αρυθμο το this cold black???
για ξανακουσε το!
προσωπικα, το this cold black ειναι το ΜΟΝΟ (αντε και το sulfur και gematria, με το ζορι…) κομματι του δισκου που μπορεις να πεις οτι ακους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΑΛΙΟΥΣ slipknot.
ο υπολοιπος δισκος ειναι ωραιος, αλλα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δε θα τον εβαζα μαζι με τους αλλους 3.
Ti εννοείς; Πως αρχίζουν “στροφή”;
τις “στροφες” τις αρχισαν απο το iowa… σε ολους τους δισκους πειραματιζονταν, αν εννοεις αυτο.
αυτο που λεω ειναι οτι το all hope is gone δεν εχει αυτην την καλως εννοουμενη αρρωστεια που εχουν τα υπολοιπα και που εκαναν τους slipknot να ξεχωριζουν…
βεβαια σιγουρα παιζει ρολο το οτι εχει περασει σχεδον μια δεκαετια απο τον πρωτο δισκο και λογικο ειναι να βαρεθηκαν να παιζουν καφριλες και “αρρωστειες”… μπορει να μην τους εκφραζει πια…
τα κομματια πλεον ειναι πολυ πιο ευπεπτα και “λιγο” γλυκαναλατα, και πολλα απο αυτα θα μπορουσαν ανετα να μπουν και σε δισκο των “ραδιοφωνικων” stone sour… πραγμα που θεωρω αρνητικοτατο.
οι “στροφες” δεν ειναι αρνητικο πραγμα, με καλυτερο παραδειγμα το vol.3 το οποιο προσκυνω ταπεινα, το θεμα ειναι ομως να μπορεις να κρατας την προσωπικοτητα σου σαν σχημα, οταν θες να πειραματιστεις… και εδω ειναι που διαφωνω με το all hope is gone: καλος δισκος, δε λεω, αλλα πολυ μακρια απο τους προηγουμενους 3, γιατι κατα τη γνωμη μου πασχει απο προσωπικοτητα…
μου φαινεται οτι δεν ειναι σιγουροι σε αυτο που κανουν: “ειμαστε οι slipknot και θελουμε να παιξουμε σαν stone sour? ή ειμαστε οι stone sour και θελουμε να παιξουμε σαν slipknot?”
παλια δεν ηταν ετσι, παλια ελεγαν ειμαστε οι slipknot.
Σε μια συνεντευξη που ειχε παρει ενα απο τα δυο μεταλ ελληνικα εντυπα στον κλοουν ειχε δηλωσει οτι αν ποτε εγραφαν μπαλαντα θα εφευγε απο την μπαντα…κατι που νομιζω οτι θα κανει απο δηλωσεις…μηπως γιατι γραφουν και μπαλαντες???..το αλμπουμ μαρεσει…γουσταρω που το μαλακωνουν σε καποια σημεια και δεν ειναι ιδιοι…τους ταιριαζει και το πιο εμπορικο…αλλα θα συμφωνησω και με αυτους που λενε οτι δεν ειναι αυτο που γνωρισαμε παλαιοτερα…και αν το παραμαλακωσουν θα χαλασει πολυ…
-
αναλογως πως “μαλακώνουν”. Στο vol.3 τα “μαλακά” σημεια ηταν απιστευτα, ηταν διαφορετικα, και πανω απο ολα ηταν slipknot. Τωρα, οπως ειπα ειναι πιο γλυκαναλατα και πιο πολυ φαση “αναβω αναπτηρα”…
-
αν και ακραιοι μουσικα, παντα ηταν εμπορικοι, απο αποψη πωλησεων (οχι μουσικης)
-
εννοειται θα ΜΑΣ χαλασει! γινεται να βγαινεις με αυτες τις μασκες και να παιζεις μπαλαντες??? θα ειναι αστειο…
Φιλαρακι κατσε μην γινει και καμια στραβη και στο επομενο βγαλουν και τις μασκες και τρελαθουμε εντελως…οπως για παραδειγμα οι kiss που εβγαλαν το make up…βεβαια αυτο ειναι λιγο τραβηγμενο αλλα επειδη ολα γινονται σαυτη τη ζωη γιατι οχι και αυτο…
It rumored that, due to the members being unmasked in their side projects, Slipknot was going to be recording and touring this album unmasked. However, these rumors have been dismissed by many band members. Percussionist Shawn Crahan addressed this issue during an interview on The Sauce when discussing the release of their 2006 DVD release Voliminal: Inside the Nine. Bassist Paul Gray confirmed during an interview that the band will be returning with a new image; regarding the masks, he stated, "It’ll still be Slipknot, but we’re gonna upgrade, step things up a little
από wikipedia…
Καλα,και για τις μεγάλες μάσκες λέγαν,οτι ειναι αληθινές και θα τις χρησιμοποιούν,αλλα περα απο τις
teaser photos,και μερικα δευτερόλεπτα στο psychosocial δεν τις εχουμε δει πουθενά αλλου…
marketing…
Αγόρασα σήμερα το Special Edition. Απίστευτο album. Το Snuff είναι το νέο αγαπημένο μου κομμάτι <3
αυτό που λείπει από το νέο δίσκο είναι η προσωπικότητα δλδ το προσωπικό στίγμα της μπάντας το all hope is gone είναι ένας καλό νεο αμερικάνικος metal δίσκος με πολλές συνταγές επιτυχίας. όχι όμως slipknot. για τους fans τους πιστεύω ότι είναι λίγο απογοήτευση. οι μη γνώστες πιθανόν να το ακουν εύκολα. vol3 δεν είναι με την καμία. Iowa δεν είναι με τίποτα. Slipknot άστο καλύτερα…
εγώ πικράθηκα πάντως. μέχρι και βαρετό το βρήκα σε σημεία.
είναι δίσκος με ωραίες στιγμές όχι ωραίος δίσκος στο σύνολο.
αυτά.
Λοιπόν , Vendetta , Gehena , Snuff (ανατριχίλα) , Sulfur , Psychosocial , 'Till We Die είναι απίστευτα.
Νταξ το Psycho τυπικό , αλλά στα καλύτερα του δίσκου.
Ειδικά το τελευταίο , θυμίζει το Danger-Keep Away σε ύφος.
Πολύ καλός δίσκος.
Με ένα κολασμένο live είμαστε οκ!8)
Μετά ας κάνουν ότι θέλουν…
Πολύ μεγάλη μπάντα ρε γαμώτο…
Το Vol 3 μάρεσε περισσότερο αλλά όχι ότι πάει πίσω και αυτό…
Θα το πάρω λίαν συντόμως , το bonus να έχω το 'Till We Die!!!
Το This Cold Black είναι από τα χειρότερά τους?:-k
by the way
Slipknot + Machine Head + Children of BOdom
για 1 και 2 Δεκεμβρίου Hammersmith Apollo London ήδη είναι sold out!!!
για την υπόλοιπη αγγλία κάτι υπάρχει τρεχάαατε
υγ- ενδιεφέρεται κανείς παρεμπιπτόντως;;;;
Πιθανοτατα θα τους δω από Γλασκωβη μεριά
Θέλω κι εγώ!!!
Ζηλεύωωωω θα ψάξω κόσμο να οργανώσω ανάβαση μου φαίνεται. έχασα πέρυσι το black crusade δεν την ξαναπατάω φέτος slipknot + machine head μαζί
θα πάω περπατώντας στην ανάγκη.
(για ελλάδα με την καμία καθότι δεν υπάρχει κλειστός χώρος ούτε για δείγμα - εκτός από τα μπουζουκια βέβαια …γκρρρ)
ρε παιδία το this cold black εμένα δεν μου άρεσε…προσωπική άποψη δεν γίνεται να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα:roll:
γω birmingham μόνο μην γίνει κανά αστείο με τα εισητήρια και δεν βρώ:?
Mα ούτε μένα μάρεσε!
Καθόλου κιόλας!
Η ερώτηση ήταν σαν κατάφαση…
Από το πακέτο αυτό μόνο οι Slipknot με ενδιαφέρουν αλλά δεν θα έλεγα όχι αν ερχόντουσαν εδώ όλοι μαζί.
(Ναι καλά…:roll:)
ααα ντάξ απλώς επείδη είδα πολλούς που το αποθεώναν για αυτό…:p:)
βγαλτε τις ταμπέλες περι αμερικανιάς και StoneSour-σματος!Ακουστε τον σαν να μην εχετε ξανακουσει Slipknot!Προκειται περι δισκαρας!
πως γίνεται κάποιος fan να ισχυριστεί ότι θα ακούσει τον καινούργιο δίσκο σαν να μην έχει ξανακούσει slipknot ποτε? δεν παίζει αυτό…
όσοι έχουν πωρωθεί /χτυπηθεί / τρελαθεί με τα προηγούμενα ειδικά με iowa & subliminal ΔΕΝ παίζει να σκεφτούν έτσι. το ξαναλέω για τον μη φίλο είναι δισκάρα για όποιον “πίστευε” στους slipknot και περίμενε κι άλλα από αυτούς είναι απογοήτευση. ωραία πράγματα αλλά χιλιο ακουσμένα και από άλλες μπάντες = όχι ικανοποιητικό για slipknot… [-X