ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ τρομερη ατακα!
Ε ο τύπος είναι έμπνευση μεγάλη χαχαχαχαχα. Κρίμα για τους Sodom. Τους έχει ενημερώσει κανείς που μπλέκουν? :-k
Ντάξει άμα πάνε τύποι εκεί για να τα σπάσουνε τη μέρα της συναυλίας… #-o
ναι, το να τα σπασουνε τη μερα της συναυλιας δεν εχει απολυτως κανενα νοημα. απο την αλλη αν τον στριμωξουν πουθενα και τον περιποιηθουν, δεν θα στεναχωρηθω καθολου.
Αυτό προσπαθούμε να πούμε μερικοί,και νομίζουν οτι είμαστε και υπέρ του Ξήγα…Πηγαίνετε στο μαγαζί του και σπάστε το ΟΛΟ!Αλλά ούτε το On Stage φταίει σε κάτι, ούτε το συγκρότημα, ούτε αυτοί που θα πάνε για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο στην συναυλία.Δεν έχει κανένας το δικαίωμα με τον τσαμπουκά να του στερήσει αυτό που γουστάρει.Αυτό είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ!!!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ…
Ρε παιδιά γιατί δηλαδή να μήν είναι μέταλλο και ασφαλίτης ένας άνθρωπος? Δεν καταλαβαίνω…εδώ γίνεται της πουτάνας, άναρχο μπουρδέλο η χώρα με πρωτομάστορες τους πολιτικούς που θεωρούνται η αφρόκρεμα της κοινωνίας μας, εδώ την κοινωνικοποίηση των παιδιών την έχει αναλάβει η τηλεόραση εκμηδενίζοντας το ήθος προβάλλοντας ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ανθρώπους (τσούλες/πουτάνες πολυτελείας και gay πυροβολημένους στο μυαλό) και σας πείραξε, αν όντως είναι τόσο απλό όσο ίσως φαίνεται, ότι ένας ασφαλίτης είναι agent για live κλπ?
Προσωπικά στα @@ μου, υπάρχουν τόσα μα τόσα ανάποδα και αρνητικά πράγματα που γίνονται που δεν με πειράζει καθόλου να χτυπιέμαι παρέα με 10 αστυνομικούς και μακάρι να ήταν απελευθερωμένη η κοινωνία μας σε αυτόν τον τομέα και όχι σε ότι έχει να κάνει με την “ελευθερία έκφρασης” της κάθε καρακαριόλας στην μεσημεριανή TV ζώνη. Το ήθος της κοινωνίας προσβάλλεται καθημερινά από παντού, το κάθε γίδι αριστεροαναρχικός κάθεται και ασχολείται με την αστυνομία αντί να καίει τις πραγματικές εστίες μόλυνσης της κοινωνίας μας, αρχίστε από τα ΜΜΕ και θα βρείτε πολλές ακόμη…
Και βέβαια όλοι βάζουμε στο τέρμα και χώνουμε…SODOM - “Agent Orange”…επι της ευκαιρίας να θυμηθούμε τις σημαίνει THRAAASSSSSHH
THRASH σημαίνει να μη χτυπιεσαι με μπατσους και δη ασφαλιτες ανιστοριτεεεεεεεεεεεεεεεεεε
το χω ξαναπει!!! Διαβαστε και κανα στιχο απο τα THRAAASSSSSSSHH που ακούτε
Α! και είσαι γιδι!!!Και ποιος σε έιπε οτι τα "γιδια ασχολούντε μονο με τους μπάτσους
Περι ανηθικοτητας που αναφερεις εχεις μαυρα μεσανυχτα.Σορι ε.
Πουτανα στη ψυχη ειναι ανηθικη οχι επειδη το κανει για να φαει.Ναι μωρε υπαρχουν πολλες που δε το θελουν αλλα το κανουν.
Ανηθικοι ειναι αυτοι που τους ζηταμε ρουσφετια και με τη σειρα μας εμεις που τους γλυφουμε τις κωλοτρυπιδες για μια καρεκλιτσα για να γινει ο κωλος μας σα τη πλατεια Βαθης.
Θα εγραφα ολοκληρη εκθεση περι ανηθικοτητας αλλα θα ειμασταν εντελως οφ.
Από πότε ρε? Πρίν 20 χρόνια?Μακάρι το πρόβλημα μας να ήταν η συμπεριφορά 100 μπάτσων, εσύ νομίζεις ότι οι αυτοίι είναι το πρόβλημα στην εποχή μας? Κάτσε και πέτα πέτρες στους μπάτσους τότε και μετά πήγαινε σπίτι και βλέπε Fame Story και “Η στιγμή της αλήθειας”…τόσα ξέρετε τόσα λέτε…μπεεε
Στιγμη της αληθειας θα εβλεπα ανετα για τη Μπουμπουκα
Αληθεια ποιον προσεβαλα και σβησατε το ποστ…
Το εννοω οταν το λεω οτι ΤΗRASH σημαίνει να μη χτυπιεσαι παρεα με 10 “αστυνομικους” και δη ασφαλιτες.
Και ναι. Διαβάστε και κανα στιχο ΤΗRASH μιλήσετε περι αυτου.
Ασε μαγκα. Τόσα ξερεις τόσα λες. Δε θα κάτσω ν ασχοληθω καν. Μονο αυτα τα μπε που κανεις φαινεσαι. Αντε γεια
Παιδια μη τσακωνεστε.
Ειμαστε σε ενα χωρο δημοσιου διαλογου.
Αυτα τα πραγματα δεν αντιπροσωπευουν ωριμους και σκεπτομενους ανθρωπους:wink::!:
Και οι μέν και οι δέ ανήθικοι είναι, τι σημαίνει πουτάνα στην ψυχή για να φάει? Δηλαδή και αυτοί με τα ρουσφέτια για να φάνε δεν το κάνουν? Γενικά η ανηθικότητα δεν τιμωρείται ούτε απαγορεύεται από κανένα ΜΜΕ και αυτό είναι το Νο1 πρόβλημα που παλιότερα σιγά σιγά και πλεόν με γρήγορους ρυθμούς σαπίζει τα μυαλά και την κοινωνία μας. Στο βωμό της ελευθερίας της έκφρασης χίλια σκατά πλημμύρισαν τα πάντα και κυλιόμαστε κάθε μερά πάνω τους χωρίς να το καταλαβαίνουμε… και μετά ο άλλος έχει πρόβλημα με τους μπάτσους…αν είναι δυνατόν…τα άλλα δεν σε πειράζουνε δλδ οι μπάτσοι σε πείραξαν…
αν δε καταλαβαινεις απο μονος σου τη διαφορα δε θα κατσω να στην αναλυσω εγω.
Πραγματικα λυπαμαι…αληθεια λυπαμαι…δεν εχω λογια
Αυτο για το οποιο με κατακρίνεις το κάνεις και εσυ με τα ΜΜΕ. Αυτο που δεν καταλαβαίνεις, και ουτε προκειται απ οτι βλεπω, είναι οτι εγω δεν έχω προβλημα ΜΟΝΟ με τους μπάτσους. Αλλα ΚΑΙ μ αυτούς. Και ενοχλούμε με κάποιες καταστάσεις. Εσυ βεβαια κατι σ εχει κολλήσει με τα ΜΜΕ και ΜΟΝΟ εκει βρίσκεις προβλημα…καταλαβες μπεεεε;
“ΤΗRASH σημαίνει να μη χτυπιεσαι παρεα με 10 “αστυνομικους” και δη ασφαλιτες.”
ΟΚ τεκμηριωμένη πρόταση…
…εγώ νόμιζα ότι THRASH ήταν είδος μουσικής…λάθος μου…
…στίχοι THRASH…όπως λέμε στίχοι METAL…στίχοι DEATH…
δηλαδή ο κάθε THRASHAS στιχουργός συμβουλεύεται το ΜΕΓΑ ΒΙΒΛΙΟ THRASH ΣΤΙΧΩΝ που βρίσκεται στην κορυφή του THRASH MOUNTAIN και γράφει ανάλογα…μμμ ενδιαφέρον άποψη δε λέω.
Τα μπέ είναι ένας ωραίος τρόπος να χαρακτηρίσεις κάποιους πρόβατα…
εισαι μεγαλο νουμερο ρε μπε
Βασικά λάθος μου, ξέχασα ότι έχω να κάνω με ημιμαθή παιδάκια, πίσω στη μπουμπούκα σας και στη ζεστή γωνιά στον καναπέ…
δε στο πα εγω; εχεις φάση
Μatia get a life…
Για να λες τέτοια πράγματα μάλλον εσύ είσαι που βλέπεις όλη μέρα τηλεόραση. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση μαζεμένη αφέλεια σε λίγα μόνο ποστ… Να χτυπηθώ με δέκα αστυνομικούς; Αλήθεια έμαθες τι έγινε στα Εξάρχεια πριν λίγες μέρες; Ξέρεις… Για ένα αναίτιο ντου στην Μεσολογγείου;;; Έχεις ακουστά ή δεν στο είπαν στην τβ; Θα δεχθούμε να πάμε στην συναυλία αυτών που βαράνε φίλους μας επειδή έχουν μακριά μαλλιά; Να χτυπηθούμε και μαζί τους; Και αν την επόμενη μέρα μας την πέσουν δεν τρέχει μία,ε;; Φτάνει που περάσαμε καλά στους SODOM. Και ας τα σκάσαμε στον ασφαλίτη που μας παρακολουθεί,ε;;