Συμφωνώ!
νταξει ρε φιλε…μπορει να μην μοιαζει τοσο πολυ με Σλιπκνοτ αλλα ενταξει ωραιο ακουγεται και το τραγουδαει και με πολυ συναισθημα…αφηστε τους ανθρωπους να πειραματιστουν ειναι 30 κατι ολοι τους δεν θα ητανε λογιικο να κανουνε ενα ακομα ΙΟΒΑ.Δεν λέω αποτομη η αλλαγη αλλα ας περιμενουμε να ακουσουμε ολο το δισκο για να βγαλουμε συμπερασματα…ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ PSYCHOSOCIAL ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ(αν και με λιγο πανομιοτηπο ριφ με το ride the lightning αλλα οκ…)
Υ.Γ.Πραγματι η μασκα του κορει ειναι σκατα…
Ρε, δεν είμαι κατά του πειραματισμού, μακάρι να εξελίξουν το ύφος τους. Απλά δε μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα.
Νταξ ούτε μένα μάρεσε αυτό.
Μου θυμίζει ρεφραίν metalcore συγκροτημάτων.
Το Psychosocial μάρεσε.
+1
κριμα για τον νεο δισκο να ακουγετε σαν stone sour (στα refrain τουλαχιστον)…:?
Καλά,θα περιμένουμε φυσικά το album να βγει για να ακούσουμε και να κρίνουμε,αλλά να θυμηθούνε τι είχανε πει ε? Ότι θα είναι το πιο “βαρύ” του album κτλ
σαν οπαδός των metallica θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό να έλεγα ότι δεν μουαρέσουν οι πειραματισμοί, το θέμα είναι να είναι καλά τα τραγούδια. και δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καλά. όμως κρατάω μια πισινή μπορεί τα υπόλοιπα να είναι καλύτερα…
εγω φυσικα αναφερομαι σε αυτα που εχουμε ακουσει εως τωρα…
μπορει να ειναι λιγα αλλα δεν παυουν να μου φερνουν στο μυαλο τους stone sour…
ακομη και αν τα υπολοιπα ειναι σε αλλο υφος υπαρχει το προβλημα ο δισκος να βγει αχταρμας…
ελπιζω παντως να εχω αδικο…
μεταξύ μας δύσκολο το βλέπω να έχεις άδικο…αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
All Hope Is Gone να που κολάει ο τίτλος…
σωστόςςςςςςςς
Ποιοί Slipknot τώρα:lol:
25 Αυγουστου η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου…
Τότε ξεκινάω εξεταστική#-o
20 μέρες…
κλιπακια απο το αλμπουμ
Τελικα,πιστεύω πως πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί τους πως είναι αρκετά heavy το album.
Και πως το snuff και το psychosocial είναι αρκετά πιο “μαλακά” απτο υπόλοιπο cd.
16 μέρες απόμειναν…
Αυτό μάλιστα… Αυτό είναι slipknot
Λοιπον παιδες εδω υπαρχουν οι στιχοι του album…
http://slipknot-metal.com/main.php?subaction=showfull&id=1217977844&archive=&start_from=&ucat=&
Τελικά το psychosocial γαμάει…