Slipknot - The Gray Chapter

Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από το άλμπουμ, με δεδομένο ότι η παρούσα φάση είναι και μια μετάβαση από τους παλιούς Slipknot στη νέα εποχή της μπάντας.

Λείπει ένα μεγάλο hit, δεν υπάρχει “Duality”, “Before I Forger” ή “Dead Memories” και “Psychosocial”, αλλά υπάρχουν μικρότερης κλίμακας μεν, ενδεχόμενα χιτάκια δε, όπως το “Killpop” ή το “Custer” καθώς και τα “Devil In I” και “Negative One” φυσικά.

Επίσης, τα “AOV” και “Skeptic” είναι κομματάρες, ενώ έχει και κάνα 2 σημεία για προσπέρασμα. Τα drums έχω την αίσθηση πως είναι αρκετά μπροστά στη μίξη, τουλάχιστον σε σχέση με τις κιθάρες.

Σε γενικές γραμμές μια χαρά αλμπουμ έβγαλαν και το καλοκαίρι λογικά θα είναι και πάλι headliners στα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, γιατί το status τους έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια.

Θα συμφωνήσω και εγώ τελικά με τον απο πάνω, εξαιρετικός δίσκος στο σύνολο του, απλά αυτό

Τα drums δεν ακούγονται φυσικά σαν Joey αλλά διαφορετικά, πάντως ταιριάζουν μια χαρά στα κομμάτια. Custer, Devil In I, Negative One, AOV και Skeptic τραγουδάρες. Αν όμως ξεχάσεις για λίγο το Slipknot που γράφει πάνω στον δίσκο και την προϊστορία τους, το If Rain Is What You Want είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τραγούδι.

Ωραίος ο δίσκος. Μπορεί να είναι που δεν περίμενα ιδιαίτερα εντυπωσιακά πράγματα, αλλά εδώ και τρεις μέρες παίζει πολύ δυνατά.

Απ’ όσο το χω ακούσει ως τώρα σε κάποια σημεία μου μένει η εντύπωση ότι η ίδια η μπάντα προσπάθησε να αναπαράγει τον ήχο του ομότιτλου ή του Iowa, ξεφεύγοντας κάπως από το πού φαινόταν να πηγαίνουν με το All Hope.

Σε σχέση με το οποίο All Hope -έχοντας ως δεδομένο ότι τα πρώτα τρια είναι άπιαστα- χάνει στα “χιτάκια” τύπου Psychosocial/ Dead Memories και προσωπικά δε βρήκα παράνοια σαν εκείνη του Gehenna, αλλά σα σύνολο νομίζω πως στέκεται καλύτερα ή τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο. Και έχει πολύ περισσότερα κομμάτια που φωνάζουν για λαηβ (Sarcatastrophe, Skeptic, Custer, Negative One).

^^εξηγούνται μερικά πράγματα για το πως έφτασε να ειναι τόσο ασύνδετος ο προηγούμενος δίσκος

αγαπώ νέο δίσκο. πραγματικά δεν παίζει να μην τον ακούσω σε κάποιο περπάτημα

Δεν μπόρεσα να βρω τι ώρα θα βγουν οι Slipknot. όποιος έχει υπομονή ας περιμένει.

Επίσης, ατάκα Mick από τη συνέντευξη:

if you can go make a better record, have fun at work on monday

τωρα παιζουν! Οργωνουν !

Συμπτωματικά ξύπνησα νωρίς και το πρόλαβα, αλλά κολλάει πολύ γαμώ το γείτονετ, θα περιμένω να βγει στο youtube :frowning:

http://rockisdead.gr/2014/10/26/dite-plana-apo-ti-sinavliaki-epistrofi-ton-slipknot/#.VEy8tk1Zq73

Thanks, θα περιμένω να βγει και σε HD :stuck_out_tongue:

edit, βγήκε, αλλά γιατί μόνο 2 από το καινούριο;

Purity να δω live και τιποτα αλλο μετα. 8O

δε ξερω αν φταιει το συγκεκριμένο clipακι αλλα ο ήχος ειναι χαλια…

εισαι και της ποιοτητας Παναθεμα Σε !

Αυτό. Και γιατί 80 λεπτά βασικά.

Ο ήχος όντως αρκετά άθλιος και για απόδοση δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε κάτι, πρώτο λαηβ μετά από τόσο καιρό. Αλλά ναι, Purity και Eeyore :’)

στα μουτρα

βρείτε ποιον στίχο πέτυχε/είπε κανονικά στο negative one ο corey, και κερδίστε αντίτυπα του δίσκου :stuck_out_tongue:

μετά το Custer το μισό κοινό έφυγε. πήγε να πηδήξει πτώματα στο κοντινότερο νεκροταφείο (how is that …τα ντα ντα, τα ντα ντα τα ντα ντα ντα)

*δεν είναι ήχος αυτός για stream.

ΤΑ ΤΑ ΝΤΑ ΤΑ ΤΑ ΝΤΑ ΤΑ ΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ!

Τοπ κομματαρα το Cluster μαζι με AOV, Devil in I, Negative One.
Πολλα αδιαφορα κομματια ομως, παλι καλα το setlist τα σπαει.

Μηπως η δευτερη μερα σας φαινεται και σας ακουγεται καλυτερη ;

εχει πολυ βαθος… λες και ειναι σε πηγαδι !

Εντωμεταξύ βλέποντας τα λάιβ είχα κατά νου ότι κάτι μου θύμιζε ο Κόρευ με τη νέα μάσκα. Μετά από κάποιες εκφράσεις του, μου 'ρθε (καμμένο αλλά):

O.o τελειως (καμμενο)! :>

Το 2ο live παντως σαφως ανωτερο, γενικα ολος ο ηχος και τα φωνητικα πιο καθαρα.
Ο Clown πολυ γερασε μαλλον και δε κουνιεται καθολου εκτος του ποστου.