heaven για το ποιος μου αρεσει παραπανω…
Μας διαφευγει…
[SIZE=“6”]Reign in Blood[/SIZE]
Συμφωνώ με το σπόιλερ. Και για μένα αυτός είναι ο καλύτερος. (αν και όπως είπα πιο πάνου, το αγαπημένο μου είναι το Show No Mercy).