Μέχρι χτες που διάβασα την είδηση ούτε εγώ τον ήξερα. Μετά από ένα μικρό ψαχτήρι στο youtube είδα ότι τα τραγούδια τους έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα. Αυτό εδώ ας πούμε έχει 90 εκατομμύρια views και είναι όντως πολύ ωραίο και catchy κομμάτι. Παίζουνε pop punk στο στυλ των Green Day πάνω κάτω.
Το μόνο που γνωρίζω για δαύτον είναι ότι πηδάει την Μεγκαν Φοξ.
μικρά αποσπάσματα από νέο τραγούδι ή τραγούδια. Λογικά θα έχουμε single και ανακοίνωση δίσκου μέχρι την Παρασκευή
Clown κ Taylor έχουν πει κλασικά μεγάλα λόγια για τον δίσκο αναμένουμε…
Αρκετα καλο. Best part το prechorus (We don’t deny what is wrong with our lives We can’t decide what is left of our right to silence our remains Buried in the back and I’m sick and alive Hollow as a breath, the further you dive)
Ημερομηνια για το νεο αλμπουμ απ οσο εψαξα δεν εχουμε ακομα, αλλα σιγουρα πλησιαζει Με το καλο να βγει και να τα σπασουν και live του χρονου (εχω ηδη εισιτηριο απο πριν τον covid!)
Κακό, κάκιστο. Κρίμα.
Ενταξει,ενα σινγκλ ειναι,κατσε να δουμε,ο κορει ειπε μεγαλα λογια το ξερουμε αυτο.
Πρωτοφανές!!!
εγώ είμαι κάπου στη μέση , ούτε μαύρα χάλια είναι ούτε κάτι το φοβερό
τα ντραμς μου έκαναν θετική εντύπωση
Ουτε εμενα μου αρεσε πολυ … με χαλαει κατι στο πως ακουγονται τα φωνητικα του Κορει. Πολυ στουντιακα πως να το πω.
Τα φωνητικά μου θύμισαν machine head
Σας παρουσιάζω τις νέες μάσκες με τις οποίες θα εμφανίζονται οι Slipknot
Not bad. Το vermilion δεν θα με πείραζε καθόλου να μην το παίζανε (για κάποιο λόγο ποτέ δεν με τρέλανε) ενώ στον αντίποδα θα ήθελα να ακούσω και eyeless, orphan. Αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ (δεν είναι καρδούλα, ριάξο σκίζω τα πτυχία μου είναι)
Τώρα?
Γιατί? Εγώ το θεωρώ μεγάλη κόμματαρα
Αρνούμαι να φανταστώ συναυλία Slipknot χωρίς Eyeless.-
Νομίζω κάνει έτσι επειδή δεν είναι στο setlist το Eyeless. Ε βέβαια, έχουν να παίξουν το Τσάπελταουν Ραγκ.
Κριμα που δεν θα ακουσουμε τον Corey να φωναζει you can’t see California without Marlon Brando’s eyes
Στο μυαλό μου είσαι,orphan το θεωρούσα κάπως δεδομένο κ εγώ.καλα για το άλλο δε το συζητώ καν