Slipknot-All Hope Is Gone

Να ρωτησω ρε παιδια…ξερετε αν το αλμπουμ θα μας το φερουνε αμέσως η θα ειναι παλι οπως με το watershed των opeth που για να το βρω περιμενα ποσο καιρο και εκανα αμαν και ποτε?

ωπα δεν υπάρχει το βιντεάκι πια…φτου!

90 SEC DEAD MEMORIES

Βγικαν ολα τα κομματια σε 90 δευτερολπτα…περιμεντε να τα ανεβασουν youtube και α βάουμε λινκ

Psychosocial !!!
Dead Memories!!!

Ακούγοντας samples από 9 τραγούδια,μου φαίνεται καλό το album.
Μου άρεσε το Dead memories πολύ/

Νεο τραγουδι κυκλοφορησε… Τσεκαρετε το…

:!: http://www.youtube.com/watch?v=loGwD4F_idA

:lol::lol::lol:

Τι εχει κυκλωροφορησει απο slipknot μονο κομματια και single? Ξερουμε ποτε κυκλωφορει το album?

sorry κιολας αλλα ο χαρακτηρισμος παπαγαλος θα κολουσε ανετα στουσ hammerfall που εχεις για avatar και εχουν παπαγαλισει τον ηχο των 80’ς και οχι στους slipknot που τουλαχιστον εφεραν κατι νεο στην σκληρη μουσικη…

χαβαλες ηταν, χαλαρωσε

GEMATRIA FULL SONG…!!!HEAVY AS FUUUUCCCKKK!!!

DEAD MEMORIES…ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ!!!

μια χαρα χαλαρος ειμαι…

Από τα όσα έχω ακούσει μερικά συμπεράσματα είναι ότι η φωνή του Corey είναι σε καλά επίπεδα(το είχα μια ανησυχία) το Dead memories προβλέπεται ύμνος ενώ και το psychosocial αν και στην αρχή δεν μου είχε αρέσει τελικά το ρεφραίν του μου έχει κολλήσει και το σίγοτραγουδάω απο μέσα του ενώ όσο πιο πολύ το άκουγα τόσο πιο πολύ μου αρέσε…το πρόβλημα μου έγγυται στα πιο δυνατά κομμάτια όπου τα βρίσκω λίγο άρυθμά με τα φωνητικά του Corey διαφορετικά(προς το κακό) και κάτι με ξενερώνει στην όλη παραγωγή… το σίγουρο είναι ότι ο Joey δίνει ρέστα…Τεσπα είναι πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, το αναμένουμε με αγωνία και όταν βγει θα το λιώσουμε μέχρι να γίνει η τελική ετυμηγορία…8)

leakαρε!!!

Δωστε κανα link απο rapishare αν υπαρχει…

Όποιος έχει link από Rapidshare αν μπορεί να μου στείλει σε PM είναι ευπρόσδεκτος.

τα σπανε.

φτανει.

παιδες το αλμπουμ ειναι πολυ καλο ολα τα κομματια προσεγμενα αλλα για να βγαλω σωστο συμπερασμα θα πρεπει να το ακουσω 3-4 φορές…αλλα η πρωτη εικόνα μου αρεσε και βαρυ και μελωδικό οπως ακριβως είπανε.Sulfur Snuff Dead memories τα σπάνε…!!!:smiley:

.execute.- Intro σαν τα παλία τους καμία σχέση με prelude 3.0
Gematria(The Killing Name)-Βαρύκαι πολύ καλο με Thrash-ομεταλλαδικες ριφφιες.Ενα απο τα πιο βαρία του δισκου.χαλαρα ενα απο τα πιο τεχνικά που εχουν γράψει
Sulfur-Αρχίζει με ένα ριφφακι πολύ υποτοικο και χτίζει τον ήχο του πολύ πιο δυνατα αφήνοντας τον κορει να διξει τον παλιο του χαρακτηρα απο τα δυο πρωτα cd.To refren του πολυ πιασάρικο με καθαρά φωνητίκα που σου μένουν.
Phychosocial-Πολλα ριφφ.το κεντρικό θυμιζει κάπως Ride The Lightining.Πολυ καλο ρεφρέν και πολυ ωραίο δευτερο σολο.
Dead Memories-Πολυ καθάρα φωνητικά.Κολητικο ρεφρεν.πυραματισμος στο ριφφ.έχει και καθαρή κιθαρα και καπως συνχρονα φωνητικα.Πολυ καλο κομματι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα του δίσκου
Vendetta-Καλως ήρθατε στην Iowa εποχη με καλυτερη παραγώγη.Δυνατες κιθάρες.Τελειως αντι Mainstream εξυπνοι στίχοι
Butchers Hook-ισως το πιο αδιαφορο κομματι του δισκου.τιποτα ιδιετερο μια συνεχεια και αυτη απο το Iowa.
Gehenna-Τωρα μιλάμε.Πειραματικο,Μαστουρικο χτηζετε με την διαρκεια και στο τέλος σε κανει να θέλεις και αλλο καθως έχει φτάσει στο αποκορηφομα.Ψυχεδελικό κομμάτι.
This Cold Black-βαρυ…Οταν λέμε βαρυ εννοούμε βαρύ.πολυ καλο αλλα για κάποιο λογο πρωτημω το Gematria.
Wherein Lies Continue-Δυνατό κομματι με καθάρω ρεφρέν(κατα το ημιση)Εξυπνα φωνητικα, χωρις καποιο συγκεκριμενο σολο.Θυμιζει παλία.
Snuff-Η πρωτη powerballad τους.Πολυ ομορφη μελώδια καταπληκτικοι στιχοι και μια φανταστικη ερμηνία απο τον Corey.Τα οργανα όλα σε αρμονία και καταπληκτικα γυρισματα.
All Hope Is Gone-Πολύ καλοι στιχοι εξυπνο και πιασαρικο ρεφρέν αλλα για μένα απογοητευση.Σιγουραοχι απο τα διαμάντια του δίσκου.

Αυτο ειναι το All Hope Is Gone Κατ εμε

δωστε κανενα λινκ ρε παιδια!:smiley: