Sludge δίσκοι

δώσ’του μια ακόμη ευκαιρία.η διάρκειά του δίσκου είναι γύρω στα 38 λεπτά.δεν είναι τόσο κουραστική.με αυτήν τους την κυκλοφορία θεωρώ πως καθίστανται από τις μπάντες υψηλού επιπέδου στο είδος.
και το alucarda είναι υπερέπος, ίσως το καλύτερο του δίσκου.

εσύ μικρέ είσαι εξελίξιμος.
τουλάχιστον στη μουσική έχεις γούστο…:stuck_out_tongue:

θα σου ελεγα να μπεις στο πιο ομορφη να ξαναδεις το γουστο μου και εκει περα,αλλα δε με θελουν οι φωτος σημερα:p.

και για να ειμαι και ον τοπικ,κατεβασα και των suma,αλλα ακομα δεν εχω αξιωθει να το ακουσω.

Haarp - Haarp EP (2009)

Φρέσκια μπάντα από NOLA, που ευτυχώς δεν μαϊμουδίζει τους πατέρες, αλλά προσφέρει μια αρκετά πιο μεταλλάδικη προσέγγιση, με πολλή death-ίλα. Όχι ντουμοντεθιές σαν Grief όμως, αλλά πορωτικό usdm. Αν γουστάρετε ολντ-σκουλίλα αλλά και μεταλλοσύνη, τσεκάρετε. Έχουν και σπλιτ με Thou (ντάξει, απλά λολ)

Helga / Death of Her Money - Split CD (2010)

Aυτό το είχα πετύχει στο γνωστό τούρκικο σάιτ, και το κατέβασα γιατί μ’άρεσε το εξώφυλλο. Οι βρεττανοί Death of Her Money δεν αξίζουν ούτε αυτή την πρόταση που σπαταλάται εδώ για πάρτη τους. Οι ρώσοι Helga όμως παίζουν ασφυκτικά καλά με κυριότερη επρροή τους Isis εποχής “Red Sea” όμως. Αυτό σημαίνει όχι ποστιές αλλά ένταση. Έχουν σοβαρές προοπτικές να μας απασχολήσουν ξανά στο μέλλον.

V/A - Crushers Killers Destroyers! (2002)

Iστορική διπλή συλλογή από τις αρχές των 00ς. Αποθέωση της ολντσκουλίλας με το πρώτο μέρος να μας σαρώνει τα μυαλά με τους φανταστικούς Mugwart -τους οποίους φεύγω να τσεκάρω δισκογραφία σούμπιτος- και τους γνωστούς ημίθεους Fistula. Μεγάλη απογοήτευση οι Goatsblood, οκ οι Molehill, σταθερά love/hate περίπτωση οι Sloth.

V/A - Crushers Killers Destroyers! II (2004)

Στο δεύτερο μέρος, περίεργοι αλλά τελικά γαμάτοι οι Headache, σταθερά φοβεροί οι Fistula & Weedeater το ξέραμε ήδη, απαράδεκτοι οι King Travolta (ανούσιο και καλά super-project, ώπα ρε ντίο!) και Tusks of blood, γαμάνε και θέλουν περεταίρω ψάξιμο Cruevo (ειδικά αυτοί) και Moho.

Ζαφ, τσέκαρε πάραυτα.

Σε άλλα νέα, ενώ έπινα το bacardi μου στην ξαπλώστρα ατενίζοντας το πέλαγος, και καθώς η αρμύρα μου γαργαλούσε νωχελικά τις πατουσάρες, μου καρφώθηκε η ιδέα πως πλέον η πιο αναμενόμενη κυκλοφορία της χρονιάς είναι το Sun Of Nothing.
Θυμηθείτε το.

Το ποστ που ολοι περιμεναμε :lol: Ξεκιναω με τις δυο συλλογες και συνεχιζω με Haarp!!!Απο τους Sun Of Nothing me τι προτεινεις να αρχισω??Δεν εχω ξανακουσει!

το split των helga με τους death of her money το κατέβασα κι εγώ λόγω εξωφύλλου, και για να πω την αλήθεια το βαρέθηκα…τελειώνοντας, μου ήρθε η επιθυμία να βάλω το oceanic ξέρωγω.
από haarp άκουσα το split με τους thou που αναφέρεις και μου άρεσαν.θα το τσεκάρω και το ep τους, όπως και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις.
τέλος, ακούστε lords of bukkake λέμε:!:

Μεκάνιμπαλ, άμα δεν έχεις ακούσει ΣοΝ παράτα τα όλα, αγνόησε το 70% του θρεντ και του φόρουμ, και πιάσε το 2ο και μετά το 1ο, δισκάρες θεόρατες και τα δύο.

Bασικα αμα μπορει κανεις να μου στειλει λινκ γιατι πραγματικα δεν μπορω να βρω κανενα απο τα δυο αλμπουμ πουθενα!#-o Και αυτο το γνωστο τουρκικο σαιτ που λετε ειναι κατι παρομοιο του σλατζ σουαμπ??

προτινετε τιποτα καλο καινουριο ρε8)

επειδή έχω ψιλοκαταλάβει τα γούστα σου, άκου το “smiling dogs” των man’s gin εσύ…
και με τον καιρό θα έρθουν και οι νέες προτάσεις (ας όψεται η εξεταστική:().

παρ’το θρεντ απ’την αρχή

Dark castle - Spirited migration

Να πούμε γιαυτό? Όπως πολλοί θα θυμούνται από την εμφάνιση με Kylesa, μιλάμε για βαλτωμένο αρκουδέϊκο sludge, με ψύγματα death και post. Πραγματικά είναι δύσκολα να καταχωρηθεί αυτοτελώς, αλλά μη γελιέστε, παίζουν όπως τους βγαίνει και αποπνέουν μια εμφανή αυθεντικότητα. Η Stevie και ο ντράμερ κοπανάνε λες και δεν υπάρχει αύριο. Τίγκα στο fuzz, και με διάφορα άλλα εφέ που παίζει η τύπισσα, διακατέχεται από ένα πέπλο σκότους και παράνοιας που σε στιγμές είναι υπό πλήρη νηφαλιότητα και σε άλλες εξαπολύεται λυσσασμένα προς όλες τις κατευθύνσεις. Α, και το Flight beyond είναι το μπάσταρδο, αυτιστικό αδερφάκι του So did We :expressionless:

δυνατο αυτο εδω …

έχει και δικό του thread.:country:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=17544
επίσης στηρίζω dark castle.το “spirited migration” είναι ΔΙΣΚΑΡΑ και περιμένουμε να ακούσουμε κάτι και νούριο από αυτούς…

Abramakabra - The Imaginarium (2010)

οι abramakabra είναι ιταλοί και αυτό είναι το ντεμπούτο τους.στρώσεις ασφυκτικού sludge/noise πάνω από κάποια stoner riffs που ξεπροβάλλουν που και που από τον πάτο του βάλτου.
θα αρέσει σίγουρα σε όσους γούσταραν το τελευταίο ufomammut.

Πρώτα απ’όλα, ένα εσωτερικό bump για να τονίσουμε πως αυτό εδώ είναι τεράστιο άλμπουμ:

Διπλά μπάσα, “φτηνά” αλλά ευφυή πλήκτρα, κλειστοφοβίες. Έπος.

Από κει και πέρα, Dark Castle είχα πιάσει σε κάποια φάση αλλά δε με “κράτησαν” ίσως δώσω μια ευκαιρία ακόμα στο μέλλον

2 νέα ηπάκια σκάσανε μύτη πρόσφατα,

Culted - Of Death And Ritual (ΕΡ 2010)

Για το ντεμπούτο τους τα’παμε κάποιες σελίδες πίσω. Αυτό έβαλα και το τσέκαρα αφού κάποιος φορουμίτης το πρότεινε στα καλύτερα της χρονιάς. Ούτε καν. Στο ίδιο στυλ με το άλμπουμ, αλλά χωρίς έμπνευση πέρα από ένα συμπαθητικό κομμάτι και με μια αχρείαστη εντελώς Swans διασκευή, γενικώς αχρείαστη κυκλοφορία.

Fistula - Goat (ΕΡ 2010)

Τους Fistula από το Ohio πιθανώς θα τους έχετε ξαναπετύχει κάπου, γενικώς το όνομά τους έπαιζε αρκετά μέσα στα 00ς, από τις πιο μαχιμες old-school μπάντες. Στην καινούρια τους δουλειά πρωταπόλλα έχουν φτιάξει μια συγκινητική πιο_ολντ_σκουλ_δεν_πάει θορυβώδη και θολή παραγωγή, σαν να ακούς 80ς deathrash κασέτα, και συνεχίζουν στο γνωστό Eyehategod/16 στυλ με τα σαμπαθικά τους τα ριφς, τη σαπίλα τους, την πρέζα τους, κερνάνε όμως και έναν crust/sludge ύμνο σαν το “The Ones that Got Away”. Καμία έκπληξη, πολλή πόρωση.

Aυτά. Ξηρασία γενικώς, οπότε ευκαρία να λιώσουμε το Agnes Vein :blues:

](http://img405.imageshack.us/i/homev.jpg/)
Ας κανω κι εγω μια παρουσιαση λοιπον.Οι HOME ειναι αυστριακοι και αυτο ειναι το πρωτο τους ep,με τρια τραγουδια,συνολικης διαρκειας 13 λεπτων.Λιγη ωρα,αλλα πολυ ποιοτικη.ο φροντμαν τους,περιγραφει τη μουσικη τους ως ενα μειμα sludge,psychedelic και hardcore.Τσεκαρετε τους,αξιζουν.

Κυκλοφόρησαν καινούριο

VOYAGER
http://www.storminside.net/elodea/

ήρθε η βροχή.8)και τι βροχή?καταιγίδα…

Horn Of The Rhino - Weight Of Coronation (2010)

οι horn of the rhino από το bilbao της ισπανίας κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο ως horn of the rhino (έχουν κυκλοφορήσει άλλους δύο ως rhino).5 από τις 8 συνθέσεις ξεπερνούν τα 8 λεπτά, αλλά παρ’όλα αυτά ο δίσκος δεν κουράζει καθόλου.κάθε σύνθεση διαφέρει από την άλλη, και είναι φανερό πως οι τύποι έχουν έμπνευση.στο “sovereign” ανατριχιάζω.
αν πρέπει να πω πως μου ακούγονται, θα έλεγα πως μου ακούγονται σαν οι nevermore του “dreaming neon black” να παίζουν sludge επηρεασμένοι από τους alice in chains…
οι ισπανοί έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο στο sludge.το “weight of the coronation” είναι απλά ΔΙΣΚΑΡΑ.
α, και ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ ε?

http://www.myspace.com/rhinomotherfuckers

1. To Μπιλμπάο είναι στην χώρα των Βάσκων.
  2. Το μοναδικό (πραγματικά απορώ γιατί) κομμάτι του δίσκου που έχουν στο myspace είναι τέρμα αδιάφορο.
  3. Συνεχίζουμε να λιώνουμε Agnes Vein.

1.και τι να πω?από τη βασκονία?η αθλέτικ μπιλμπάο σε ποιο πρωτάθλημα παίζει δηλαδή?
2.μια χαρά σας χώνει το throats in blood…
3.συνεχίζουμε να λιώνουμε Lords Of Bukkake.8)