Sleepin Pillow@ΑΝ, 8/10/11

Κρίμα να μην υπάρχει τοπικ για αυτή τη συναυλία…

Τις πολλές λεπτομέρειες τις διαβάζετε εδώ. http://www.rocking.gr/agenda/2011/10/8/7273/

Επειδή μερικοί θα τιμήσουν, ας μαζευτούμε. Και ας έρθει και όποιος ξεμείνει από Candlemass και το μεταλοφεστιβαλ του γκαγκαριν.

Πάλι θα δω τον Red Rum σε συναυλία που θέλω να πάω;:stuck_out_tongue:

Πάω με όλα λέμε.

Στο Φαζ γίνεται η ΦΕΣΤΙΒΑΛΑΡΑ ρε άσχετε :!:

Η πυξίδα που έχω στα αυτιά μου με οδηγεί εκεί που παίζεται αυθεντική μουσική, δηλαδή στο Αν το Σάβατο. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες για σας που τα προσέχετε.

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Σωστός Red Rum.

Ήθελα να ανοίξω και εγώ τόπικ. Εντάξει πια ξέρουμε τι περιμένουμε, επειδή όμως το πείραμα με ο Αν γίνεται 1η φορά (θυμίζω τις τελευταίες φορές παίξανε στο koo koo) πρέπει να γεμίσει το ο χώρος…Το εύχομαι δηλαδή.

Ποιότητα live και υπέροχες ετερόκλητες μουσικές διαδρομές είναι εγγυημένες.

να πατε χωρις 2η σκεψη! πολυ καλη μπαντα. τους ειχα δει τον Απριλιο που μας περασε και θα τους ξαναβλεπα ανετα. :wink:

*σωστος ο Red Rum!

Ωραίο live θα ναι αυτό, έκλεισε το σαββατόβραδο μας :slight_smile:
Όσον αφορά το χώρο, δεν είχαν παίξει το 2009 στο gagarin( σε μεγαλύτερο δλδ από το Αν) οι pillow? είχε πάει κανείς? είχε κόσμο?

Αν παίξουν το Pathetic, χαθήκαμε από προσώπου γης.

4 και σήμερα, δεν μπορώ να περιμένω

Ωραια συναυλια/μπαντα.

Τους ειδα Απριλιο σε κλειστο(koo club) και Ιουνιο σε ανοιχτο (Texnopolis γκαζι) χωρο , κ τις 2 φορες ηταν[B] εκπληκτικοι.[/B]

Στο ΑΝ ελπιζω να εχουν καλο ηχο / μην σκασουν ασχετοι/τιγκαρουμε σαν σαρδελες.

Αλλα [B]10 ευρω[/B] για αυτους ? Αστειο ποσο.

Μαλλον θα παμε να τριτωσει το κακο :stuck_out_tongue:

Αλήθεια, στο ΑΝ παίζει η περίπτωση να υπάρχουν τα γαμηστερά visuals ή ούτε καν και αστεία λέω; Όχι πως είναι αναγκαία, αλλά τόσα έχω ακούσει

συνήθως έχουν έναν βιντεοπροβολέα που προβάλλει στον τοίχο πίσω από τον ντράμμερ
αλλά μην περιμένεις να τα καταλαβαίνεις όλα που δείχνει,λόγω φωτισμού[στη σκηνή] και κακής θέσης

to pathetic to eixan paiksei ontws sto kookoo pou tous eixa dei.

stin sinaulia twn sleepin pillow tha pathete dio eidwn plakes: tin prwtou eidous tha tin pathete sta kommatia pou perimenete na ginei kati tetoio. Tin deuterou eidous tha tin pathete se kapoia pou den tha to poliperimenete… kai pistepse auti tha sas ta skasei pio dinata apo tin prwtou eidous plaka. egw toulaxiston kapws etsi mporw na xaraktirisw auto pou epatha sto The light is real! milagane kai oi tequiles, milage kai olo to skiniko me tous periergous fwtismous, akousmenos kanonika efiga!

[SPOILER]

to 2009 imoun me tous sleepin pillow sto gagarin, alla oxi se dikia tous sinaulia alla sto live tis genias tou xaous opou epaize mazi tous o drummer twn sp! :p[/SPOILER]

To light is real μοθ ήρθε και εμένα μόλις σε διάβασα Παναγιώτη. Αυτό ακριβώς που λέει. Κομμάτια που θεωρείς λιγότερο δυναμικά, έρχονται και σου σκανε στην μάπα!

Μάκαρι να παίζουν visual…!

Το Σαββατο απο οτι φαινεται θα ειναι η πρωτη φορα που θα δω live αυτη την μπανταρα!
Ελπιζω σε μια ταξιδιαρικη και μαγευτικη εμφανιση…!

Και μια και τα λέμε έτσι ωραία, καμιά πληροφορία για το σαπόρτ;

η κορυφαία σύγχρονη ελληνική μπάντα (μαζί με τους universe217), εκεί !

Εγω το περιμενα πως και πως το The Light is Real οταν τους ειδα

Διαλογισμός, νηστεία και προσευχή. αύριο :slight_smile: