Slipknot-All Hope Is Gone

re paidia ti einai ayto??? oi stone sour vgalane album H oi slipKnoT??? ti einai ayta re gamw 4 xronia perimena to album!!! :frowning: :frowning: :frowning:

Πολλές αρνητικές γνώμες βλέπω…:-k

Οπότε θα μου αρέσει λογικά…:lol:

ποπο μου αρεσει περισοτερο καθε φορα που το ακουω…
Μου εχει κολησει το gehana

με το σικοσοσιαλ ποροωθηκα ρε τι μου λετε τωρα.τελειο θα ειναι!

Μετα απο 5-6 ακροασεις διαπυστωνω οτι δεν μου αρεσει καθολου το αλμπουμ. Καταρχην δεν ειναι Slipknot αυτο το πραγμα.

Τελικα,ειναι ενα μείγμα slipknot με μελωδικά φωνητικά στυλ Stone Sour
Και η καφρίλα,εχει πάει περίπατο ανεπιστρεπτή…
Τελικα και το Dead Memories,ωραίο τραγούδι

σκιζουν ακομα και τα bonus tracks…προφανως δεν μπηκαν στο album επειδη ειναι υπερβολικα μελωδικα…το feeling των slipknot ειναι ακομα εκει…το snuff οπως δηλωσε και ο corey θα γονατισει πολλους…στιχοι που πονανε…

νταξ το feeling του ομωνυμου δεν μπορουν να το πιασουν

τοτε ηταν στα mid 20 τους πανω στην καυλα να προκαλεσουν/να τα σπασουν

και τωρα ειναι στα mid 30 τους (ο shawn ειναι 38αρης!!!) και η καυλα τους ειναι απλα να παιξουν καλη μουσικη

κατι που το καταφερνουν στο επακρο

προσωπικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

+10000000000000000

συμφωνω…αλλα υπαρχει ακομα το feeiling tων slipknot…το album ειναι πραγματικα πολυ καλο!

Το άκουσα πρώτη φορά και το βαρέθηκα.
Μέχρι τα 3/4 άκουσα.
Κάποια ενδιαφέροντα σημεία αλλά μέχρι εκεί.
Θα επανέλθω μετά από περισσότερες ακροάσεις.

Eίναι αρκετά διαφορετικό απ’ ότι έχουν κάνει. Υπάρχει ο γνώριμος ήχος τους, όμως φαίνεται να έχουν χάσει την αρρωστημένη ατμόσφαιρα, αλλά διατηρούν την ενέργεια τους. Έχουν thrash-ίσει περισσότερο τον ήχο τους, ενώ τα refrains μοιάζουν να είναι βγαλμένα από το έτερο συγκρότημα του Taylor, τους Stone Sour. Αν και είναι πιο βαρύ απ’ το προηγούμενό τους, σαν σύνολο θα έλεγα ότι δεν εντυπωσιάζει το ίδιο γιατί απουσιάζει το στοιχείο της έκπληξης. Ακροβατούν με τέτοιον τρόπο μεταξύ μελωδίας και σκληρότητας που δύσκολα να αρέσει ολόκληρος ο δίσκος σε κάποιον. Είναι προς τιμή τους που αν και έχουν μεγάλη εμπορική επιτυχία για ακραία μπάντα, δεν σταματούν να πειραματίζονται και δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους. Βέβαια ο δίσκος χρειάζεται ακροάσεις καθώς έχει αρκετά κρυμένα στοιχεία.

Είναι σίγουρο πως η νέα κυκλοφορία θα διχάσει πολλούς, καθώς ο πειραματισμός συνεχίζεται, όπως επίσης και τα βίαια σημεία που έγιναν πιο εμπορικά και τα εμπορικά πιο rock. Δεν θα προκαλέσει το shock του “Vol3: The subliminal verses” όμως πρόκειται για έναν πολύ καλό δίσκο που κατά πάσα πιθανότητα οδηγεί τους Slipknot σε ένα διαφορετικό μονοπάτι απ’ αυτό που βάδιζαν όταν ξεκίνησαν…

Όσο πληθαίνουν οι ακροάσεις,τόσο περισσότερο μου αρέσει ο δίσκος…

Καλό είναι αλλά μετά από 2 ακροάσεις μπορώ να πω ότι το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο, θα δούμε αργότερα.

Α,και το Gehenna ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Λοιπόν, αφού ξανατοποθέτησα το κεφάλι μου στη θέση του, μπορώ να πω πως πρόκειται αναμφίβολα για τον πιο ώριμο δίσκο των Σλίπνοτ… Επιθετικότητα εφάμιλλη του Αιόβα, πώρωση και τρομερές μελωδίες. Το Snuff είναι από τα πιο όμορφα κομμάτια που έχουν γράψει ποτέ τα παλικάρια με θεϊκούς στίχους…
Θα τον λιώσω λίγο ακόμα τον δίσκο και θα επιστρέψω με περισσότερα…

Πολύ καλό αλμπουμ, καλά τα ντράμς κόβουν κώλους, η παραγωγή φοβερή ,αλλά νομίζω οτι το Subliminal είναι καλύτερο

Το αλμπουμ μου αρεσει μεχρι στιγμης.Ειναι αυτο που ειπε ο Signal κοιτα να παιξουνε ωραια
τραγουδια πλεον και νομιζω οτι τα καταφερνουν καλα σε αυτο το δισκο.

το sulfur ειναι υμνος!!!

o neos diskos eine mia patata,k kala anamesa sto iowa,poly MTV polyAMERICANIES.o corey egine poly malthakos k prospatei na mas pisei gia ta fonitika tu ,ama telei exei k dikia tou solo kariera k oxi na gamaei to sygrothma.PU EINE REEE H ANOMALIA H KAFRILA TON PROTON DISKON REEEEE.3 me 3,5 tragoudia kati lene ta ypoloipa ANUSIAAA KURASTIKAA.O Joey palevei sta drums na mas entiposiasei me kapoia grigora simia(BARETAAAA)eno ta riff thelun na mas ksegelasun(TA EXUME KSANAKUSEI APO ALES SYGROTHMATARES K KALHTERA).LOITO K ANEMPNEYSTO KALHTERA NA APOSIRTHUNE. ISOS NA AKSIZUN AMA KSANARTOUN ELLADA SE KANA LIVE ALA DEN NOMIZO NA POIASUN THN IDIA APODOSH,OPOS TOTE STON LOIKABITO(EGEINE THS PUTANAAAASSSS)…TELOS tha aresei mono se kati koritsakia h se tipota kolimena 15xrona demek metalades pu den exoun akousei tipota kai tis 0,000000000 synaylies PU EXUN PAEI