Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

τι διαβασες?

απειλές κι άλλα όμορφα. για αυτούς που πηγαίνουν ή σαπορτάρουν συναυλίες του ξήγα. ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, πάρτε το χαμπάρι. αλλιώς τα ίδια σκατά είστε κι εσείς.

α χονρυνε το πραγμα,μαλιστα

σιγα μην γινει τιποτα. δεν το κοβω.

Καλά, εδώ τις ίδιες απειλές γράφανε για αυτούς που θα πηγαίνανε στην συναυλία των ΓτΧ επειδή έγινε σε μαγαζί με… εισιτήριο. Τώρα δεν θα τα λέγανε?

εγω θα παω και οποιος θελει ας ερθει να με απειλησει… Γιατι ακυρωθηκαν τα support?

ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ, ΑΚΥΡΩΣΑΝ!!! Δεν τους αρεσε ο ηχος του on stage…

εδιτ: προστατη θα παθεις, κατουρα λιγο

Γιατι δε σκεφτονται ολοι οπως εσυ

Εννοειτε πως αυτοι το επελεξαν να μην παιξουν?

cynic-Ε εντάξει, ας μην γαμάνε μόνο οι του indimedia,ας γαμήσει και κάποιος άλλος.
Το οτι πέφτουν απειλές σε κόσμο που έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και είναι επιλογή του να δεί ΟΠΟΙΑ μπάντα γουστάρει,ΟΠΟΥ γουστάρει, το βρίσκεις σωστό?Αλλά τι κάθομαι και συζητάω…Όλοι οι φασίστες τα ίδια σκατά είστε.Είτε αριστεροί, είτε δεξιοί.

Ωραια ασ’το indymedia,απειλησε κανεις απο δω μεσα κανεναν απο αυτους που θα πανε μωρε?

Ναι, το ΕΠΕΛΕΞΑΝ(όπως και έχουν το δικαίωμα).Αλλά ορισμένοι εδω μέσα, θεωρούν πως δεν πρέπει ο καθένας να έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για την πάρτη του,αλλά να αποφασίζουν εκείνοι για όλους μας(Κάποιον μου θυμίζει αυτό…Τώρα Χίτλερ τον έλεγαν, Στάλιν…Θα σας γελάσω…).Δε γαμιόμαστε λέω εγώ(δεν πάει για σένα αυτό).

Όταν υποστηρίζεις ανοιχτά το indymedia, αφήνεις υπονοούμενα(και πολλές φορές το λες ευθέως) οτι θα γίνουν φασαρίες,και απαξιώνεις αυτούς που θέλουν να πάνε, εσύ πως το λες?Εγώ το λέω έ(α)μμεση απειλή.

Από το indymedia όντως υπήρξαν απειλές (ορισμένες διαγράφθηκαν) και απ΄ότι διάβασα οι Necroshine δεν έχουν ακυρώσει. Μπορεί να κατάλαβα και λάθος… Για τους Released Anger δεν ξέρω.

Και επίσης οι Sodom δε μπορούν να ακυρώσουν γιατί όπως λέγεται “η συμφωνία δεν τους επιτρέπει κάτι τέτοιο”. Τώρα αν έχουν βγει μόνο 50 εισητήρια για τη δεύτερη μέρα μάλλον τους βλέπω να μην ξανάρχονται.

ΡΕ…ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ” ΤΟΥΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ “ΠΑΡΑΠΟΝΑ” ΜΑΣ.:stuck_out_tongue:

Επειδη εχουμε μπλεξει λιγο τα μπουτια μας ,να ξεκαθαριζουμε σιγα σιγα… Οπως δεν δινεις σημασια τι γραφει ο καθε καμμενος εδω περα και φυσικα δεν παιρνεις ο,τι λεγεται τοις μετρητοις δεν καταλαβαινω γιατι αντιστοιχα να το κανεις μα το indymedia. Μπορει να χει γραψει την καθε καμμενια του ο καθενας… Εδω μεσα ευθειες ή εμμεσες απειλες, ουδεις δεν εκανε. Αντε κανα ειρωνικο σχολιο κτλ. Γτ κουραζεται το θεμα. Τωρα για την απαντηση μου στο παληκαρι, οταν δεν εχει υποψην του την κατασταση και πεταει καποιος οτι εχουν γινει απειλες σε ΑΤΟΜΑ που θα πανε ΑΠΛΑ στο Live, και γραφει “ας ερθει οποιος ειναι να μ απειλησει…” ε νταξει τι να πω τοτε. ΕΠισης, κι εσυ νομιζω πηγες artillery ενιωσες κανενα αγχος και καμια απειλη??? Δλδ ελεος, μην μεγαλοποιουμε καποια πραγματα.

edit: Επειδη τωρα το δα τα περι φασιστων και ποιος ειναι ειτε δεξιος ειτε αριστερος αστα καλυτερα…

Τι σχέση έχουν οι απειλές που γράφουν άγνωστοι στο indymedia με αυτά που συζητάμε εμείς στο rocking δεν μπορώ να καταλάβω. Twisted sista88 αν βρεις στο φόρουμ του ρόκιν ένα ποστ που να απειλεί άμεσα ή έμεσα αυτούς που θα πάνε στις συναυλίες του Ξήγα σε παρακαλώ πόσταρε το εδώ. Αν δεν βρεις οφείλεις να παραδεχτείς ότι μάλλον είσαι υπερβολικός…

Ρε τουιτι-σιστερ μηπως εισαι κανας σωγαμπρος του διοργανωτη? Τσουρεκια πια

twisted γιατι τοση ανησυχια? αυτα περι δεξιας αριστερας και φασισμου αστα, ακου εσυ το χεβυμεταλ σου και μην την ψαχνεις παραπανω. επισης μπορεις να αφησεις αυτα τα πουστικα του στυλ “ορισμενοι απο δω μεσα” και αν καποιος σε απειλησε να το πεις ευθεως.

όσες προτροπές για χρήση βίας έπεσαν στην αντίληψη των mods διαγράφηκαν. Προσπαθήστε να μη βγείτε πολύ εκτός θέματος. Αναπαρωγή διεγραμμένων ποστς θα προκαλέσει τη διαγραφή τους πάλι, οπότε αν θέλετε να ξεκινήσει όλη αυτή η συζήτηση κάντε την με πμ καλύτερα κι όχι στο τόπικ που μιλάει για τη συναυλία των Sodom.

Ευχαριστώ