Slipknot-All Hope Is Gone

Έκοψα 3.70, να τ’αφήσω?

Χύμα τα παίρνεις,απ τη λαική?

Περίεργα μετράς ρε φιλαράκο.

πως βγαινει αυτο το συμπερασμα
οτι θα αρεσει μονο σε 15χρονα και κοριτσακια δεν μπορω να το καταλαβω!!!

KAI POLY VAZEIS ASTO 3,7 KALA EINAI

Γιατί οι 15χρονες είναι χαζές, δεν έχουν κρίση κτλ. Μην ξεχνιόμαστε :!:

mayhem τα γκρικλις απαγορεύονται. γράφε με ελληνικά σε παρακαλώ

Πες τα ρε φίλε…νομιζα οτι τίμουν ο μονος…:smiley:

ENOO OTI EXUN AKUSEI LIGA PRAGMATA K AYTO THA TUS THABOSEI K THA EPIREASEI THN KRISH TUS OS MONADIKO.DEN EXO KATI ME TA 15XRONA.ALOSTE KEGO GUSTARO SLIPKNOT GIAYTO K TUS EIDA

SORRY ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΑ ΜΗΝ.ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ(ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΟΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ).ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟN ΔΙΣΚΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ SLIPKNOT ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ- -------ALL HOPE IS GONEEEE--------ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ALBUM.(IOWA ΡΕΕ Κ ΤΟ ΜΙΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ) ΥΓ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ METALLICA(KATI ANAMEΣΑ BLACK K MUSTER -ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ-) K OI FILTH (ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ MIDIAN K DUSK-ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ-) ΚΟΥΡΑΔΕΣΣΣΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ !!!(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ)ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ BURZUM ΜΠΑΣ Κ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ

Ρε φιλε σορρυ κιολας αλλα για σενα μια μπαντα πρεπει να μην πειραματιζει και να δοκιμαζει κατι νέο?Οι σλιπκνοτ οριμαζουν και αποκτουν νεες επιροες…δεν γινεται να ειναι οπως ηταν στο ιοβα γιατι οι ανθρωπο μεγαλωνουν και αλλαζουν.και ο νεος δισκος ειναι βαρυς αλλα μαλλον αυτο που δεν σου αρεσει ειναι οτι εχει μελοδια και δεν εχει πολλα νου στοιχεια…σκατα παντως δεν ειναι…για μενα ειναι πιο ψαγμενος.

συμφωνώ με τον MrVirus για την ηλικία.Δεν έχουν το ίδιο μυαλο οπως 10 χρονια πριν και ολοι γνωρίζουμε πως η φωνη του corey δεν είναι η ίδια μετα το iowa.
Και εγω δεν εχω ξεχωρίσει τοσα τραγούδια οπως iowa,vol 3,s/t ,ακομα τουλαχιστον…
παντως ρε φίλε mayhem,αμα δεν σε άρεσε το cd οκ,delete it,και ακουσε οτι θες.
μην μας τα κανεις πουτ@ν@

Μια χαρα ειναι ο δισκος ρε!
Ειπαμε!Δεν εχει πια καφριλες!Ωριμασαν και καλα εκαναν.

:yes:=P~

Αυτός θα μας στείλει αδιάβαστους???#-o

Πάντως νομίζω πως το Subliminal είναι καλύτερο.(τελικά)

χαχα! ο παλαβός!!! έλα παιδιά μια χαρά είναι το δισκάκι, εγώ δεν είμαι και οπαδός τους τα πρώτα δεν με άγγιξαν ποτέ. το προηγούμενο ήταν πολύ καλό και αυτό μια χαρά ευχάριστα ακούγεται.

Καμια σχεση με lars??
μιλαμε απο μυτη και κατω ειναι,φτυστός…
Μα τoν James

Μα τον Dave.

Τί γκάζια αυτό το refrain του Sulfur…:metal:

Μετά από πολλές ακροάσεις ο δίσκος σχεδόν με έχει κερδίσει.
Έχει τα συστατικά επιτυχίας του Vol 3 και την επιθετικότητα (σε μερικά κομμάτια) των Slipknot , Iowa.

Τα Gematria , Dead Memories , This Cold Black δεν με πείθουν ακόμη αν και το 1ο έχει ένα ωραίο riff να αρχίσει ο δίσκος.

Sulfur , Vendetta , Gehenna (8O) , Snuff με έχουν ενθουσιάσει.

Ειδική αναφορά στο καταπληκτικό 'Till We Die…
Εξαιρετικό κομμάτι.
Είναι στα bonus.

Και οι ακροάσεις συνεχίζονται…

Εγω να δηλωσω πως έχω πωρωθει με το ρεφραιν του psychosocial, ειναι φωναρα ο τυπος, κριμα για τα μπρουταλ :stuck_out_tongue:

(δεν ειμαι και πολυ τρου φαν ε?)

To Dead Memories είναι το κομμάτι που θυμίζει Stone Sour περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι έχουν βγάλει οι Slipknot στην καριέρα τους. Είναι κομματάρα πάντως με κορυφαίους στίχους. Γενικότερα έχω την εντύπωση ότι από πλευράς στίχων, ο Κόρεϊ έδωσε τον καλύτερο εαυτό του γράφοντας κομματάρες.

Πάντως πλέον και αφού τον έχω λιώσει άσχημα το δίσκο, μπορώ να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για δίσκαρο ολκής! Περιμένω με ανυπομονησία να έρθουν Ελλάδα να τους δούμε λάιβ. Νομίζω ειδικά στο Psychosocial και το ομώνυμο θα φύγουν πολλά κεφάλια…