Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

Στο site τους λέει τίποτα;:!:

Πουυυυυ να κανεις και συ τρια κλικ τωρα ε?

Χάλασε το pc και την βγάζω με του γραφείου, και δεν έχω πολύ άνεση:wink::!:

επος το θρεντ κτλ. ωραίος ο εηντζελ ριππερ η παρουσία του μας τιμά. ξήγας θεός. αυτά

εγώ προσωπικά έχω δει live sodom στο παρελθόν άλλες 2 φορες και ήταν απολαυστικότατη…
να μου, ότι και αν πιστεύουν
να μου, και ο ξηγάς
να μου, όλοι τους…
αν παίζανε σε καλύτερο μέρος θα πήγαινα να τους ξανάβλεπα…

http://sodomized.info/?l=en

Το προσωπικο ασφαλειας του λαιβ :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=9EQkrFqs6cg

Και η νεα ΑΦΙΣΑ…

Ετσι με την κουκουλα, για να ταιριαζει και με τα προτυπα του ρουφιανου.
Υπαρχει γνωθι σαυτον αν μη τι αλλο!

ξινο μας το εχει βγαλει το λαϊβ, πριν καν γινει.
Μακαρι να το ηξερα πριν παω σαν το μαλακα (και παντα στο ονομα των ΘΕΩΝ) να παρω το εισητηριο τον…ΙΟΥΛΙΟ.[-X
ΣΤΑΝΤΑΡ ομως,λεφτα απο εμενα ,μαστορα (sic), δεν ξαναβλεπεις! (ακομη και Coroner να εφερνες!)
Ασε τις διοργανωσεις σε κανενα που δεν ειναι του κυκλου σου, μπας και 'φχαριστηθουμε κανα λαϊβ.

Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις είχαμε φίλε μου…και εγώ από Ιούλιο τά’σκασα, εντάξει το ποσό είναι μικρό, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω8O:!:
Και Motorhead με 5 ευρώ να φέρει δεν πάω:!:

απλα με την “ιδιοτητα” του καταφερε να με κανει να “ψαχνομαι” σε ενα τομεα που ΔΕΝ θα επρεπε να σχετιζεται με τετοιου ειδους διοργανωσεις!

Γιατι πρεπει να μου φαινεται ΑΝΗΘΙΚΟ το να παω να δω την αγαπημενη μου μπαντα μωρε?

με 3 εισητηρια στη πρωτη δεκαδα, θα ειναι το πρωτο που θα εχω να το λεω οτι το ειχα και ΔΕΝ πηγα γιατι δεν ηταν ΣΩΣΤΟ…

[-X

ΕΔΙΤ.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ.

Ωραία αφίσα!!! Η κουκούλα του ρουφιάνου που φοράς στην κανονική σου δουλειά!!!:lol:

ψήνομαι να πάω… δε νέχω ξαναδεί τους Sodom…

ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ τα γράφω στα παπάρια μου…

μουσική πάω ν’ ακούσω, όχι να υποστιρίξω ιδεολογίες κλπ… έλεος ρε παιδιά…

και κρίμα σε όσους έχουν αγοράσει εισητήριο και δεν θα πάνε γι αυτον τον λόγο…

να ξεκαθαρίσω πως είναι η προσωπική μου άποψη έτσι…:wink:

κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή :wink:

Αν ο διοργανωτης σου πηδαγε τη γκομενα θα του εριχνες χι ή κι εκει στα παπαρια σου?

στα παπάρια μου κι εκεί… θα την παίρναμε παρτούζα… :lol:

ρε… τι παπαριές λες;;

έτσι όπως πάει το θέμα μονοι μας θα είμαστε εκεί μέσα…
πες μου ότι θα πας και Scanner γιατί δεν θέλω να πάω μονος μου…:smiley:

Βασικά πιο πολύ κρίμα είναι αυτοί που ξέρουν τον λόγο αλλά παρ’ όλα αυτά θα πάρουν εισιτήριο…

ααα και το…κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή…ίσως να πρέπει να σε προβληματίσει λίγο…λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό… :wink:

γιατί να με προβληματίσει;; Επειδή λεώ πως είναι κρίμα τα παιδιά που πήραν εισητήριο και δεν θα πάνε να δούνε την όποια μπάντα τους αρέσει, επειδή ο διοργανωτής έχει την όποια ιδεολογία, κονέ κλπ κι έχασαν τα λεφτά τους;; Μήπως μπέρεψες την έννοια “κρίμα”; Εννοώ πως είναι κρίμα τη στιγμή που έδωσαν ένα Χ
ποσό, που δεν βγαίνουν εύκολα, να μην πάνε! Εκτός αν γίνει επιστροφή εισητηρίων!

Τι με νοιάζει με τι ασχολείται και που βρίσκει τα φράγκα το παλληκάρι, συναυλία πάω να δω, όχι να πιάσω κουβέντα μαζί του!

Αυτό κάνει κακό στην ελληνική σκηνή και στη μουσική γενικά , που τα μπλέκουμε όλα μαζί!!

Άλλο πολιτικά, άλλο μουσικά…

άσε που το σκηνικό όλο είναι progressive… από την μια ο Ξηγας και από την άλλη να έχεις τους Sodom να σου τραγουδάνε F@ck The Police… :p:p:p

εγω παντος εκει θα ειμαι!!!:metal::metal::drunk::drunk: