το ρεφρεν ειναι καταπληκτικο!!και για εμενα ειναι ΟΛΟ το τραγουδι
[SIZE=“2”]All Hope Is Gone Song Meanings[/SIZE]
Execute
Execute came about 10 years ago. i was over at clowns old house and he pulled up this speech (by us former vice president)spiro agnew given in 1970. And when when we started putting this album together, thats what we wanted to use as an intro. So I took it and manipulated it and fucked it up. But then I played it for clown and he was like "thats cool, but wouldnt it be better if you took it and made your own deal about it?" So I did!
2. Gematria (The Killing Name)
"This song is not about my disgust of America, but more about its people. I love my country, I love the people that defend my country. I love the people that still exercise their right to disagree and voice their discontent, but there are a lot of people who are disguising politics as religion and dictating taste and turning it into policy, and that hurts me. Obviously you have to have both sides in a democracy, but it just seems like the scales have tipped so fucking far on the one side its untrue "
3. Sulfur
Its kind of a reflection of where i am at the moment, i probably feel the best i have in years, not only health-wise, but as a person. The last 3 years have been an awakening for me.Im standing up for my morals,standing up for myself, but the flip side to that coin is that there is always something inside of me thats going to make people feel like theyre chewing on tin foil. for most of my life, i tended to base my opinion on myself by what people thought of me. As i got stronger, i learned to be happy in my own skin and accept that there are these fucked up things about me
4. Psychosocial
Man, what a love song to the band! Its got that Rammstien/ministry mechanical edge to it, but my vocals add something very real and very human to it. The Juxtaposition works and i wanted to play in and out of that world. Lyrically its very much about us, and the fact that we can pull it off when were focused.
5. Dead Memories
"without naming names, its the story of my last 10 years. Ive been holding onto these things for the last 10 years, Ive decied its just time to let them go.... "
6. Vendetta
Vendetta's basically my way of introducing myself back to the world, and looking around and going "wow". I never really try to take credit for stuff but there are a lot people out there who have been inspired by what we do, so this is my way of going " fair enough, but if youre not gonna keep up, then dont even try to run with me
7. Butcher's Hook
It wouldnt be a slipknot album if i didnt rag on the recording industry. This time, its all about those little emo boys with their sweet haircuts and their girlfriends pants. people give us shit for wearing outfits, but all of those guys look the same !
8. Gehenna
It deals with obsession from the personw ith teh obsession's point of view and wanting to let go of the facade and being true to yourself, as monstrous as it may seem.Vocally, Im doing some shit that ive never done before and its fucking disturbing, but very beautiful at the same time.
9. This Cold Black
It calls people to the carpet on all types of shit. And I dont think people are doing that anymore, and if they are, its in such a weak way. Its like "yeah we know that you're angry, but give me a fucking reason and you better make it interesting!"
10. Wherein Lies Continue
Its a Dressing down of the world as we know it. Not just about america, it kinda goes up against any civilization that takes themselves too seriously and where the "leaders" are so
pretentious that they think they are deemed to speak for the people, it all comes down to the fact that we have to save ourselves".
11. Snuff
This is the slow one. Its another personal one.Again, not naming names its about
someone who helped me through a lot and i thought she felt the same way that i did and she really let me down. at the same time, it was good that she did, because it was that final push to me figuring out myself. The lyrics are pretty self explanatory.
12. All Hope Is Gone
"A lot of people look at this in a very negative way, and in a lot of ways, it is if you continue to try and solve your problems the same way over and over again. That said, this track is also a reflection of what slipknot is. Just when you thought you had us all figured out, give up all hope because you're never, ever going to. Besides, we like it that way!!"
μαλιστα…
καθιστα τον δισκο ως τον πιο ψαγμενο δισκο απο slipknot μεχρι στιγμης,καθως και πιο προσωπικο.
Ηδη ανεβαινει πολυ στην εκτίμηση μου,αλλα ακομα το ψαχνω απο πανω μεχρι κατω
Δια της πλαγίας οδού…σχετικό με slipknot.
http://www.youtube.com/watch?v=OrlvOYUay_4
Ρε παιδιά, κυκλοφόρησε? Δεν έχω πάρει χαμπάρι.
Εδω και μηνες
Mε 2 ακροάσεις μπορώ να πω οτι οσοι περιμεναν ενα νέο Iowa η Slipknot καλύτερα να αλλάξουν πλευρό…Το album είναι οτι πιο ώριμο εχουν κυκλοφορήσει (πιο πολυ και από το vol.3) και δείχνει οτι το συγκρότημα δεν επαναπάυεται και δεν εγκλωβίζεται στα στεγανά του ήχου τους…Και ναι εχει επιρροές και από Stone sour?Ε και.?Είναι κριτήριο αξιόλογησης ενός δίσκου αυτό?
Το Gematria τα σπάει…
Ακροαση στην ακροαση ολοι ανακαλυπτουμε αλλο ενα αγαπημενο τραγουδι!
Μονο ως καλο το βλεπω αυτο…
Πολυ καλος δισκος πραγματικα.Σιγουρα δεν εχουμε να κανουμε με slipknot η iowa αλλα τι σημασια εχει?τουλαχιστον δεν επαναλαμβανονται.Αντε κι απο τα μερη μας για live(pleeeeeeaaase).
Παιδια το limited edition το πειρα. εχει 35 λεπτα βίντεο απο το στουντιο και το αρτγουορκ του ειναι απειρο…
πολυ καλο αλμπουμ, πολυ καλυτερο απ οτι περιμενα…
και το snuff πιστευω ειναι το καλυτερο που εχουν γραψει!!
virus αξιζει το limited edition??
Να σου πω έχει και τα τρια αλλα κομματια το dvd δεν ειναι και τιποτα το ιδιέτερο αλλα εχεί πλάκα.το artwork ειναι ύπεροχο αν και τα γραμματα των στιχων ειναι κάπως μικρα.για 3 E παραπάνω ναιαξίζει και παραπολυ.και η συσκευασια ειναι και digipack.
ειναι τελειος ο δισκος.
dead memories,snuff,SULFUR,psychosocial,and all hope is gone ειναι τα καλυτερα
Κι εγω δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο το album αυτο,ημουν επιφυλακτικος για να πω την αληθεια αλλα ευτυχως διαψευστηκα
Καταπληκτικό άλμπουμ.
Στην ουσία η μεγαλύτερη στροφή των Slipknot έγινε με το “Vol.3”, απλά εδώ τα παληκάρια παίζουν πλέον μπάλα σε πιό γνώριμα μονοπάτια και δείχνουν να το κατέχουν. Sulfur, Vendetta, Snuff, Dead Memories, Gehenna ξεχωρίζουν από ένα έτσι κιαλλιώς πλούσιο σε ιδέες και κομματάρες άλμπουμ. Αν το “Vol.3” ήταν το άλμπουμ της αλλαγής και της εισαγωγής μπόλικων νέων στοιχείων, το “All Hope Is Gone” είναι η καταξίωση και η καθιέρωση των Slipknot. Τα [αρκετά πια] καθαρά φωνητικά του Corey δένουν υπέροχα με τις πολύπλοκες ενορχηστρώσεις και είναι το μόνο στοιχείο που θυμίζει κάπως Stone Sour, οι οποίοι αναφέρθηκαν παραπάνω. Γιατί σαν σύνολο δεν έχει καμία σχέση. Μπορεί να χουν εισάγει αρκετά μελωδικά περάσματα, μπόλικα old school solos και πιο rock φόρμες, όμως η ταυτότητα των Slipknot είναι παρούσα και αναγνωρίσιμη από την πρώτη ακρόαση.
Φοβερό comeback
μονο σε μενα δεν αρεσει δλδ?
3-4 φορες το ακουσα ολοκληρο(σχεδον)…και προς τα 3 τελευταια κομματια βαρεθηκα και το κλισα…
νταξει ισως θελει περισσοτερες ακροασεις…γενικοτερα νιωθω οτι θελω να μου αρεσει…αλλα δεν μπορω…
σε αντιθεση πχ με τα 2 των μεταλλικα που μου κολλησανε αμεσως και τα ακουω 50 φορες την μερα…
μπορει να μου αρεσει περισσοτερο στο μελλον…αλλα το βαζω κατω απο τα προηγουμενα 3…η σειρα ειναι …παντα πρωτο το ομωνυμο οτι και αν βγαλουν…μετα πιστευω volume3 γιατι εκει καθιερωθηκαν και οχι τωρα οπως ανεφερε ενας φιλος πιο πανω…μετα iowa…και μαλλον τελευταιο το φετινο…
το καλο της υποθεσης ειναι οτι μπορουμε να τους περιμενουμε να μας ξαναρθουν το καλοκαιρι…οπως ειχε υποσχεθει το 2005 ο joey…με μεταλλικα θα θελα να πιστευω…!!!
Kαλό το review και μιας και πλέον το έχω ακούσει πλέον πάνω από 30 φορές το δίσκο ας περάσουμε και στα δικά μας συμπεράσματα…
Gematria: ο δίσκος ξεκινάει με ταχύτητες, γνώριμες κοφτές κιθάρες και τον Corey τσαντισμένο. αρκετά σημεία για κοπάνημα, γρήγορα drums συνθέτουν ένα τραγούδι που αν και πολύ καλό προσωπικά δεν με συγγίνησε ιδιαιτερα για τον λόγο ότι αν θέλω να κοπανηθώ ανηλεώς προτιμώ να βάλω κάτι απο το ομώνυμο η το Iowa.
Sulfur: Η πρώτη κομματάρα του δίσκου …το ρεφραίν πρέπει μαζί με του Psychosocial να είναι τα δύο πιο πορωτικά του δίσκου, ωραίες εναλλαγές μεταξύ φωνητικών, όμορφα djilikia και drums…
Psychosocial: Το single, το είχαμε ακούσει και πριν, στην αρχή όπωε έχω ξαναπεί δεν με είχε ξετρελάνει, αλλά όταν έπιασα τον εαυτό μου να μην μπορεί να σταματήσει να το σιγοτραγουδάει για ένα δεκαήμερο κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι…κολλητικό όσο δεν πάει
Dead memories: εεει πως μπήκε αυτό το ταγούδι των stone sour μέσα:!: Αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση και η αλήθεια είναι ότι τσαντίστηκα γιατί αυτό ΔΕΝ είναι slipknot…αλλά απο την άλλη μήπως το vol. 3 ήταν καθαρό Slipknot…υπεραγαπώ και τους stone sour οπότε νταξ τελικά συμφιλιώθηκα με το κομμάτι
Vendetta: για μένα η αποκάλυψη του δίσκου διότι ναι μεν είναι Slipknot αλλά από την άλλη μου φάνηκε πρωτότύπο. Απίστευτα φωνητικά, θυμίζει λίγο pulse of the muggots, πολλές και επιτυχημένες εναλλαγές στον ρυθμό και έχει ένα απίστευτό groove ενώ είναι και εύπεπτο. Ρυθμικό κούνημα κεφαλίου καθώς περπατάμε με το mp3 στο δρόμο και δεν συμμαζεύεται…8)
Butcher’s hook: μέτριο δεν με τρέλανε, λίγο το ρεφραιν κάτι λέει αλλά κατά τα αλλά…
Gehenna: Welcome to Iowa MFKR’s… πολύ Iowa το κομμάτι, άρρωστα φωνητικά με ένα παρανοικό ρεφραίν, σταδιακή αύξηση των ρυθμών, δεν ξέρω πως να περιγράψω την όλη ατμόσφαιρα αλλά είναι υπέροχη και πέρα για πέρα άρρωστή…
This cold black:τίποτα το ιδιαίτερο, άρυθμό, μου κάνει απλά για filler…
Wherein Lies continue: oυυυυ πολύ σκληρό:D όμορφο κομμάτι αν και δεν είναι απο τα καλύτερα του δίσκου ακούγεται ευχάριστα και άνετα:)
Snuff: για μένα το καλύτερο κομμάτι του δίσκου και πνευματικό παιδί του Vol. 3 Το έχω ακούσει 200 φόρες ήδη και ακόμα με ρίχνει…Υπέροχο και αληθινό, αν δεν το ακούσει κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την μαγεία του
All hope is gone: αν ό δίσκος αποτελούνταν από παρόμοιά κομμάτια θα έχανα και εγώ πάσα ελπίδα αλλά ευτυχώς τα υπόλοιπα κομμάτια δεν έχουν καμία σχέση με αυτή τη μετριότητα…
To bonus till we die, είναι απίστευτο:!:
ΔΙΣΚΑΡΑ, από μια band που δεν μας έχει απογοήτευσει με κανέναν δίσκο της… :!:
Και τώρα Λονδίνο διήμερο με machine head:!:
se merika απο αυτα που ειπες δεν συμφωνω αλλα γενικα εχω περιπου την ιδια αποψη
το sulfur ειναι κομματαρα τελικα…8O