Sludge δίσκοι

Άκου το thou (λογικά) θα σ’αρέσει.

Μιας και κυκλοφορησαν τα 2 ΕΡ απο τους fleshpress φετος,εβαλα να ξανακουσω μετα απο καιρο την δισκαρα που εβγαλαν το 2007(Pillars).

Στα 77 λεπτα που διαρκει ο δισκος θα ακουσετε doom-drone-sludge,με αργα και γρηγορα σημεια ακομα και μελωδιες,βαλτε και λιγο black metal και εχουμε ενα αριστουργημα…Απλα ακουστε το(λογικα οι περισσοτεροι θα το εχετε κανει ηδη)…Αυτα…

(Οι Coffinworm τα σπανε.Το καινουργιο απο Thou δεν εχω προλαβει ακομα να το ακουσω,οταν γινει θα πω γνωμη στο θρεντ που ανοιξε ο Bleedin)

Moses - Horse (2010)

οι moses από το oakland σίγουρα δεν ανακαλύπτουν την πυρίτιδα αλλά το horse είναι σίγουρα ένας αξιόλογος δίσκος που μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία…punk attitude,hardcore φωνητικά και beatdowns με πελώρια riffs.ακούς ακριβώς ό,τι περιμένεις να ακούσεις βλέποντας το εξώφυλλο.
μάλλον απευθύνεται μόνο στους θαμώνες του thread, όσοι όμως γουστάρετε old school hardcore καταστάσεις ρίξτε του μια αυτιά.κρατά τον ενθουσιασμό για κάποιες ακροάσεις περιμένοντας να διαρρεύσει το νέο unearthly trance…

Ακουστε το καινουργιο αλμπουμ των Zoroaster εδω
http://digital.thinkindie.com/wp/?p=345

ευχαριστω … στα ισα.:drunk:

BBB ασ’τα αυτά και άκου UFO Gestapo:

Scandalicious!

UFO Gestapo.

Φοβάμαι…

You Should Be…

…ισοπέδωση!

Σίγουρα δεν εννοώ αυτό που κατάλαβες.

χαχ, για δώσε ένα hint λοιπόν…

Η μπάντα λέγεται UFO Gestapo. Τι hint ακριβώς θες ρε συ; :stuck_out_tongue:

χαχαχαχ καλά κατάλαβα τότε 8)

Απο το Portland μας ερχονται οι Diesto με το δισκο “High As The Sun”(2009)(εχουν βγαλει ακομα το 2007 το Isle of Marauder,το 2004 Doomtown 7 και 2001 το Outland,Ακουστε τα ολα :smiley: )
και μας παρουσιαζουν ενα θορυβωδες βρωμικο psychedelic stoner sludge με επιρροες απο 5ive,isis,unsane,jesus lizard,yob,Neurosis,Cavity κτλ κτλ…

Τα καλυτερα του δισκου ειναι τα “The Longest Day” και “All Eyes Upon You”

Λοιπόν thevoid, όσον αφορά τους diesto:
Οι επιρροές μου κάνουν. Το εξώφυλλο μου κάνει. Οι φωτογραφίες της μπάντας μου κάνουν. Ο παραγωγός μου κάνει. Και ο μίχτης μου κάνει. Το όνομα δε μου κάνει.
Απολογισμός: Θετικός.

Άρα τσεκάρουμε. Με μια γρήγορη ακρόαση στο site τους όντως είναι καλοί! Βέβαια δεν θα τους έλεγα sludge αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Στο οποίο site έχουν τους δύο προηγούμενους δίσκους για δωρεάν κατέβασμα. Εδώ.

Το θέμα είναι να βρούμε και τον τελευταίο που προτείνεις.
Edit: Το βρήκα.

Για το ονομα της μπαντας εχεις δικιο και οντως δεν παιζουν καθαρο sludge,εχουν πολλα στοιχεια στη μουσικη τους οπως εγραψα και στο προηγουμενο ποστ θορυβωδες βρωμικο psychedelic stoner sludge βαλε και noise rock,post-hardcore και καποια doomy στοιχεια…δηλαδη ενας πανικος:D
Στην αρχη δυσκολευτηκα να διαλεξω θρεντ για να τους βαλω και τελικα επελεξα το Sludge θρεντ μιας και ενιωσα οτι αυτοι που παρακολουθουν αυτο το θρεντ θα γουσταρουν…:smiley:

με όλα αυτά που λες thevoid πρέπει να είναι δισκάρα το high as the sun.
δε μπορώ να το βρω όμως.στην αναζήτηση μου βγάζει τον tiesto.:stuck_out_tongue:
anyone?

edit: thanks!:smiley:

Ε άντε ρε μαλάκες.

Επειδή είμαι noob και άμπαλος στο είδος, μπορείτε να μου προτείνετε κάτι για αρχή?

Θενκ γιου 8)