Φοβερή βραδιά χτες.
Οι Jinjer ήταν πολύ δεμένοι, η Tatiana φοβερή performer και γενικά πάρα πολύ καλή προθέρμανση για αυτά που ακολούθησαν (τους προηγούμενους τους έχασα, καθότι λίγο οι οικογένειακες υποχρέωσεις λίγο η ζέστη και έφτασα στο ξεκίνημα των Jinjer)
Στη συνέχεια, με δεδομένη την απουσία του Kisser το καλάθι των προσδοκιών ήταν μικρό, που να ξέραμε τι μας περίμενε. Δεν ξέρω τι να γράψω που να μην ακουστεί κλισέ, αλλά οι Sepultura για περίπου 70-80 λεπτά ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ.
Τρομεροι και στα νεότερα κομμάτια και τα παλιά, δυνατό σετλιστ (οκ πάντα θα υπάρχει κάτι που θέλαμε να ακούσουμε είναι δεδομένο), ήχος μπετό (με μοναδική ένσταση την χαμηλή ένταση του μπάσου), Green και Casagrande σε τρελά κέφια, ο κόσμος πάρα πολύ εκδήλωτικος, γενικά ένας χαμός. Από highlights, στα territory, kairos, troops of doom γίνεται της πουτανας και η συναυλία κλείνει με τρελό σερί slave new world- refuse/resist -arise- ratamahatta- roots στα οποία γίνεται της καραπουταναρας. ΣΟΚ.
Μετά από όλα αυτά, και με τη βραδιά ήδη να είναι γαμάτη, και μετά από 40 λεπτά βγαίνουν οι slipknot. Η Πλατεία νερού ήταν τίγκα γεμάτη και η διοργάνωση σε καλά επίπεδα, με μεγάλο φάουλ βέβαια το ότι τελείωσαν τα νερά νωρίς (οπότε σκέτο πλατεία όπως αναφέρθηκε)
Με ένα αρκετά δυνατό setlist και show και με αρκετή ενέργεια οι Slipknot λοιπόν απέδειξαν άλλη μια φορά (όπως και το '11 στη Μαλακάσα) ότι είναι μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ μπάντα, ίσως (αντικείμενικα και πέρα από προσωπικές αδύναμιες και σε άλλες μπάντες) η μεγαλύτερη της γενιάς της. Disasterpiece, Wait and bleed, Sulfur, Custer, unsainted, heretic anthem, spit it out (τζαμπδεφακαπ) τα highlight για εμένα, με μοναδικά παράπονα τον κάπως μέτριο ήχο (δεν ξεχώριζαν τα όργανα αρκετά καθαρά) και τα κενά ανάμεσα στα κομμάτια που θα ήθελα να ήταν λιγο μικρότερα. Θα ήθελα και sic, eyeless (kudos @Ktn και εγώ αυτά ήθελα κυρίως) και κάτι από snuff, orphan, vermilion για το τέλειο.
Η παρέα ήταν εκλεκτή ( btw @nikatapi χάρηκα που σε γνώρισα-επιτυχως αυτή τη φορα- μαν!), και γενικά όλη η βραδιά ήταν καταπληκτικη.