Καλα μην το λες, περιμενε μεχρι να κυκλοφορησει! Εξαλλου τι ειναι καλο η οχι ειναι υποκειμενικο!
Καλα ναι. Εξ’ αλλου για μενα μιλαω, οχι για τον απεναντι. :lol:
Τα ξανακουσα καμποσο. Το Psychosocial παραμενει ενα καλο κομματι. Το All Hope Is Gone θεριζει. Οι ψυλλοι βεβαια συνεχιζουν να μ μπαινουν στ’ αυτια. Αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους.
Έχοντας ακούσει και τα 2,θα έλεγα πως το all hope is gone είναι πιο γαμηστερό απο το psychosocial.
Το μόνο αρνητικό στο το psychosocial είναι η υπερβολική χρήση αρμονικών(για οσους δεν ξέρουν είναι οι παράξενοι λεπτοί ήχοι που ακούγονται απο την κιθάρα)
Κατα τα άλλα,περιμένω ολόκληρο το album να εχω μια πιο ολοκληρομένη εικόνα για slipknot.
Τo psychosocial κατα την αποψη μου ειναι πιο εμπορικο κοματι απο το all hope is gone και μαρεσει περισσοτερο μακαρι να ναι ολος ο δισκος καλος οπως και τα κοματια αυτα …αναμενουμε λοιπον…
τελικα η μασκα που μοιαζει με τζοκερ που ειναι???
ωραίο το βιντεάκι αλλά το κομμάτι θυμίζει πολύ stone sour(λογικό θα μου πεις) και σε σύγκριση με το duality που ήταν το πρώτο single από το προηγούμενο είναι κατώτερο. αρκετά εμπορικό θα έλεγα, να ακούσω όλο το δισκάκι πρώτα όμως…
Μήπως εννοεις αυτή του Jim Root?
Έχω 2 παρατηρήσεις…
1)Η Κιθάρα του Jim είναι εντελώς εκτος τόπου και χρόνου με όλο το σκηνικό και τα lives…Είναι ίδια με αυτη που χρησιμοποιούσε στους Stone Sour
2)Γιατί ο Mick Thomson δεν έχει αλλάξει μάσκα??
Μήπως θα κάνει καμία πατέντα σύντομα??
εχωντας ακουσει το Psychosocial και το ομωνυμο, προβλεπω να ειναι αρκετα αξιολογο κι αυτο το αλμπουμακι, οι Slipknot πλεον δυσκολα μπορουν να με απογοητευσουν, αν και δε παιζουν κατι εξαιρετικα πρωτοτυπο να εκπλαγεις. σχεδον προβλεψιμος ηχος…
οσον αφορα τις μασκες, ειναι καλο που αλλαζουν, αλλα οκ δεν καναν και καμια σοκαριστικη αλλαγη να πεις ουαου. και κριμα που δεν αλλαξαν ολοι τους…
εννοειται πως αυτο ειναι το αλμπουμ που περιμενουμε καλοκαιριατικα!
Έφυγε ο Clown…
και το 37 από το drifter, Μάκη!
ε οκ, no big deal, πιο πολύ για το attitude ήταν και λιγότερο για τη μουσική ο Clown.
E, το 37 είναι παρελθόν εδώ και 3 χρόνια περίπου…
Αυτό το attitude ήταν που μου άρεσε.
Για μια στιγμή,που το μάθατε αυτό για τον clown? Είναι επιβεβαιωμένο?
drifter δώσε λινκ.
μεχρι στιγμής ούτε σε blabbermouth,ούτε στα forum τους εχουν γράψει κατι για τον clown
θα μπει αντικαταστατης μηπως ή θα παραμεινουν 7 ?
8 εννοεις.
Αλλά ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπηρξε,αρα λογικά δεν εχει φύγει ακόμα.
Πιθανον να περιμένει να τελειώσει η tour
Καλά από τους slipknot πρέπει να φύγουν 2-3 άτομα και να μείνει η πραγματική μπάντα. Ποτέ δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράνε αυτοί που είναι πάνω στην σκηνή και απλώς κοπανιούνται.:-k
Πιστευεις πως αν ηταν μια κανονικη 5μελης μπαντα, χωρις εξτρα καραγκιοζηδες/τυμπανιστες, DJ, μασκες κτλ…, θα γινονταν διασημοι και θα εκαναν τις πωλησεις που κανουν μονο απο τη…μουσικη τους ??