To xάνετε το νόημα…ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΣΟΥΝΑ ΜΕ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ…αυτό είπα…μακάρι να υπήρχε ελευθερία στην κοινωνία μας ωστέ να πηγαίνουν και οι αστυνομικοί σε thrash συναυλίες και να χτυπιέσαι μαζί τους…μακάρι να μην ασχολιόσουνα με ότι έχει να κάνει με εξάρχεια…μια λούπα είναι που αναλώνεσται χωρίς λόγο…αλλά αντίληψη μηδέν φίλε μου…σαν τις γκόμενες όλοι…ξεχωρίζεται μια πρόταση που δεν σας κάθετε καλά και κολλάτε με αυτή…σφαιρική αντίληψη μηδέν…τέσπα βαρέθηκα…πάντε όλοι εξάρχεια να νιώσετε ελεύθεροι…
Ε όχι… όχιιιιιιιιιιι…εγώ ρε φταίω που συζητάω ακόμα…καλύτερα τον άδωνι ρεεεεεεεε:p:p:p
καλα αυτα περι thrash συχνα ακουγονται και κλαιω στα γελια.
τι λες ρε φιλε?για να ακους thrash πρεπει να εισαι αναρχικος?ποιος το λεει αυτο?
εγω thrash παιζω και αναρχικος δεν ειμαι.
τετοιες δηλωσεις μου δινουν εμπνευση.
κι επειδη πολλες μπαντες γραφουν τετοιους στιχους, σημαινει οτι οριοθετουν τη θεματολογια του ειδους?
ειναι νοτες και λεξεις που κατι εκφραζουν.εκφραζουν οργη.
οργη δε νομιζω να εχει ο λοβοτομημενος αναρχοπανκης, που το μυαλο του φτανει στη μπυρα και στη μολοτοφ.
γεμισε ο τοπος με ανθρωπους που εχοντας μηδενικη σχεση με μουσικη, επιβαλλουν νομους.
αυτοι θελουν μπατσους στην ιδια την τεχνη, οι αφαλιτες τους ενοχλουν?
ξερω πολλους τετοιους ηλιθιους, που το παιζουν παρακμη και ‘‘γαμω την εξουσια’’ ενω ειναι προβατακια, ρουφκιανοι και πανω απο ολα ΚΟΤΕΣ.βλεπουν μπατσο και χτυπανε προσοχη.
με παρεα γινονται αντρες.
προτιμω να χτυπιεμαι με μπατσους, παρα με αμυαλες αδερφουλες, που γι αυτους μουσικη σημαινει μονο στενο τζην και μπυρα.τουλαχιστον οι μπατσοι θα ειναι ειλικρινεις με τα γουστα τους.
γι αυτο πηγαινετε να μαθετε τι θα πει floyd rose και μετα ελατε να μας υποδειξετε τι ειναι thrash.
:thumbup:
και εγω μολις ανακοινωθηκε το λαιβ ημουν απο πριν ψημενος, αλλα μολις μαθευτηκε το επαγγελμα του φιλτατου ΞΗΓΑ, θα κανω σαν να μην ανακοινωθηκε ποτε. οσο και να εχει με πειραζει που δεν θα τους δω αλλα υπαρχει και καποια “ηθικη” στο ζητημα…
To On Stage είναι στην Κοδριγκτώνος, η τοποθεσία ευνοεί πολλά μπάχαλα.
Απορώ γιατί δεν την ακυρώνουν την συναυλία, επιθυμούν δηλαδή κυνηγητό μπάτσων-αναρχικών?
Από την άλλη θα είχε πολύ ενδιαφέρον το τι θα έλεγαν οι ίδιοι οι Sodom Pάνω στη σκηνή.
Να με συχωράτε, αλλά να σε χαρακτηρίζει ημιμαθή κάποιος που πετάει τις μαλακίες με ρυθμό minigun και αναζητεί τον γιδοβοσκό του (γιαυτό και το συνεχές μπεεε), πάει πολύ.
Και άσε τις “υποδείξεις” μεγάλε γιατί θυμίζουν άλλες εποχές, περιορίσου στην απλή παράθεση της γνώμης/άποψής σου. Από ένα παιδάκι του καναπέ αυτό…
Γιατί εδώ μιλάμε για τη συναυλία, η κουβέντα που είχατε αρχίσει συνεχίζεται στο τόπικ της αστυνομικής βίας, τα ποστ έχουν μεταφερθεί εκεί. Παρακαλώ συνεχίστε ον τοπικ:)
Βασικά δεν είναι τόσο απλό . Εάν είναι ασφαλίτης δηλαδή αστυνομικός είναι ουσιαστικά ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ και επομένως δεν μπορεί να ασκεί εμπορική δραστηριότητα ως agent και να φέρνει συγκροτήματα με σκοπό το κέρδος. Δεν γίνεται , υπάρχει ασυμβίβαστο …εκτός και εάν δεν διοργανώνει συναυλίες με σκοπό το κέρδος άλλά για άλλους λόγους …
Πάντως αν είναι να πάτε να τα σπάσετε τις μέρες των Sodom, αν γίνεται πείτε το μας τώρα, τουλάχιστον να μην πάμε…Βασικά είναι και τόσοι που θα κατέβουν από Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις οπότε να μην κάνουν τον κόπο αν είναι.