Α να γεια σου αυτο εννοω και εγω περισσότερο, δεν είναι κακός δίσκος αλλα κάπου σε κουράζει. Αν και διαφωνω σχετικά με το τελευταίο Paradise Lost.
Παίδια ούτε Stone Sour θυμίζει ούτε έχει σχέση με το τελευταίο Lost.
Εννοείται ότι ο καθένας έχει την άποψή του, σ’ άλλους αρέσει κ σ’ άλλους όχι. Δεν θα ήθελα βέβαια να τους δω να μαλακώνουν άλλο, αλλά για μένα τα δύο τελευταία τους (με κορυφή την επιτομή του σύγχρονου metal, το Vol. 3 δηλαδή) είναι η ουσία της μπάντας, όσο κι αν αναγνωρίζω το χαοτικό/fuck-you-all feeling των δύο πρώτων. Και για στίχους μη μιλήσουμε καλύτερα.
btw στις κομματάρες ξεχάσατε και τα 3 εξτρά τραγουδάκια της σπέσιαλ έκδοσης που γαμάνε.
κατα τα άλλα απο τα όσα έχω διαβάσει συμφωνώ με κρισπ.
το All Hope Is Gone για μενα ηταν απογοητευση.
καθε δισκος των Slipknot,και φυσικα το αριστουργημα που ακουει στο ονομα [SIZE=“7”]Vol.3[/SIZE],μου κραταει συντροφια συχνα.Οταν ακουσα το All Hope Is Gone ομως…δεν ξερω.Δεν λεω οτι δεν εχει καποια πολυ καλα κομματια,αλλα το σοκ κ το δεος που μου προκαλουν οι προηγουμενες δουλειες τους,αυτο δεν τα προκαλεσε.
τι να πω,ισως αν ειχε βγει πρωτα αυτο και μετα το Vol.3…
το σιγουρο ειναι πως ο τριτος δισκος των Slipknot ειναι ενας δισκος που δεν προκειται να ξεπεραστει απο τους ιδιους τους Slipknot,και ισως να ειναι καλυτερα ετσι.
:roll:
Κατι τελευταιο,το Snuff ειναι απο τα καλυτερα κομματια που εχουν γραψει,ομως το βιντεο ειναι απλα ακυρο.
βασικα αυτο που λεει ο κρισπ.δε θελω και εγω να τους δω να μαλακωνουν αλλο.