Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

Οι “τρομοκρατες” εδρασαν στο μεσοδιαστημα:lol:

Α και στα @@ μου τι τονο ειχε το ποστ του,ξερεις οτι θα φυτιλιασεις παλι τη συζητηση,παρ’ολα αυτα το συνεχιζεις.Τραβατε με κι ας κλαιω εισαι αντιτρομοκρατη…

(περιμενω 2η καληνυχτα,dont let me down)

Πιστεύω καταλαβαίνεις πως το οτι έκανες guote σε κάτι που είχα πει παλιότερα, και ΔΕΝ το αναιρώ τώρα,δεν είναι υπέρ σου?Μήπως δεν ξέρεις να διαβάζεις?Αν είναι πες το μου να στο ζωγραφίσω.Θα στο κάνω όσο πιο αναλυτικά μπορώ και αυτό θα είναι το τελευταίο μου ποστ σε αυτή την συζήτηση(εκτός κι αν δεχτώ πάλι επίθεσή, από κανέναν γαμιά του διαδικτύου).
Λέω δεν επιτέθηκε κανένας σε κανέναν προσωπικά, αλλά γενικότερα.Δεν το κατάλαβες ε?Εννοώ λοιπόν, οτι επιτίθενται και δημιουργούν κλίμα, σε όλους όσους πάνε στην συναυλία.Επίσης μείωναν αυτούς που θέλουν να πάνε θεωρώντας τους κατώτερους, χωρίς συνείδηση και άλλα τέτοια.
Την επιλεκτική μνήμη να την κοιτάξεις πάντως, μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα στο μέλλον.
Υ.Γ. Τι γίνεται ρε παιδιά,όλοι οι αρχιδάτοι και οι γαμιάδες εδώ μέσα έχουν μαζευτεί?
Υ.Γ2 το ξέρω οτι λέω τα ίδια με προηγούμενα ποστ, αλλά μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν…

Σορι…κι εκει για αυτες τις “γενικοτερο κλιμα” μιλας και οχι συγκεκριμενα για ατομα που απειλησαν και χαρακτηρισαν στα ισα?Ε τοτε εισαι οντως μεγας καθυστερας γιατι μεσολαβησε το παρακατω που μαλλον δε το καταλαβες.

Που σημαινει οτι θα μιλας με γεγονοτα και οχι με το πως πιστευεις οτι ειναι το κλιμα εδω μεσα.Τι θα πει γενικοτερο κλιμα?Οταν δεν εχεις αποδειξεις κανεις μοκο.Σε ενα αλλο ποστ εγραφες* οτι ακομα και που μιλαμε για επεισοδια ευνοουμε το να γινουν.Κι αλλη μπουρδολογια!Καθενας εχει τη δικη του κριση.Κι απο τη στιγμη που δεν υπηρξε συγκεκριμενη απειλη(κανε μου τη χαρη και συγκρατησε αυτο,will ya?),ε δε θα προσεχουμε και το αν θα κανουμε αναφορα σε πιθανες καταστασεις,σιγα μη βαζουμε και “ΧΧΧ”…

twisted μην το συνεχιζεις γιατι ξερουμε ποιος εισαι και οταν θα κανουμε το ντου στους σοντομ αν και δεν εχουμε προθεση να πειραξουμε οπαδους μπορει να κανουμε μια εξαιρεση if you know what i mean.

(την ευθυνη αναλαμβανει η οργανωση “τρομοκρατικος αγωνας κατα των ασφαλιτικων λαιβ”)

Γαμώτο, πως θα κοιμηθώ τώρα?Πολύ βαρβατίλα ρε παιδάκι μου…

λυπάμαι,πιο αναλυτικά δεν μπορώ να στο κάνω.Είναι δικό σου θέμα από εδώ και πέρα.
Και χαίρομαι που βγάζεις κι εσύ ένα άλφα επίπεδο βρε παιδί μου, γιατί στην αρχή τρόμαξα και νόμιζα οτι μίλαγα με κανα σοβαρό άτομο.Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Eπιπεδο οσο θες,υπομονη οχι πολλη.(και νταξει δε πειραζει να χαθει και για μια στιγμη ο καθωσπρεπισμος,αν ειναι να περασει καλυτερα το νοημα,ας ειναι)

Γιατι το κανεις περιπλοκο?Λες οτι δε καταλαβαινω αυτο εδω:

Κι εγω σου λεω οτι καταλαβαινω τι λες αλλα ΔΕΝ ισχυει.Αν υπηρχε μια συνολικη αντιπροσωπευτικη ταση ολου του τοπικ σιγουρα δε θα ταν αυτο που περιγραφεις,πως να το κανουμε τωρα…Γιατι αυτο πρεπει να θιξεις φιλε,τη γενικη ταση του φορουμ πανω στο topic οχι τους 1-2 που μπορει να ξεφυγουν,αυτοι υπαρχουν παντα σε καθε topic(και ουτως η αλλως τα posts τους σβηστηκαν οπως ειπες,οποτε γιατι να σε απασχολουν ακομα?).Σε ενα topic που οι 98 μιλησαν σωστα κι οι 2 υπερεβαλλαν,δε χωραει η μπουρδολογια σου.

φταιτε εσεις που του απαντατε ρε παιδια…
κουραση…

κατι μου θυμιζει αυτη η φαση…

εισαι μεγαλος βλακας αγορι μου

αμα ειναι φασιστας αυτος εσυ που αποκαλεις οποιον να’ναι φασιστα τι εισαι?? και ποσο μαλλον τον συγκεκριμενο που μονο και μονο επειδη θελει να παιξει στη ξεφτιλισμενη τη χωρα μας βγαινει ο καθε ηλιθιος και λεει τα δικα του…μου βγηκαν τωρα ολοι οι δηθεν αναρχικοι και δεν ξερω τι αλλο (αλλα σιγουρα δηθεν) και λενε τη μαλακια τους. γιατι δηλαδη σονι και καλα αν πας στο live παει να πει οτι στηριζεις τη μυστικη αστυνομια η οτιδηποτε?? δηλαδη οταν παμε καθε χρονο στο παρτυ της didi και το χρυσοπληρωνουμε κιολας ειναι καλυτερα?? θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται…και σιγα μην εβαλε τωρα ο Tom επιτηδες την ανακοινωση στα ελληνικα για να μην χαλασει την εικονα του εξω, μαλακιες!

Νομίζω ειρωνικά μιλάει ο twisted

Αν διαβάσεις και προηγούμενα ποστ, θα καταλάβεις οτι συμφωνούμε (σχεδον) σε όλα…

:thumbup:

Απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε ακόμα με αυτό το λάιβ, ποιοί πάνε σ’ αυτό και ποιοί δε πάνε. Αν θέλει να πάει κάποιος, μεγειά του με χαρά του. Εγώ πίσω έγραψα πως και να μου άρεσαν οι Sodom, δε θα πήγαινα και θα προτιμούσα να τους έβλεπα σε άλλο λάιβ, άλλη φορά. Αλλά έτσι σκέφτομαι εγώ, προσωπικά όμως, και δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. :wink:

Let it be λοιπόν.

+100000 Ο καθένας με τις απόψεις του(ΔΕΝ το λέω ειρωνικά,κι ας μην συμφωνούμε).

Ρε συ twisted +100000 βάζεις, αλλά δε το αφήνεις το ρημάδι…

δεν εμφανιζει πλεον κατι…
μπορει να ποσταρει καποιος την απαντηση στο φορουμ?

Πάτα στο news,επέλεξε αγγλικά,και στο βγάζει πρώτο πρώτο.

Δεν ξερω, αλλα γιατι δεν με πειθει πως ειναι απαντηση του ιδιου του Angelripper?:-k:-k:-k
Πολυ “ελληνικο” μου φαινεται το κειμενο με τα απαραιτητα παντα ορθογραφικα λαθη για να φανει πιο πιστευτο…

Μαλλον προϊον αμοιβαιων συμφωνιων και υποχωρησεων μου φαινεται για να μην ξεφτυλιστουν τελικα ολοι, παρα πραγματικη απο καρδιας αποψη.

ναι λες και ο τομ ξερει ελληνικα και του ξεφυγαν 2 λαθη :lol: