Slayer

Παντως απο αυτα που ακολουθησαν το Seasons… το καλυτερο ολων κατ’ εμε ηταν το Christ Illusion. Κοπαναγε ασχημα!

Seasons in the abyss μακράν το κορυφαίο, riffάρες, απίστευτα τύμπανα, τρομερές συνθέσεις… όλοι στα φόρτε τους.

Reign In Blood γιατί απλά είναι ο καλύτερος thrash δίσκος.

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“2”][CENTER]South Of Heaven[/CENTER][/SIZE][/FONT]

1. Show no mercy
  2. Reign in blood

τιποτα αλλο…

HELL AWAITS!!
SKOTINO KAI THRASH!to kalitero

To hauntung the chapel to ksexases kai tsakizei!! milame gia poli thrash
chemical warfare!!!

Slayer7 γραφε ελληνικα! Hell awaits those that use GREEKLISH! Ο καιρος γαρ εγγυς…

seasons με διαφορα…το πιο ωριμο τους
ο araya σε φοβερη φορμα
ο king απιστευτα σολο
ο jeff φοβερα riffs
ο dave τα γνωστα…εχει βεβαια και τα απιστευτα Dead Skin Mask,War Ensable,το ομωνυμο και κανα 2 ακομη

Θεϊκο βιντεο απο το Still Reigning DVD. Γιατι να μην γινονται ποτε στην Ελλαδα τετοια?

SLAYER - RAININ’ BLOOD

Τεράστιοι.

Το θεμα ChrisP ειναι τι λεει στο προηγουμενο κομματι…

…there are many ways, one can die,
many ways, one can achieve Death!
Many ways, one can achieve… Postmortem…

Edit: Εδω καπου πεταγεται ο Ουλβα και λεει πως οι Βασιλεις του Θρας ειναι οι Σλειερ. Και μετα ακολουθει ενα ποστ μου που λεω 'Σοφα ελαλησες". Δεδομενα πραματα.

εννοείς που έχουν βαφτεί με αίμα?? καλή φάση όντως, αν και δεν ξέρω αν ξεβάφει εύκολα. :stuck_out_tongue:

Πάντως και το 98 στο περιστέρι, μια χαρά ήταν και χωρίς αίμα.

Που λέτε στην τελευταία άδεια, στα πλαίσια του rotation που κάνω στα cd που παίρνω μαζί μου έβαλα και το Seasons In The Abyss.

Με σχετική στεναχώρια στεναχωρία αντιλήφθηκα πως αν το συντριπτικό ποσοστό των σημερινών thrashcore/thrashύβουλων και λοιπών groups, άκουγαν μια αυτό το cd θα πετάγαν σχεδόν όλα τα riffs τους ως ανέμπνευστα…μη πω δίσκους ολόκληρους. Πάντως, σίγουρα θα προσέχαν τα λόγια τους…

Ν’ αγιασει το πληκτρολογιο σου!

οι SLAYER ειναι το μεγαλυτερο συγκροτημα του ακραιου ηχου. :!:

Ααααχχχ κατι τετοια λες και βαζουμε μετα At Dawn They Sleep:!:

Π.Σ.: @@ καφες σημερα. Μλκ. Ουστ:!: [-X

Σλέεεεεεεεεηεεεεεερ!

Εμ,αν δεν ηταν καφες Μαστεϊν…8)

Οι Slayer είναι απ’ τις λίγες μπάντες που σου ξεβιδώνουν το κεφάλι τόσο άνετα. Είναι τόσο μα τόσο γαμάτοι. Είναι οι θεοί του ακραίου ήχου, εύκολα.