Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

Σε αυτό έχεις δίκιο, απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρχαν ευθείς απειλές όπως στο indymedia.

1.ναι αλλα τα μισα ποστ εδω ειναι του twisted που λεει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. ακομα και αν καποιος θεωρει μαλακια την αποψη “χεστηκα για τον Ξηγα, εγω θελω να δω σοντομ” δεν το κανε ολοκληρο θεμα.

2.ετσι ειναι η ζωη, δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο. “ετυχε” ο τυπος να ειναι ασφαλιτης. υπαρχει η πιθανοτητα να γινει μπαχαλο η συναυλια του. το ξερεις. αμα θες πας αμα θες δεν πας. κλιμα τρομοκρατιας οι χαρακτηρισμοι στο νετ? ας σοβαρευτουμε. στο κατω κατω μιλαμε για λαιβ σοντομ ε. αν ο twisted εχει τρομοκρατηθει τωρα μηπως γινει κανα ντου αυτο ειναι αλλο θεμα :lol:

Το θέμα είναι ότι ο διοργανωτής μπαίνει στο φόρουμ, τσεκάρει τα ποστ μας και δεν απαντάει. Και νομίζω πως η σιωπή του δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα μας. Έχουμε ένα δεδομένο. Την συναυλία την διοργανώνει ασφαλίτης. Αυτό κάποιους ενοχλεί και κάποιους άλλους όχι. Twisted εσύ γιατί σπάζεσαι αφού έτσι και αλλιώς εσύ γουστάρεις να πας? Γιατί ενοχλείσαι τόσο από την άποψη των άλλων? Αν ήμουν π.χ. στη θέση σου απλά θα έγραφα όλους τους άλλους στα @@ και θα έκανα ό,τι γουστάρω. Γράφεις ότι σε πειράζει το κλίμα που δημιουργείται…Δλδ σου φαίνεται τόσο εξωπραγματικό το ότι αυτή η συναυλία δεν είναι απλά μια συναυλία όπως όλες οι άλλες?

Μπορεί αν δεν είχε βγει στην επικαιρότητα η πληροφορία ότι ο διοργανωτής είναι ασφαλίτης , η συναυλία να ήταν τίγκα και όλα κομπλέ και ποτέ κανείς να μην είχε μάθει τίποτα. Όπως και να το κάνουμε όμως μαθεύτηκε και ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται για αυτές.

Δεν σπάζομαι με την άποψη των άλλων, σπάζομαι με την προσπάθεια ΕΠΙΒΟΛΗΣ μίας συγκεκριμένης άποψης.Οκ ρε φίλε, πες οτι εγώ δεν θα πάω γι’αυτό και γι’αυτό τον λόγο.ΤΕΛΟΣ.Σταμάτα τους χαρακτηρισμούς σε όσους θέλουν να πάνε,και σταμάτα το υφάκι-εγώ είμαι ό σωστός, όλοι οι άλλοι γαμιέστε-.Και εννοείται οτι θα κάνω ότι γουστάρω.Γι’άυτό πήγα Artillery και Domine.Απλά υπάρχουν πολλοί που το ξανασκέφτονται μόνο και μόνο στο ενδεχόμενο να γίνουν φασαρίες.Και αυτό είναι μαλακία-τρομοκρατία.
-vangelis ,με αυτό το ποστ σου, θα τολμήσω κι εγώ έναν χαρακτηρισμό.Κατάντησες γραφικός.Αυτά ούτε στο δημοτικό…

πω πω τι κριμα. δραμα περνανε τα παιδια. πως τα λυπαμαι. εδω ο κοσμος καιγεται που λενε.

αν φοβασαι να πας μην πεσει ξυλο δεν σου αξιζει να ακους ΘΡΑΣ φιλος

Σπάζεσαι γιατί δέχεσαι κριτική μάλλον. Την άποψη του δεν μπορεί να στην επιβάλλει κανείς. Έλεος. σε φόρουμ είμαστε…Το κυριότερο πάντως είναι ότι οι περισσότεροι κριτικάρουν τον διοργανωτή και όχι τις μπάντες ή αυτούς που θέλουν να πάνε. Και στην τελική και εσύ twisted κριτικάρεις. Και τι έγινε δηλαδή? Θα πρέπει να σταματήσουμε την κριτική?

Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις τον χαρακτηρισμό περί δημοτικού…Άλλο το ξύλο στα πλαίσια της συναυλίας και άλλο αυτό.Αλλά βέβαια δεν θες να καταλάβεις, οπότε πάσο.Ό’τι και να πεις έχεις δίκιο.Συνέχισε, καλά τα πας.:thumbup:

Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια…

Να κοπούν οι χαρακτηρισμοί Twisted Sister και να χρησιμοποιείς παρακαλώ το multiquote. Κάνοντας κλικ στο “+” κάτω δεξιά κάνεις όλα σου τα quote σε ένα ποστ.

Vangelis+Ζουγκλα, εάν πιστεύετε πως κακώς ποστάρει τόσο πολύ για το θέμα ο Twisted Sister μπορείτε να μη του απευθύνετε το λόγο. Το να τον κάνεις quote ή να μιλάς δημόσια για αυτόν, ουσιαστικά τον “αναγκάζει” να ποστάρει ξανά τα ίδια και τα ίδια (που όντως τα ποστάρει). Επομένως ας μην πιάσουμε ξανά την ίδια συζήτηση κάνοντας συνεχώς τις ίδιες ερωτήσεις προς τον Twisted και γκρινιάζοντας μετά που δίνει τις ίδιες απαντήσεις. Ασυναίσθητα γίνεται (πάντα κάποιος άσχετος θα πεταχτεί να ρωτήσει κάτι που εξηγήσεις δόθηκαν 3 ποστς νωρίτερα) ας μη το κάνουμε εμείς χειρότερο.

Προσωπικά πάντως, αν ερχόταν ο Roger Waters και τη συναυλία την έκανε κάποιος τέως ασφαλίτης, εγώ δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να πάω Μαλακάσα. Όπως π.χ. δεν είχα πρόβλημα να ακούω ροκ μουσική στο σταθμό του Μαστοράκη…

Σιγά μη πέσει ξύλο. Τίποτα δεν θα γίνει. Κανονικά θα κυλίσει η συναυλία. Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι ο διοργανωτής συνεχίζει να διαβάζει τα ποστ( τώρα) και δεν συμμετέχει στην κουβέντα. Δλδ δεν έχει τίποτα να πει? Θα γίνει η συναυλία? Είναι ασφαλίτης τελικά ή όχι? Οι Sodom τι λένε? Τα support? Ποια η άποψη του για τη φάση? Δεν μου αρέσει να μην ακούγεται η άποψη του διοργανωτή όταν γίνεται τέτοιος χαμός. Αυτό από μόνο του μου δημιουργεί υποψίες.Άντε ρε UNDERGROUND πόσταρε κάτι.

Εδώ πήγα εγώ στη συναυλία του Santana που διοργάνωσε ο… Ντέμης! #-o
:lol::p:lol:

Θα γουσταρα τρελα να δω Sodom αλλα οταν το εμαθα με χαλασε απιστευτα που ο διοργανωτης ειναι αυτο που ειναι.

Δεν εχω παει σε συναυλιες που γουσταρα τα συγκροτηματα κατα καιρους για διαφορους λογους (παραλογα ακριβο εισιτηριο, κακος χωρος, αντιεπαγγελματικη αντιμετωπιση διοργανωτη) και εχω ριξει νερο στο κρασι μου αλλες φορες (και εφοσον ειναι πρακτικα αδυνατο να ταξιδευω συνεχεια εξω).

Γενικα επιλεγω σε ποια συναυλια θα παω και γιατι.

Δε θα σαπισω στο ξυλο οποιον διαφωνει αλλα ουτε εμενα με πειθει καποιος να τη δω σαν μια ακομα συναυλια χωρις αλλες επεκτασεις και γι’αυτο δεν θα παω.

Απλα λυπαμαι-αν και ξερω οτι δε γινεται-που δεν εχουμε ολοι τα ιδια κριτηρια για τις επιλογες μας.
Ισως ετσι να ηταν καλυτερα και να φτιαχναν λιγο τα πραγματα αλλα ,τι να γινει, μεγαλωσα πια και ηταν καιρος να μετακομισω απο τον παραμυθοκοσμο μου.

μου τη σπαει που εγινε τοσο ντορος σε ΑΥΤΟ το λαϊβ…με ΑΥΤΗ τη μπαντα…

ΓΜΤ τα χρωματα του ουρανιου τοξου δλδ…δεν με νοιαζει καθολου το ποσο πληρωσα…αλλα ΘΕΛΩ να δω τη μπαντα…και μεσα μου ξερω οτι τελικα δεν θα γινει ετσι.

καμια σκοπιμοτητα δεν θα επρεπε να εμπλεκεται σε τετοιες εκδηλωσεις.

Εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
Άλλο οι Artillery και οι Domine και άλλο οι Sodom.

Είναι και το μέρος κοντά σε πανεπιστημιακό χώρο (ΑΣΟΕΕ), έγιναν και αυτά που έγιναν με τις συλλήψεις των 4 “τρομοκρατών” (τους ξέρω τους 3 :lol: ), δύσκολα τα πράγματα.

Ελπίζω ο twisted να μη θεωρήσει ότι το ποστ αυτό τρομοκρατεί, τη γνώμη μου έγραψα από την μέχρι τώρα εμπειρία που έχω.

Μπορεί και όντως να μη γίνει τίποτα άλλωστε…

Ρε μάγκες προσωπικά δεν με νοιάζει ( και φαντάζομαι εκφράζω και πολύ κόσμο) για ποιον λόγο θα πάτε και για ποιον δεν θα πάτε. Εγώ γνωρίζω τι θα πράξω για τον εαυτό μου και δεν έχει και νόημα να πω αν θα πάω για τον τάδε λόγο ή δεν θα πάω για τον δείνα λόγο.Είναι δικό μου θέμα το τι θα κάνω.

Αφήστε τον κόσμο να επιλέξει τι θέλει να κάνει. Γράφω τώρα γιατί πραγματικά το έχετε κουράσει.

Αν θέλετε, κάντε ένα σάιτ και να λέτε από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ίδια πράγματα και να ανοίγεται ατέρμονες συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά γιατί άλλοι σκέφτονται με κομματικά κριτήρια και άλλοι με μουσικά.

Μπορούμε να μιλήσουμε για μουσική; Μπορούμε να διαβάσουμε μία είδηση για τους Sodom; Για το playlist κάτι; για ταπροηγούμενα live των Sodom στην Ελλάδα;

Aρχιζω να πιστεύω πως αρκετοί που θέτουν διλήμματα και αναλώνονται στα ίδια και τα ίδια δεν έχουν σχέση με τους Sodom και τις συναυλίες και απλά τους αρέσει η ίντριγκα και η λαϊκή κατανάλωση.

Ναι το θέμα για κάποιους είναι να πάνε στη συναυλία και να περάσουνε καλά.

Μπορεί να χουνε ενδοιασμούς μετά τα νέα, αλλά να είχαν κανονίσει από καιρό να πάνε στο συγκεκριμένο συγκρότημα. Δηλαδή θα μαζευτούν άτομα από όλη την Ελλάδα για να δούνε Sodom και θα πρέπει να σκέφτονται ότι θα φάνε ξύλο? Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να πω στους υπόλοιπους που έχουμε κανονίσει να πάμε ότι μπορεί να φάμε ξύλο από 100 άτομα, επειδή απλά έτυχε να μασταν εκεί. Ντάξει όσοι είναι της φαμίλιας του Μπάμπη του Σουγιά δεν περιμένω μετά από αυτό που γράφω εδώ να αλλάξουν γνώμη.

Αλλά ρε παίδες έλεος! Πραγματικά δηλαδή θα μαζευτούν παρέες μετά από μήνες (ή και χρόνια)για να δούνε μια συναυλία και να περάσουν καλά και αντί γι’αυτό θα καταλήξουν να τρώνε μπουνιές (εκτός μος πιτ?) ?

να παρετε και παμπερς

Γαμάτο, γελάσαμε πάλι

Tους δύο εγώ (επίσης λολ)

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω πάρα πολύ με κρισπ…

έδιτ: 'αλλο πράμα οι σόντομ