Αγαπημένη μπαλάντα Slipknot

χαχαχαχαχααχχα
χααχχαχαχαχαχα
χαχαχααχ
αχαχαχχαχαχαχαχααχαχ
αχαχχαχααχαχαχαχααχχαχαχα
πεφτω ωωπ το σωσα
χαχαχαχαχα

Vermillion pt. 2 αλλά όχι το original, το bloodstone mix.

πω πω γελιο!:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Ε αφου τα σπας.

ε ναι ρε τα σπαω…πες μου οτι εχεις αντιρρηση κ ολας?τα μισα τραγουδια τ Subliminal verses ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Mπα ρε, ψηφισε κι αλλος το ‘‘κανενα’’. :wink:

Ε αφου δεν παει το χερι να ψηφισει υπερ κατι που εχει σχεση με τους ακατανομαστους.:stuck_out_tongue:

Νταξει το snuff ‘‘ακουγεται’’ αν και πολυ τρεντοαμερικανια, αλλα και παλι οταν μου βαζει επιλογη ‘‘κανενα’’ δεν υπαρχει διλημμα.

Δεν τα λες και μπαλάντες αυτά τα τραγούδια αλλά τεσπα… Μπαλάντα είναι το Unforgiven, το Vermillion, Circle και πάει λέγοντας δεν είναι μπαλάντες μόνο και μόνο επειδή είναι αργά… Anyway όλα τα κομμάτια του poll είναι τραγουδάρες αλλά… “Give me the dust of my father…”

vermillion pt 2 με το ωραίο και creepy video…

To prelude 3.0 ας πουμε, τουλαχιστον η αρχη μπορει να θεωρηθει μπαλαντα;

Snuff. Ευκολα.

Προτιμώ τα πιο δυνατα τραγουδια των slipknot…

Πάντως όλα του poll είναι κομματάρες όπως και το Prelude 3.0 που αναφέρθηκε παραπάνω. Και δείχνουν σαφέστατα ότι η μουσική Slipknot δεν είναι μόνο για κοπάνημα.

Όλα έχουν καταπληκτικούς στίχους, επίσης (για όσους λένε επίσης ότι οι στίχοι της μπάντας είναι για 15χρονα μόνο και τέτοια).

Μένω στο Vermilion pt.2 που είχα ψηφήσει παλιότερα.

Ο στίχος “we too feel alone” που επαναλαμβάνεται μόνοτονα στο τέλος του Danger - Keep Away, είναι η πιο ανατριχιαστική στιγμή των Slipknot έως και σήμερα…

Θα έλεγα Snuff και Vermilion pt.2 αν μπορούσα. Είναι κ τα 2 απίστευτα τραγούδια, αλλά καλώς ή κακώς τα μόνα που ακούω από Slipknot!

Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτή την μπάντα κ οφείλω να τους το παραδεχτώ ακόμα κ αν δεν είμαι Fan τους είναι οτι έχουν την ικανότητα να γράψουν κ κομμάτια για καλό κοπάνημα, αλλά κ απίστευτες μπαλάντες! Οι μπαλάντες όμως με το ανελέητο σπάσιμο είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα!

Για να γράψεις μπαλάντες τόσο καλές πρέπει να είσαι συναισθηματικά απύθμενος ενώ για να γράψεις ένα τραγούδι που κάνει μόνο για να ξεκινήσει το mosh pit πρέπει να είσαι κ λίγο αγρίκος όσο να’ναι! Το ένα με το άλλο όμως δεν δένει…

Τώρα αυτοί ή είναι εντελώς ψυχανόμαλοι ομαδικά :lol: ή απλά έχουν μεγάλο ταλέντο! (Κ μάλλον είναι το 2ο…)

Ναι το έχω ακούσει και εγω… Πολλοί λένε ‘’ έλα τώρα πίπες οι Slipknot μπαλάντες και φλωριές ‘’ ξερώ γώ ακόμα και φάν… :-s Ε, δεν τους συνηθίσει ρε παιδί μου για αυτό… Τέσπα εγώ ώς γνωστό μπαλαντόπαιδο αγαπώ πολύ Vermillion Part 2! :respect:

αγαπημενη μπαλαντα μαλλον το βερμιλιον, αλλα λετς φεης ιτ, δεν ειναι και το ατου τους οι μπαλαντες.
αμα θελετε χτυπημα βαλτε σλιπκνοτ, αμα θελετε μπαλαντες σκορπιονς

εννοείται πως διάλεξα αυτό

μια μπαλάντα τους,δηλαδή εγώ τη θεωρώ μπαλάντα που με τρελαίνει είναι το “Dead Memories”:metal:

Ανατριχιαστικό κομμάτι γενικότερα … ανατριχιαστικός σε πολλά σημεία δίσκος … ούτε ένα μέτριο κομμάτι δεν έχει μέσα

Ξεθάβω, θυμήθηκα το τοπικ που χα κάνει μετά ένα ποστ που είδα στα αλμπουμ που ξεθάψαμε.

Το [I]Danger Keep Away[/I] παραμένει σταθερά αγαπημένο μου, ωστόσο μετά έρχεται το συγκλονιστικό '[I]Till We Die[/I].