Slipknot-All Hope Is Gone

εδω γελανε…

Επειδη βαριεμαι να μακρυγορησω, προσεξε τι παιζει απο πισω στα κομματια τους και πεσμ αν μπορει να βγει λαιβ απο 5 μελες γκρουπ διχως προηχογραφημενα. Κι επισης ειναι τεραστια μαγκια να εχεις 8 ατομα στη σκηνη που εχουν λογο στη μουσικη ΚΑΙ στο σανιδι. Νταξ, καποια πραματα ειναι γουστα αλλα ας μη τα ισοπεδωνουμε κι ολα.

+10000000000000000
εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα που κανει γενικα ο dj τους στις live εμφανισεις τους!!

Κοίταξε. Εγώ δεν εννοούσα να μείνουν 5, αλλά 'οτι για αυτά που παίζουν πίσω, τα διάφορα effe-δάκια κτλ δεν χρειάζονται 4 άτομα. Είναι λίγο υπερβολικό. Και ένα άτομο άντε 2 φτάνουν.8)

Me lypi pliroforika tin eidisi(apo to rocking)oti o shawn(clown) apoxwrei apo tin mpanta gia proswpikous kai oikogeneiakous logous!O anthrwpos pou ksekinise tous Slipknot dystyxws,opws ola deixnoun tha apotelesei parelthon apo auth thn terastia mpanta!Gnwmi mou einai na mhn ton antikatastisoun…
An ginoun audition pantws…peste to mou:P
xexex!

εισαι δηλαδη υποψηφιος percussionιστας των slipknot??αντε με το καλο αν κανουν audition!:stuck_out_tongue:

ποια μπαντα εχει κανει πωλησεις αποκλειστικα απο τη μουσικη της?

ολες οι επιτυχημενες εμπορικα μπαντες εχουν καλο promotion.
Το θεμα ειναι πού στηριζεται, στα τραγουδια ή στις φατσες και τις στολες…

ολες οι επιτυχημενες εμπορικα μπαντες συνδιασανε μουσικη με κατι αλλο
αναμεσα σε αυτες λοιπον ειναι και οι slipknot

τωρα το ποση επιτυχια θα κανανε χωρις τις μασκες δεν μπορω να το ξερω ουτε εγω
ουτε εσυ
ουτε κανενας!

γιατι το ιδιο θα μπορουσαμε να αναρωτηθουμε για παρα πολλες μπαντες
που λογω παλαιοτητας δεν τις αγγιζουμε

πιστευω πως αλλο ειναι να κανεις ενα ονομα λογω της μασκας και αλλο να αποκτας φαν.Εγω ας πουμε μπορει να μαι ασχετος και να ξερω τους slipknot για τις μασκες τους μονο,αλλα δε μπορεις να γινεις φαν της μουσικης του επειδη ο αλλος φοραει μασκες…αλλιως εισαι πολυ τζαζ ρε παιδι μου.

Πάντως απ’ ότι κατάλαβα,ο clown δεν έχει φύγει απλά το σκέφτεται…

Θα δούμε,πάντως αν φύγει τα live δεν θα είναι ίδια.

Ενα μικρό sample από το κομμάτι “Snuff” από τον επερχόμενο δίσκο μπορείτε να βρείτε εδώ. Απ’όσο ακούγεται, μάλλον πρόκειται για ένα εντελώς Stone Sour κομμάτι.

καλα το κομματι λεγεται snuff
και ειναι μελωδικο με καθαρα φωνητικα???

χαχαχαχχ
δεν πανε καλα

Ειναι υπεροχο…ποπο εμεινα μαλακας…θεε μου!!!:o

Η συνέντευξη στο Rock Hard είναι ιδιαίτερη, αξίζει να τη διαβάσει κάποιος.

Φαίνεται πολύ καλό,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SLIPKNOT ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!

Τέτοια τραγούδια μπορείς να βρείς με το κιλό…κρίμα.

Και εγώ το ίδιο… ανατρίχιασα μόλις το άκουσα!

Oh my god, τι έγιναν έτσι αυτοί; Θα ορκιζόμουνα ότι αυτό το refrain είναι από κάποια φλωρομπάντα από το Αμέρικα. Σκατά, δε μ’ άρεσε.

τι σκατά είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεε

πρώτα το all hope is gone που δε μ’ άρεσε καθόλου,μετά το psychosocial που το βρήκα έτσι κι έτσι και τώρα αυτό? κάτι δε μου κάθεται καλά…

btw,η καινούργια μάσκα του corey πολύ μούφα

από αυτά που έχω ακούσει(τα καινούρια) ένα έχω να πω: δισκάρα το vol. 3 !!!