Ωραίο σετλιστ είναι
Το eyeless είναι από τα αγαπημένα μου
Ωραίο σετλιστ είναι
Το eyeless είναι από τα αγαπημένα μου
Εξαιρετικό σετλιστ… τα μόνα μείον είναι η τιμή και ότι θα λείπει το κτηνος πίσω από τα τύμπανα των σεπς
Τι επαθε;
Έσπασε το πόδι του το βλητο πριν κανένα μήνα …
Θα με κάνεις να γίνω εριστικός σχετικά με το ποιος (ποιοι;) θα λείπουν από τους Sepultura, και δεν το θέλω.
Αχχαχααχ!! Εντάξει μετά από τόσα χρόνια ας μην ζούμε στο παρελθόν… ας ξεχάσουμε τον κεφτέ και τον πρώην… εντάξει το κεφτεδάκι μου λείπει λίγο
Για να είμαστε on topic, άλλη μπάντα οι Seps στη μετά Cavalera εποχή (κυρίως του Max, γιατί ο Igor είναι αυτος που είναι αλλά και ο Casagrande είναι υπερκτήνος) με μουσική που είναι άξια, ανήσυχη και με όρεξη για πειραματισμό μεν, αλλά χωρίς τη δύναμη για να μείνει κλασσική.
Τα ίδια και κυρίως χειρότερα για τους Slipknot, οι οποίοι - ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ - αποδεικνύουν ότι χωρίς Joey και Paul δε μπορούν να γράψουν. Για το δικό μου γούστο δεν είναι ούτε καν αξιοπρόσεκτη η δισκογραφία - με ελαχιστότατες εξαιρέσεις - μετά και το All Hope is Gone (που και αυτό μετριάτζα είναι, αλλά τεσπά…).
Για τους σλιπκνοτ συμφωνώ άπειρα ειδικά λόγω του θανάτου του Γκρέι αλλά όχι ο τελευταίος δίσκος των σεπς είναι διαμάντι, συγγνώμη για την ιεροσυλία αλλά μπαίνει σφήνα άνετα στα τρία κορυφαία τους
Για δώσε τα 5 κορυφαία τους να δω κάτι…
Arise
Beneath
Quadra
Chaos
TMBHAHMBTH
Οκ κατάλαβα, ή είσαι πιο αντικειμενικός από 'μένα ή απλά έχουμε διαφορετικά γούστα! χαχα!
Οι Seps έχουν γράψει εξαιρετικούς δίσκους στην μετά-καβαλέρα εποχή.
Πρώτο και καλύτερο για μένα το DanteXXI, το οποίο απ όποια οπτική και να το πάρεις, είναι κορυφαίο.
Συνθέσεις εξαιρετικές ΟΛΕΣ, χωρίς ίχνος περιττής νότας (οκ το ιντρο ειναι ανουσιο), κορυφαίος Green, φοβερές κιθάρες και ατμοσφαιρες - ακόμα και το packaging του cd είναι κορυφαίο.
Για την ακρίβεια αυτό τον δίσκο, ίσως τον ακούω περισσότερο από Beneath/Schizo/Chaos.
Πολύ καλός δίσκος είναι και το Nation, το οποίο κάθεται αγκαλίτσα με το Chaos AD.
Από εκεί και πέρα Quadra και Machine Messiah είναι 2 πάρα πολύ καλοί δίσκοι,που όμως πιστεύω θα έπρεπε να λείπουν κάποια λίγα κομμάτια για να θεωρηθούν κορυφαίοι. Παραλαυτά κρατάνε ένα εξαιρετικό επίπεδο.
Αχαχαχα, αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ.
Περιμενω το πιο παπαρατο,χεβι,σκληρο,νεο δισκο που εχει ταξει ο Corey,που θα επανακαθορισει/επαναπροσδιορισει το ειδος που υπηρετησαν οι Slipknot.
Τα ίδια έλεγε και στο προηγούμενο και γενικά είναι λίγοοοοο πολυλογάς
Αν στο προηγούμενο κρατούσα μικρό καλάθι, τώρα που λέει για “heavy blues song” κτλ το έχω σπάσει και το έχω πετάξει το γαμωκαλάθι στα σκουπίδια.
“Λίγο”; Μεγαλύτερος φαφλατάς δεν πρέπει να υπάρχει