Social Distortion

Δειτε κι αυτη τη γαματη live συνεργασια Mike Ness με Bruce Springsteen(απο την εμφανιση του Boss στο Los Angeles το περασμενο Απριλιο).

Τι κι αν εκοψε τα ναρκωτικα και πηρε λιγα παραπανω κιλα?Ο Mike ειναι παντα ο ιδιος αληταρας που ξερουμε.

η μεγαλυτερη μπαντα…απλα…

Υπερβολές.

Έχω το Between Heaven & Hell, ωραία κομμάτια, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας, προτιμώ Buzzcocks.

Παίξε κι αυτό τότε.

Για μένα το καλύτερό τους και μέσα στα καλύτερα των 90ς

+1 και έχει και την υπερκομματάρα Don’t Drag Me Down…εεε…:smiley:

Now playing: Bad Luck - Bruce Springsteen with Mike Ness - Los Angeles
via FoxyTunes

Ρε νόμος! Δεν παίρνουμε ποτέ greatest hits!

Και το Somewhere ειναι δισκάρα και το White Light ειναι δισκάρα και το Sex Love RnR ειναι πολύ δισκάρα.

Και δεν ειναι μονο η μουσική το θέμα ειναι κατα πολυ και ο στίχος γιατί ασχολείται με θεματα καθημερινά και τα λέει καλα χωρις περιττές βλακείες.αυτο κανει τη μπάντα μεγαλη.

Personal Favorite: Story Of My Life

Αυτές τις βλακείες ακούς και δεν μπορείς να βρεις προκοπή!!!
Πως το λέει ο στίχος…“Cold feelings in the night · You know, this feeling just ain’t right” 8)

Μεγάλη μπάντα, και μόνο που κατάφεραν να συνδυάσουν στο punk rock τους τον προβληματισμό, μέσα από πολύ καλούς στίχους και την αισθητική των κυκλοφοριών τους, με τη διασκέδαση, νομίζω πως τους βοήθησε να πάρουν έξτρα κρέντιτ και να ξεχωρίσουν από άλλες μπάντες της Καλιφορνέζικης σκηνής. Το WLWHWT είναι δισκάρα.

Απ’ τα personal favorites: Prison Bound

απο τα αγαπημενα group το τελευταιο καιρο

ωραια απλη μουσικη με πολυ καλους στοιχους!

I was wrong

Μια χαρα ξηγιεσαι μαστορα.:D:D

ρε παίδες το τραγούδι: reach for the sky από ποιο άλμπουμ είναι??

Sex Love and Rock ‘n’ Roll

=)

ty, κομματάρα

εδιτ: σε κανά χρόνο διάβασα ότι βγάζουν καινουριο

Αυτο ο Mike το λεει απο το 2007.

Μακαρι φετος να το εννοει.:papas::papas:

Εψαξα στο φορουμ και ειδα οτι δεν υπαρχει θρεντ για τουτη εδω τη γκρουπαρα!
Αποθεωστε τους!! Αγαπημενος δισκος τους το Mommy’s Little Monster και το ομωνυμο.

Tι να πω… μεγάλη αγάπη. Αυτή η μπάντα με έβαλε στα κόλπα του punk κλπ κλπ.

Ο Mike Νess είναι τεράστια μορφή και έχει γράψει υπερκομματάρες.

Ακόμα δυστυχώς δεν τους έχω δει live αλλά με το που πατήσουν το πόδι τους Ευρώπη έχω φύγει!!!

(Το Σάββατο γίνεται και το τατού Social!!!)

According to the latest issue of Rolling Stone, Social Distortion will be releasing their Epitaph Records debut, Hard Times and Nursery Rhymes on November 23, 2010.

Έλα λεμεεεεε

Aναμένουμε σ’ αναμμένα κάρβουνα!