Slipknot-All Hope Is Gone

Ρε σεις, βρήκα τι με χαλάει άπειρα.

Αυτός ο παπαροζούμης ο Jordison. Τι φαφλατάς θε μου!
Νταξ ρε παλικάρι, είσαι τεράστιο ταλέντο. ΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ!
Στο Snuff που δε παίζει μαλακιές, μια χαρά τα πάμε.

Σωστος!

Μια σύντομη άποψη για το δίσκο τον οποίο ακούω εδώ και 4-5 μέρες συνεχώς. Τα τραγούδια κατά σειρά, μέχρι και το Vendetta (6ο track) είναι πολύ ωραία. Πώρωση και ακούγονται στο repeat. Μετά, μέχρι το Snuff (11o track) μου φαίνονται βαρετά. Ξαναπιάνει λίγο στα bonus tracks.

Αγαπημένα κομμάτια: Psychosocial (φοβερός ρυθμός και κοψίματα στα “I did my time—” και “there are cracks—” πχ, ωραία εναλλαγή καθαρών και brutal φωνητικών) και Snuff (εξαίσιος στίχος και καταπληκτική μελωδία).

Το Vol.3 ήταν καλύτερο για μένα πάντως.

I like it

[SIZE=“2”]I like it[/SIZE]

[SIZE=“3”]I like it[/SIZE]

[SIZE=“4”]I like it[/SIZE]

:metal::metal::metal:

PS: SNUFFSNUFFSNUFFSNUFFSNUFFSNUFFSNUF 8O8O8O

Ειπα και γω… :stuck_out_tongue: :smiley:

ps Welcome Back :slight_smile:

Damage…

PS: Thnx

Μια φορά το άκουσα, ένα έχω να πω: τα core σημεία του δίσκου ξεκωλιάζουν με απίστευτη ευκολία τη μισή hardcore σκηνή. Την άλλη μισή ζορίζονται αλλα τα καταφέρνουν.

Οσο το ακουω τοσο περισσοτερο μ αρεσει.

Top μεχρι στιγμης : Psychosocial,Sulfur,Snuff,Gematria και απο τα μπονους το Child of Burning Time.

[-X Κοιτα εδω λεξιλογιο…

Οπως ειπα στον Θεριον στο μσν.Υπαρχουν 2 τεινα ( :-s ) .
'Η ακους τον δισκο και λες οτι ειναι πολυ ωραιος αν και gay
'Η σκεφτεσαι τα προηγουμενα τους οποτε οι Slipknot ξεπουληθηκαν/σου προκαλουν νυστα πλεον κτλ.

To gay από που προκύπτει; Από τα καθαρά φωνητικά στο Psychosocial; Μη σου πω ότι είναι τα μόνα “gay” φωνητικά που με πόρωσαν ποτέ και έχει καρφωθεί το γαμωρεφραιν στο μυαλό.

Ολος ο δισκος gay ειναι αυτο δεν αναιρει οτι ειναι εξαιρετικος παντως.

Βασικά πώς ακριβώς προσδιορίζεις εσύ τo “gay”; Δεν βγάζει την απαιτούμενη τεστοστερόνη; Η δεν είναι razing brutal death;

M’αρεσει οταν με βοηθανε να ανεβαζω post count 8)
Εννοω οτι εχει αρκετα μελωδικα σημεια.Μπολικα.Και catchy ρεφραιν.
Δεν με χαλανε αλλα σιγουρα θα υπαρχουν αρκετοι που θα τους κραξουν γι’αυτο το λογο.

o deathster έχει δίκιο, το είχα γράψει κ στο ριβιού…

αν συγκρίνεις τους slipknot του σήμερα, με το σχήμα πυο έγραψε το “slipknot”, ε η μπάντα έχει γίνει gay, τι να λέμε…

δίσκαρος πάντως ο φετινός

Καταρχήν είναι μεγάλο λάθος να συγκρίνεις μια μπάντα σαν τους Slipknot με το πως ήταν πριν από μια δεκαετία. Οι σωστοί μουσικοί οφείλουν να εξελίσσονται καθώς περνούν τα χρόνια, κάτι άλλωστε που έχουν κάνει οι Slipknot σε όλους τους δίσκους τους. Σάμπως ο προηγούμενος, “gay” δεν θεωρήθηκε από τη μερίδα των οπαδών που έχουν κολλήσει στον πρώτο;

Δεν μπορείς να θεωρείς “gay” μια μπάντα μόνο λόγω μερικών μελωδικών σημείων και φωνητικών στο δίσκο, ενώ σε άλλλα σημεία έχουν meshuggικα ριφφς (π.χ. Butcher’s Hook). Τα beatdowns που υπάρχουν στο δίσκο, δεν υπήρχαν σε κανέναν από τους προηγούμενους, ούτε τα solos. Oύτε τα Morbid Angel riffs.

Επίσης, είναι σχεδόν αδύνατο να πεις ότι οι Slipknot του All Hope Is Gone μοιάζουν με τους Stone Sour, μόνο και μόνο επειδή ο Corey κάνει καθαρά φωνητικά στο δίσκο. Είναι σαν να μην ακούς το μουσικό χάος που υπάρχει από πίσω.

Εκτός αν έχεις λιώσει τόσο τους Stone Sour, που λόγω φωνητικών μόλις ακους Corey σου θυμίζουν κατευθείαν τους Stone Sour.

Η μπάντα ήδη από το Vol3 (μέγας δίσκαρος και αυτός) είχε κάνει μια μεγάλη αλλαγή και στην μουσική της και στους στίχους της (κυρίως).
Monte είδα σάρεσε το Dead Memories περισσότερο?
Εγώ στην αρχή το κομμάτι δεν μπορούσα να το χωνέψω αλλά τελικά μετά από ακροάσεις το συμπάθησα.
Vendetta & 'Till We Die τα αγαπημένα μου.
Δεν τον έχω λιώσει ακόμη τον δίσκο.
Τον πήρα χθες και θέλω να μελετήσω και στίχους (δεν μάρεσε καθόλου έτσι όπως είναι γραμμένοι , κουράζουν).
Το artwork καταπληκτικό ε!

Το εξώφυλλο θα λεγα είναι το εξώφυλλο του “Slipknot” μαζί με την ατμόσφαιρα που εκπέμπει το Vol3.
Μου θυμίζει το videoclip του Vermillion:Part2.

Εdit
Μακάρι να κάτσει η φάση και να τους δω έξω.[-o<

Εdit2
H αλλαγή τους πιστεύω έγινε και με την μεγάλη αλλαγή της φωνής του Κόρευ (παραμένει φωνάρα).

αν θεωρείς “μουσικό χάος” τους slipknot του 08, κ όχι του (sic), τότε πάσο με τρεις άσσους…

όλοι οι μουσικοί κρίνονται με βάση ΚΑΙ την ιστορία τους…

ο δίσκος μου άρεσε πολύ. είναι ανώμαλος αν τον συγκρίνεις με κάτι πιο εύκολο, πχ disturbed, αλλά σε σχέση με τους παλιούς άρρωστους slipknot, χάνει, πως να το κάνουμε…

Πότε είπα εγώ ότι οι Slipknot του (sic) δεν ήταν χαοτικοί μουσικά; ¶λλο το χάος, άλλο η αρρώστεια του πρώτου δίσκου.

Πότε δεν πήρα υπ’ όψην μου την ιστορία της μπάντας;

Και ξαναλέω, ο δίσκος με τη χαρντκορίλα και τον τσαμπουκά που βγάζει μόνο gay δεν θεωρείται. Αλήθεια το vol.3 το έχεις ακούσει; Χάνει κι αυτό σε σχέση με το πρώτο;

Γίναμε όλοι του ακραίου ξαφνικά.

αν είναι να μου πάθεις τπτ, δεν συνεχίζω

προσωπικά προτιμώ (πλέον) τα vol3 κ το φετινό από το slipknot

“gay” χαρακτηρίζεται μόνο σε σύγκριση με το παλιό. εμένα ο δίσκος μου άρεσε πάρα πολύ

Mάλλον εσύ έχεις πάθει, γιατί έχεις 0 επιχειρήματα. :slight_smile:

Εγώ μια χάρα κουλ είμαι, απλά εναποθέτω τα επιχειρήματά μου, που πιστεύω πως έχουν κάποια βάση.