Epitaph εσύ προσωπικά γιατί να φας ξύλο? Δλδ φαντάζεσαι ότι θα έρθουν ορδές βαρβάρων και θα σε σαπακιάσουν επειδή πήγες στη συναυλία?? Ε δεν το νομίζω…Dominator όντως ας πούμε για τη μπάντα. Για γράψε για το σετλιστ και για τους sodom. Προσωπικά θα ήθελα να ακούσω οπωσδήποτε τα “Agent Orange” ( τα δεύτερα θα τα βάλει ο Ξήγας) και το " Fuck The Police" ( στην ορχήστρα η ΕΛ.ΑΣ. ).
θα πας στη συναυλία;
Πάντως το σετλιστ τους προ δεκαετιας στο ροκγουεηβ του 99 ήταν το εξής (πάνω κάτω ε, δεν με βοηθά και πολύ η μνήμη μου)
blasphemer
nuclear winter
ace of spades (και οχι iron fist)
persecution mania
σοδομυ and lust
Remember the fallen
Ausgebombt
The Saw is The Law
Wachturm
Sodomized (με αυτό ξεκινησαν μάλιστα)
Fuck The Police
Code Red
κρίμα που δεν θα τους απολαύσω και φέτο, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες καλύτερα να μείνω με την ανάμνηση του εαυτού μου στις πλάτες ενός φίλου μου να τραγουδά ineractible misanthropy, we stick to nothing…
Ναι γιατί η τιμή είναι η καλύτερη που θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε για Sodom. Δεν τους έχω δει ποτέ οπότε θα αδράξω την ευκαιρία. Εξάλλου είναι γνωστό ότι είμαι υπέρ των νέων ανθρώπων στον χώρο και στηρίζω τις φιλότιμες προσπάθειες που βασίζονται στην αγάπη για τη μουσική. Για μουσική πρόκεται εξάλλου. Μόνο.
α οκ. Για μια στιγμή νόμιζα πως θα πας
Και εγώ :P. Πάντως το αστείο είναι ότι το έψηνα πολύ να πάω , γιατί όντως δεν έχω δει ποτέ τους θεούς Sodom και το εισιτήριο είναι όντως πάρα πολύ καλό.
Φιλε μου λίγο δύσκολο να είναι θεοί σου και να μην τους εχεις δει ποτέ παντως. Όλα τα άλλα είναι απλά για να λέμε…
Οι θεοί μου δεν είναι σίγουρα Dominator. Απλά είναι μλκ που δεν τους έχω δει. Μεγάλη μπάντα. Δεν φοράω δερμάτινα το βράδυ βέβαια ακούγοντας Sodom αλλά ειδικά η εποχή agent orange είναι σούπερ. Παραλίγο να τους δω μαζί με Entombed κάποτε αλλά δεν με έψηνε ο χώρος που είχε κλείσει το live.
Οκ ήσουν σαφής αδερφε!
Ντάξει δεν το χω σίγουρο ότι θα φάμε ξύλο, ούτε ότι θα γίνει χαμός εκείνη τη μέρα. Το θέμα είναι ότι εγώ δε μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο κάθε “πολέμιος των μπάτσων”. Είναι π.χ. οι αναρχικοί που δεν κάνουν φασαρίες, είναι οι μπαχαλάκηδες “αναρχικοί”, είναι οι μη αναρχικοί που απλά μισούν την αστυνομία κ.λ.π.
Και ο μπαχαλάκης μπορεί να σκεφτεί “Α, τον πούστη!!! πήγε στη συναυλία , άρα έχει κονέ με μπάτσους, εθνίκια κ.λ.π., κάτσε να του δώσουμε κάνα μάθημα”. Δε νομίζω να μαι τόσο υπερβολικός …
ε μην πας
να εχεις κανονισει με φιλους απο πατρα να ανεβουμε αθηνα να ακουσουμε λιγο thrash να γουσταρουμε και να μαθαινουμε ολα αυτα…πραγματικο ξενερωμα
και μια σημειωση για καποιους ,το θεμα δεν ειναι οτι ειναι μπατσος το θεμα ειναι οτι ειναι ρουφιανος-υπαρχει μια λεπτομερεια που κανει την διαφορα…αν ειναι οντως τελικα
περα απο ολα αυτα το θεμα ειναι οτι πολλοι απο επαρχια δεν ξερουν τι να κανουν τελικα και ειμαστε σαν το παιδι που του αρπαξαν το ζαχαρωτο απο το χερι :-s
πραγματικα λυπαμαι για τουσ φιλους των sodom που πρεπει να υποστουμε τετοιες καταστασεις και μιλω καθαρως μουσικα γιατι προτιμω να αποφυγω τις πολιτικες κουβεντες ,αλλωστε αλλοι τα καταφερνουν καλυτερα σε αυτο
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί στο παρελθόν, αλλά μιας και τώρα το είδα, ας το ποστάρω. Είναι η απάντηση του Angelripper σχετικά με το live στην Aθήνα.
http://www.sodomized.info/?a=770
Αναμενόμενη θα έλεγα.
εδιτ: εν τω μεταξύ, αποδεικνύονται και διπλωμάτες οι Sodom με το να παραθέσουν την απάντηση στα Ελληνικά. Δεν θα γουστάρανε να μαθευτεί αυτό και στο εξωτερικό και χαλάσει το image!
Φασίστας και ο Angelripper τελικά…Ακούς εκεί να διαχωρίζει την μουσική με οτιδήποτε άσχετο.
Λέει θα έρθει για τους οπαδούς.Μήπως κι εμείς πρέπει να πάμε για τους Sodom?Μπααα.μαλακία…:-k
ρε twisted sister γαμω την παναγια σου σκασε πια παλιοκαθυστερα. η βλακεια σου δεν εχει οριο. κανεις δεν ειπε τον ανγελριππερ φασιστα ουτε αυτους που θα πανε. αν εχεις μπαμπα η θειο μπατσο η ασφαλιτη και σε εχει αναστατωσει τοσο το γεγονος, πες το να σου μιλαμε με συμπονια. αλλιως πανε κλεισου σε κανα ιδρυμα. τσουρεκια πια.
Λυπάμαι, αλλά δεν θα πέσω στο iQ τυρόπιτας που έχεις.Παρακαλάω να μην το σβήσουν το ποστ σου, για να το βλέπουν όλοι και να γελάνε.Αν συγχύζεσαι εύκολα, πάρε κανα χαπάκι, να σου περάσει.
Εξυπνα επραξες και πιαστηκες απο τις βρισιες γιατι στην ουσια(την οποια δε σχολιασες γιατι ξες οτι δε σε παιρνει)εχει δικιο:)
Αν κάθομαι να λέω πάλι τα ίδια, θα αρχίσουν να λένε οτι κάνω συνέχεια τα ίδια ποστ.Αν θες να δεις απαντήσεις σε αυτά που λέει(μεταξύ των βρισιών), ψάξε σε προηγούμενα ποστ μου.Και αν σε καίει το αν έχω κάνα μπάρμπα ασφαλίτη, δεν έχω.Επίσης ΠΟΤΕ δεν υπερασπίστηκα τον Ξήγα,αλλά το δικαίωμα κάποιων να διαχωρίζουν το συγκρότημα από τον διοργανωτή.Αν έχεις επιλεκτική μνήμη, ή βαριέσαι να διαβάσεις πιο παλιά ποστ,δικό σου πρόβλημα.
Επίσης το αν κάποιοι δεν διαχωρίζουν το ειρωνικό από το σοβαρό ποστ, πάλι δικό τους πρόβλημα.
Τα θυμαμαι τα περισσοτερα ποστς σου,ολα τετοια φαση ηταν.Ψαχνεις να βρεις το παραμικρο για να υποστηριξεις τη θεση σου πατωντας σε πραγματα που δεν εχουν ειπωθει ποτε αλλα στο πως αντιλαμβανεσαι εσυ το “κλιμα”.Και ο Βαγκελης σου ειπε απλα οτι ειναι απιστευτα κουραστικο να επιχειρηματολογεις με τον ιδιο τροπο,μη λαμβανοντας υποψη προηγουμενα ποστς που λεγαν οτι εδω μεσα δεν εχει πει ΚΑΝΕΙΣ οτι οποιος παει στο λαιβ ειναι φασιστας ουτε εχει απειλησει και μαλακιες.Γκεγκε?
Καλά λέω εγώ οτι έχεις επιλεκτική μνήμη.Το οτί έχουν σβηστεί πολλά ποστ που υποστήριζαν βία και άλλα τέτοια,και δημιουργούσαν κλίμα “τρομοκρατίας”, μάλλον δεν τα θυμάσαι, ή δεν θέλεις να τα θυμάσαι.Γκεγκε?Ψάξε, δεν είναι πολύ πριν που το αναφέρει κάποιος αντμιν.Οπότε αυτά τα- δεν έχει πει ΚΑΝΕΙΣ- κλπ, κράτα τα για τον εαυτό σου.
Επίσης το ποστ μου ήταν ειρωνικό, οπότε που ψάχνεις να βρεις επιχειρηματολογία ακριβώς?Μάλλον τα έχει χάσει κι εσύ λίγο.
Καληνύχτα.