Slough Feg - The Animal Spirits

ένα χρόνο μετά το εξαιρετικό “ape uprising” (αυτό το ομότιτλο τι έπος είναι?), οι slough feg κυκλοφορούν νέο δίσκο, με τίτλο “the animal spirits”, και με 11 συνθέσεις, χωρίς καμία να ξεπερνά τα 5 λεπτά.σχετικά πιο απλό από το προηγούμενο, με την έμπνευση της μπάντας όμως να παραμένει αμείωτη, και με τα folk περάσματα να κερδίζουν κάποιο έδαφος σε κομμάτια όπως τα ‘the tell tale heart’ και ‘second coming’, τα οποία είναι ανατριχιαστικά.
οι κιθαριστικές δισολίες είναι επίσης εδώ, και εξυψώνουν συνθέσεις όπως το ‘lycanthropic fantasies’ ή το μπαλαντοειδές ‘ask the cascet’.
το ‘tactical air war’ από την άλλη, είναι ο ορισμός του “ΧΙΕΒΥ ΜΕΤΑΛ ΡΕ ΜΝΙΑ!”.

άλλος ένας πολυ καλός δίσκος λοιπόν, από μια από τις αγαπημένες μου σύγχρονες heavy metal μπάντες.

μια φορα το ακουσα σημερα

τιμιο heavy metal
απο αυτο που σε κανει να σηκωνεις το χερι ψηλα και να τραγουδας τους στιχους
απο αυτο που σε ωθει συνεχεια σε air guitar και σε air drums

συνεχιζουμε τις ακροασεις μεσα στη βδομαδα
και επανερχομαστε!

Dr Jekyll and Mr Hyde.

ή σπας πλάκα μαζί μας :P.

άποψη όταν το ακούσω.

η αλήθεια είναι πως δεν είμαι 100% σίγουρος αν αυτό το λες για μένα ή για τον signal-05.:stuck_out_tongue:
πάντως, η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα σλατζοθρεντς και τα indie τα έχω ανοίξει πριν τη δύση του ηλίου, ενώ τα υπόλοιπα μετά.με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.:roll:
βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ακούω τίποτα απ’όσα νομίζετε, και στην πραγματικότητα να ακούω μόνο ΠΟΖΕΡ ΜΕΤΑΛ.\m/
τέλος, υπάρχει και το ενδεχόμενο να είμαι από τους πιο πολλυσυλεκτικούς χρήστες του φόρουμ, καθώς έχω εκτεθεί σε μεγάλο και ευρύ φάσμα ακουσμάτων, κρατώντας το κατιτίς από το καθένα.
διαλέγετε και παίρνετε.:stuck_out_tongue:

Ή μπορεί να σαι και attention horror.:stuck_out_tongue:

όπως διακρίνεται και στο signature μου, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.:razz:

ένα μικρό bump εδώ, απλά γιατί δε γίνεται ο νέος δίσκος των slough feg να πηγαίνει άπατος.
υπάρχει μεγάλο target group στο φόρουμ για αυτόν το δίσκο.ακούστε τον…

ΥΓ: μετά από αρκετές ακροάσεις, μάλλον το αγαπημένο μου κομμάτι είναι το “the tell tale heart”.μιλάμε για ένα μικρό έπος…

Φταίει που άνοιξες εσύ το θρεντ, όσοι δεν ήξεραν από πριν τους Slough Feg θα νομίζουν ότι πρόκειται για αλτέρνατιβ γκωνιασούφηδες.

γιατί;

ξέρεις, δεν αποκλείω να συμβαίνει αυτό.:stuck_out_tongue:
(το thread για τον gonjasufi πάντως δεν το είχα ανοίξει εγώ:roll:)

γιατί σύμφωνα με το δικό μου υπέροχο γούστο, οι slough feg έχουν να πουν πολλά περισσότερα από τους helloween του 2010.

και κάπου εδώ, άλλο ένα χόρορ φλέημ ξεκινάει απλά και όμορφα.
Τα ξαναλέμε σε 6 σελίδες αφού πλακωθείτε εσείς και εγώ ακούσω το δίσκο.

γιατί;

το φλεημ πού το δες ρε γκιαούρ, δεν τον έβρισα ακόμα.

χμ, για εντιτ πήγαινα, ποστ βγήκε. δεν πειράζει, θα αναθαρρήσει κι ο χορρορ που πλουτίζει το θρεντ!

γιατί έτσ.8)
και βασικά άσε με να δημιουργήσω και μια ίντριγκα ώστε να ακουστεί ο δίσκος ρε αδερφέ:!::stuck_out_tongue:

αυτός ο πλούτος είναι άνθρακες.εγώ θέλω posts επί του δίσκου.και βασικά και κανείς να μην ακούσει το δίσκο, δε με πολυενδιαφέρει.τον άκουσα εγώ και γούσταρα, και αυτό μου αρκεί.απλά θεωρώ πως είναι μια ενδιαφέρουσα heavy metal πρόταση, και καλό θα ήταν οι φίλοι του είδους να τσεκάρουν.

καλά, δεν μας πειράζει ο άνθρακας, ούτως ή άλλως μόνο τέτοιον έχει από την έναρξη του το θρεντ, αφού δεν έχει ειπωθεί τίποτα για τον δίσκο. κατά τ’ άλλα μια άλλη ίντριγκα λέει πως και οι slough feg νεκροί είναι - απλώς αυτοί δεν έχουν μυρίσει ακόμα.

δε νομίζω πως είναι τόσο νεκροί πια συνθετικά.οκ, το “the animal spirits” δεν είναι καλύτερο του προκατόχου του, αλλά φτάνουν αισίως στον όγδοο δίσκο τους, και το “ape uprising” ήταν ένας τρομερά εμπνευσμένος δίσκος.νομίζω πως δεν έχουν απογοητεύσει ποτέ τους οπαδούς τους.αυτό που κάνουν, το κάνουν ακόμα καλά και με αξιοπρέπεια.

ναι μονο που την ειπες τη μαλακια σου και τωρα το παιζεις, δεν λεω τιποτα για να μην καταρρακωσω το θρεντ μπλαμπλα

ασε που αμφιβαλλω αν εχεις ακουσει helloween η αν ακουσες εστω και ενα κομματι απο το καινουργιο τους και μπορεις να μιλας για helloween του '10
και γενικα λιγο παραξενος εισαι, τη μια λες πως δεν γουσταρεις κλασσικο ξερο μεταλ, την αλλη ανοιγεις θρεντ για slough feg και μαλιστα προσπαθεις να κανεις φλεημ, γραφοντας για πραγματα που ειμαι σιγουρος δεν κατεχεις

ξερω κακως τσιμπαω, αλλα ποσα θες να μας τρελανεις

τώρα, οι slough feg μου αρέσουν για τρείς λόγους:

  • folk rock
  • thin lizzy
  • το cult της όλης υπόθεσης

και το τι ξέρω καλά ή όχι άφησέ με να το ξέρω καλύτερα εγώ ο ίδιος.άλλωστε, ποτέ δεν το έπαιξα μεταλοπατέρας του φόρουμ.

οκ, απλα επειδη υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειχαν απλα ψιλοπερασει μια φαση πριν 4 χρονια, ασε να εκφερουν αυτοι αποψη περι helloween του 2010 και τι εχουν να προσφερουν
και κυριως ελεος με τα φλεημ ρε ανθρωπε…τελοσπαντων αυτα απο μενα, ας διαγραψει καποιος ολα αυτα τα ποστς

οκ, ας εκφέρουν από εδώ και πέρα άποψη μόνο οι ορικισμένοι οπαδοί του κάθε συγκροτήματος.οι υπόλοιποι είναι false και δεν έχουν δικαίωμα να ασχολούνται με το ιερό δισκοπότηρο του heavy metal…
και δεν καταλαβαίνω γιατί όταν εκφέρω πάντα μια άποψη, έστω και με κάποιον ιντριγκαδόρικο τρόπο (μέλλων δημοσιογράφος γαρ8)), πρέπει σώνει και καλά να θεωρείται φλέημ.βλέπω πολλές φορές εξίσου ιντριγκαδόρικες απόψεις από χρήστες με διψήφιο αριθμό posts, αλλά τότε κανείς δε βγαίνει να πει τίποτα (και καλώς κάνει αν θες τη γνώμη μου).