Ρε παιδιά μη λέμε τα ίδια συνέχεια. Κατεβάζοντας κάθε λίγο και λιγάκι απ΄τα μπλογκ το ότιναναι, ακούγοντας 3-4 φορές και παρουσιάζοντας σε 5 γραμμές ένα δίσκο χέστηκε η φοράδα στ’αλώνι, δε γίνεται δουλειά. Εκτός κι αν ακούει κάποιος όλη τη μέρα και όλες τις μέρες μουσική και δεν κάνει κάτι άλλο, οπότε πάω πάσο…
Ιδού η γνώμη του χόρορ
αν πρέπει να πω πως μου ακούγονται, θα έλεγα πως μου ακούγονται σαν οι nevermore του “dreaming neon black” να παίζουν sludge επηρεασμένοι από τους alice in chains…
Και ιδού και του συντάκτη στο σλατζσουομπ
[LEFT]
Fuck, how many bands can pull off smashing your head through a wall (?Mass Burial Punishement?) and then when you?re down bleeding enchant you with some ALICE IN CHAINS-goes-sludge (?Sovereign?)
[/LEFT]
To βάζω σαν πιο πρόσφατο παράδειγμα. Τώρα ποια η διαφορά, ας με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν τη διακρίνω.
Μοιραία κι ας μη θέλω να συγκρίνω δε μπορώ, υπάρχει και το αντιπαράδειγμα του χρήστη bleedin, που φορτώνει 5 δίσκους σε ένα μπ3, τους λιώνει στις 15ήμερες διακοπές του, τα ακούει και όταν κοιμάται κι όταν χέζει, και έρχεται μετά και κάνει μια μεστή και ουσιώδη παρουσίαση. Και μας χαρίζει δωράκια σαν το Pillars των Fleshpress που το κατέβασα και είναι ομολογουμένως ξεχωριστό.
Εγώ μια φορά το Νο Quarter for the damaged των Νοrthless που είχα βάλει εδώ μέσα πρήζοντας κόσμο και στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2009, που το βρήκα από το ενλόγω μπλογκ, το έχω ακούσει τόσο και το ακούω ακόμα μετά από ενάμιση χρόνο σε τέτοια συχνότητα που μπορώ να σου σφυρίξω τα τρία βασικά ρίφ από τα 4 κομμάτια του. Ωραία, σιγά τα αυγά θα μου πεις, αλλά κατεβάζω από μπλογκ πιο αραιά και από κυβερνητικό ανασχηματισμό.
Σε ένα χρόνο ξέρεις τι θα θυμάσαι φίλε χρήστη από αυτό το δίσκο, που λογικά δε θα τον αποκτήσεις και ποτέ, και θα μείνει ένας φάκελος στο πισί σου? Να σου πω εγώ? Στην καλύτερη περίπτωση θα θυμάσαι το ψαρωτικό εξώφυλλο (που είναι καλό εδώπουταλέμε). Τίποτα άλλο.
Ας βοηθηθούμε λιγάκι σε ένα ποταμό από κυκλοφορίες αμφιβόλου αξίας, ας ακούσουμε λιγότερα πράγματα και πιο κριτικά, λιγότερο συγκριτικά και με περισσότερο μεράκι, και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου για να δούμε τι γίνεται. Λέω πως όλοι θα βγούμε κερδισμένοι.
Η μουσική και δη το συγκεκριμένο είδος είναι κάργα κορεσμένα - πραγματικά όταν θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση που ο κόσμος θα σταματήσει να ακούει μουσική από το πισί και το ίντερνετ γιατί θα χει χάσει τη μπάλα, οι μισοί που παίζουν μουσική εκεί έξω θα τρέχουν να σωθούν.