Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

εγω λοιπον θα ηθελα να παρακαλεσω και τους mods να διαγραφουν μηνυματα του τυπου “εδω μεσα καποιοι απειλουν” γιατι δημιουργειται ενα αρρωστο κλιμα για το φορουμ. Αν υπαρχουν συγκεκριμενες αποδειξεις οτι καποιος απειλησε, να κατονομαστουν. Αλλα να δημιουργειται μια λασπη εναντιον του φορουμ συνολικα, μονο και μονο επειδη καποιοι εκφραζουν (εκφραζουμε) τον αποτροπιασμο μας για τις συγκλονιστικες αποκαλυψεις, και παιρνουμε θεση (οπως και τα σαπορτ συγκροτηματα πηραν θεση), ε, οχι, αυτο παει πολυ!

Δεν θα απολογηθουμε κ απο πανω που επιλεγουμε να παρουμε θεση για αυτην την απιστευτη προβοκατσια που εχει ξεσκεπαστει εδω και λιγο καιρο…

αδιάφορο το αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του γενικά στο θέμα, δεν είπε πουθενά ότι απείλησε κάποιος από δω μέσα ε.

Και φυσικα το οτι συμφωνεις μαζι του δεν ειναι καθολου αδιαφορο. Αλλου οι συνδικαλιες, περασαμε κ εμεις απο εκει.
8)

η φατσούλα με το γυαλί μ αρέσει.

με πχιασε στα πράσα ο ΓΑΤΟΣ :frowning:

Αλλου οι συνδικαλιες, περασαμε κ εμεις απο εκει.

δεν είμαστε όλοι ίδιοι μεγάλε-μεγάλε.

To καλυτερο ειναι η φραση “υποστηριζεις ΑΝΟΙΧΤΑ το Indymedia”. Λες και οοοοποιος “υποστηριζει” το Indymedia πρεπει να κρυβεται και να φοβαται να το πει…:lol:

Cynic η μία ερμηνεία της φράσης είναι αυτή που είπες. Η άλλη είναι ότι αφού υποστηρίζει ΑΝΟΙΚΤΑ το Indymedia υπόστηρίζει ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο. Βασικά αυτό το διάβασα στο λινκ που ποσταραν πριν κάτι σελίδες. Ένας έλεγε “Ρε φίλε ήρθες στο indymedia και περιμένεις υποστηρίζοντας τους μπάτσους να μη σε παραγκωνίσουν και να σε βρίσουν οι υπόλοιποι?”. Οπότε (μιας και δικαιολόγησα αυτό που λέω στην 2η πρόταση αυτού του thread - όχι με τα πιο πειστικά επιχειρήματα, αλλά απ΄ότι έχω καταλάβει κάπως έτσι είναι τα πράματα εκεί). υποστηρίζοντας ανοικτά το indymedia δεν είναι ότι Δε Φοβάται να το Ομολογήσει…

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα indymedia …βασικά χαίρομαι να παίρνω πληροφορίες και από διάφορα site για το τι λέει η κοινή γνώμη.

Κοιτα το μπερδεψες λιγο (ή εγω δεν εβγαλα ακομη νοημα) αλλα δεν εχει νοημα υπστηριζεις ανοιχτα το Indymedia… Δλδ οποιος το υποστηριζει μπορει να το κανει και κρυφα… Τωρα αν εννοει αυτα που γραφονται στο ιντυμηντια κατα καιρους κτλ. εγω δεν φταιω σε τιποτα

τα σπάω με τα επιχειρήματα σου, και οτι δεν έχεις απαντήσει ούτε μία φορά σε αυτό που σε ρωτάνε.Απλά λες αυτό που θες.Αντε καλή συνέχεια.Και αν καταλαβαίνεις οτι υπερασπίζομαι τον Ξήγα, τότε περαστικά σου.

Δεν τ 'αφήνω καθόλου περι φασισμού.Και δεν είναι καθόλου πούστικα.Απλά ορισμένοι έχετε επιλεκτική μνήμη.Θέλετε να μου πείτε οτι δεν έχετε διαβάσει ποστ του στυλ,αν πάμε, θα πάμε να τα σπάσουμε,και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Δηλαδή αν κάποιος εναντιωθεί στα “σπασίματα” επειδή θέλει να δει την συναυλία, τι θα γίνει?:-k
Μια χαρά ακούω το χέβυ μέταλ μου, και το αν την ψάχνω ή όχι είσαι ο τελευταίος που θα το μάθει.Και ο καθένας εδω μέσα.Αλλά σας παρακαλώ, όχι άλλο overdose ανοιχτομυαλιάς,δεν θα την παλέψω.Όχι άλλη διαφήμιση του εαυτού σας οτι είστε ψαγμένοι κλπ.Το έχουμε καταλάβει.Όπως έχω ξαναπεί, 10000000 φορές να με λένε κολλημένο μεταλλά, παρά αυτό το αυτοδιαφημιστικό χάλι των “ανοιχτόμυαλων”.Το στυλ, εμείς δεν έχουμε κολλήματα,και ο σνομπισμός σε όσους τολμάνε να ακούνε κάτι διαφορετικό, ή όπως είδαμε από το συγκεκριμένο τόπικ, να έχουν (άκουσον άκουσον) απλά μια διαφορετική γνώμη, είναι πολύ χειρότερο…

Όσο για το ιντιμίντια εννοούσα αυτούς που υπερασπίζονται τις θέσεις του, για το συγκεκριμένο θέμα.Από την επόμενη φορά θα βάζω σε σπόιλερ την εξήγηση για όποιον δεν καταλαβαίνει.Από την στιγμή που μιλάγαμε για το συγκεκριμένο θέμα, αυτό εννοούσα κι εγώ.

Εδω μεσα θελω να μου βρεις ενα ποστ που να εχει υποστηριξει απειλες κτλ… Και το βουλωνω…

Δηλαδή τι έσβησαν?Ποστ που δεν υπήρχαν? :-k

50 deletes έχει το τόπικ. Αν βρείτε κι άλλο που να υποστηρίζει τη βία, κάντε το κι ένα report. Στηρίζομαι σε εσάς. Ευχαριστώ

Καλα οκ, δεν τα πετυχα τοτε… Σορρυς…

εξαρταται πως το εννοεις. και δικο μου ποστ σβηστηκε που ελεγε οτι ειμαι κατα του να γινουν επεισοδια στο λαιβ αλλα αμα πετυχουν πουθενα τον Ξηγα και τον πλακωσουν δεν θα στεναχωρηθω κι ιδιαιτερα. Οκ και πες οτι αυτο το ποστ προαγει την βια. Δεν νομιζω πουθενα να γραφτηκε καποια απειλη για αυτους που θα παν σε λαιβ του. Αυτο που ανοικτα δηλαδη υπονοησε ο twisted και ας κανει τωρα την κοτα. Και ακομα κι αν σβηστηκαν τα ποστ δεν θυμαται να μας πει ποιος απο δω μεσα απειλησε καποιον?

Twisted δεν ειναι σνπομισμος απεναντι σε μια διαφορετικη γνωμη. Ειναι αγανακτηση που δεν μπορειτε να καταλαβετε απλα πραγματα η που δεν παραδεχεστε επιτελους, να τελειωνει και η υποθεση ,οτι σας χαλασε που καποιους τους ενοχλει οτι ο τυπος ειναι ασφαλιτης.

Χαίρομαι για τους χαρακτηρισμούς σου, δείχνει την ανωτερότητα σου.Αλλά όπως βλέπεις,πάντα απαντάω, αντίθετα με πολλούς εδω μέσα…Σβήστηκε 1 ποστ σου.Άρα μας μένουν 49 ακόμα.Δηλαδή τι περιμένεις?Να σου πει κάποιος οτι ο Μπάμπης απείλησε τον Τάκη?Ήμαρτον.Γενικευμένες απειλές(και υποννούμενα) υπήρχαν(λυπάμαι,δεν τις έχω σώσει για να στις δείξω).
Η συνεχής προσπάθεια μείωσης της προσωπικότητας κάποιων που δεν συμφωνούν μαζί σας πως λέγεται(μάλλον μαλακία στο εγκεφαλο…)?Ονόμασε το εσύ αν δεν σου αρέσει η λέξη που διάλεξα.
Εμένα δεν με χάλασε καθόλου αυτό.Με χάλασε το οτι μας ΖΑΛΙΖΕΤΕ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ για να ασπαστούμε την γνώμη σας.Αντίθετα με σένα, πιστεύω οτι ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής.Και δεν θα προσπαθήσω να μειώσω κάποιον(όπως έκαναν-κάνατε- πολλοί), επειδή θα μου πει οτι δεν πάει στην συναυλία επειδή δεν γουστάρει τον Ξήγα.Μαγκιά του.Αν προσπαθήσει να με πείσει με τον τσαμπουκά, τότε μπορεί και να πω κάτι παραπάνω όμως.
Κατάλαβες τώρα?

twisted, ποστ που απειλούσαν κόσμο συγκεκριμένα που θα πάει στο λαιβ δεν υπήρχαν, πόστ που έλεγαν για μπάχαλα και φασαρίες γενικώς ναι.

twisted οχι ρε φιλε πρεπει να το στηριζεις αυτο που λες και να μην δημιουργεις εντυπωσεις. ναι αν καποιος χρηστης σου πε οτι “θα παμε να παιξουμε ξυλο με οποιον παει στο λαιβ” η “ας προσεχουν αυτοι που θα πανε” πες μας ποιος χρηστης το πε να γινει κουβεντα. εγω δεν θυμαμαι καποιον να υποστηριξε τετοιες αποψεις.

βασικά, ως τρίτο μάτι, εδώ μέσα, περισσότεροι ενοχλούνται όταν κάποιος λέει πως χέστηκε πως είναι ασφαλίτης ο διοργανωτής μιας συναυλίας και θα πάει, παρά το αντίθετο. Απόψεις βέβαια…

ΥΓ. Στα 50 είναι και σπαμ μέσα. Μην καταλήξουμε να μοιάζουμε ό,τι να 'ναι φόρουμ :stuck_out_tongue:

ΥΓ2. Όταν κάποιος υποστηρίζει να πέσει ξύλο στη συναυλία, τι ακριβώς υποστηρίζει; Να μπει κάποιος μέσα την ώρα της συναυλίας, να πει σε όσους θέλουν να δουν τη συναυλία “συγγνώμη παιδιά, 10 λεπτά θα κάνω ένα μπάχαλο και θα σπάσω τα μηχανήματα” και αν κάποιος του πει “όχι ρε φίλε! Πλήρωσα εισιτήριο για να τους δω” αυτός θα του απαντήσει “χμ… έχεις δίκιο. Συγγνώμη. Θα έρθω να κάνω μπάχαλο τη συναυλία του ΞΗΓΑ την επόμενη φορά. Τσιχλίτσα θες;” . Ας μην κοροϊδευόμαστε. Ευχές για να πέσει ξύλο στη συναυλία (που έχουν διαγραφεί) και οι χαρακτηρισμοί προς όσους λένε “χέστηκα για τον Ξήγα, εγώ τους sodom θέλω να δω” καλώς ή κακώς είναι κλίμα τρομοκρατίας για όποιον θέλει να πάει.

Όπως είπα και από πάνω, δεν απείλησε κάποιος κάποιον συγκεκριμένα,αλλά γενικότερα.Και επίσης όταν μιλάς για μπάχαλα και φασαρίες, τι κλίμα δημιουργείς σε αυτούς που θέλουν να πάνε? :-k

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Με κάλυψες 100%
Αλλά είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι δεν θα πάρουν τα χαμπάρια τους,και θα συνεχίσουν στον ίδιο σκοπό…

Πάντα στηρίζω αυτό που λέω.Με κάλυψε πλήρως ο κάρβου.Αυτό λέω τόσο καιρό, αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε.
Υ.Γ.Σόρρυ για το πολλαπλό ποστ, αλλά με προλαβαίνουν την ώρα που γράφω κάτι άλλο.